master_yoda Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2007 πριν λίγες μέρες εγκατέστησα στον athlon μου μια zalman 9500 και έχω 2 προγράμματα για να ελέγχω τις θερμοκρασίες ( core temp , mbm 5 ) αλλακαι στα 2 μου δείχνει διαφορετικές με διαφορα περίπου 8 - 10 βαθμούςπου οφείλεται αυτό? μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με μεγαλύτερη ακρίβεια?πληροφοριακά η mobo μου είναι μια chaintech zenith με socket 754.ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Μάϊος 30, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2007 SpeedFan Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Μάϊος 30, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2007 Το coretemp δειχνει σωστα,αλλα δειχνει απευθειας απο τον πυρηνα και θα εχει λιγο παραπανω βαθμους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_yoda Μάϊος 30, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2007 σε μια σύγκριση που έκανα τώρα ανάμεσα σε core temp k speed fan είναι okευχαριστώ για την βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.