lordelesar Ιούνιος 1, 2007 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 οι πιο πολλοι σχολιασαν λογω του βιντεο και λογω της πολυ μεγαλης οθονης και της απιστευτης ταχυτητας και υπολογιστικης αλλα και του ιντερνετ του!Οσο για το surface κανεις δεν το απαξιωσε σαν συσκευη επειδη εχει την σφραγιδα microsoft μπορει και πισω απ αυτο να βρισκεται η microsoft. Παρολα αυτα ειναι οτι πιο εντυπωσιακο εχω δει ....... Μα αν προσέξεις τα 2 videos, το παρόν ειναι 2 surfaces (τουλάχιστον μοιάζουν τρομερά) που δουλεύουν παραλληλα! Και το surface είναι 30", μην το ξεχνάμε Δεν θέλω να υπερασπιστώ ούτε το surface, ούτε το προιόν της fastcompany, ούτε φυσικά την MS. Απλά μια παρατήρηση έκανα γιατί προσωπικά μου δημιούργησαν τον ίδιο θαυμασμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimisd1442169115 Ιούνιος 1, 2007 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Δεν καταλαβαίνω μερικές φορές πως σκέφτονται κάποιοι...edit: και για του λόγου το αληθές, συγκρίνετε σχόλια, μερικά από τους ίδιους που εκθειάζουν τα του παρόντος threadΕγώ πάντως σκέφτομαι με το μυαλό και όπως το σκέφτηκα το πράγμα αρέσκομαι στο να πετάω γιαούρτια στη Microsoft, θές γιατί δε μου αρέσει το logo της, θές γιατί έχει να κάνει με bill gates, πές το ψώνιο στην τελική, απωθημένο, ανωμαλία, πώς το λένε βλάβη του συστήματος, disk failure press ctrl-alt-delete to restart, όταν ακούω για MS βγάζω σπυριά και θέλω να τα χώνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Ιούνιος 1, 2007 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 το προιόν της fastcompanyσιγουρα το δικαιολογει το ονομα της η εταιρια αυτη....:081: :081: :081: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon1442169120 Ιούνιος 1, 2007 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Η παρουσίαση είναι απίστευτη, αυτό με εντυπωσιάζει. Αντιπαθώ, όπως κάποιοι παραπάνω, την Microsoft, για δικούς μου λόγους. Ένα τέτοιο προϊόν όμως από όπου κι αν προέρχεται, πρέπει να σχολιάζεται σαν αυτόνομο προϊόν/τεχνολογία.ΥΓ:Αν προσέξεις λίγο παραπάνω, η ταχύτητα της παρουσίασης δεν συγκρίνεται με το...τραπέζι. Προφανώς δεν είναι το ίδιο πράμα, μου φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Ιούνιος 1, 2007 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Η παρουσίαση είναι απίστευτη, αυτό με εντυπωσιάζει. Αντιπαθώ, όπως κάποιοι παραπάνω, την Microsoft, για δικούς μου λόγους. Ένα τέτοιο προϊόν όμως από όπου κι αν προέρχεται, πρέπει να σχολιάζεται σαν αυτόνομο προϊόν/τεχνολογία.ΥΓ:Αν προσέξεις λίγο παραπάνω, η ταχύτητα της παρουσίασης δεν συγκρίνεται με το...τραπέζι. Προφανώς δεν είναι το ίδιο πράμα, μου φαίνεται. Ακριβώς αυτό παρατήρησα και εγώ. Το τραπέζι της Microsoft είναι αργό και μάλιστα κάθε τόσο εμφανίζει κάτι σαν κλεψύδρα και η κάμερα μετακινείτε για να το αποκρύψει: Αντιθέτως το video της fastcompany είναι από το μέλλον με απαλούς, γρήγορους και ρευστούς χειρισμούς, το δίχως άλλο είναι σε linux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Ιούνιος 1, 2007 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 το δίχως άλλο είναι σε linux.δεν ειναι απαραιτητο αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordelesar Ιούνιος 10, 2007 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2007 Και η ΗΡ στο παιχνίδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.