Jump to content

Καινούργιο *δακρύζω!* PC! Βοήθεια!

Necro

Recommended Posts

mobo asus p5k

x2900xt

cellshock 667 (d9gmh)

seasonic m12 600w

6420 core 2 du0

akasa mirage tower

για αυτές εδώ μιλάς? είναι καλες σε σχέση με τις άλλες?

ωραίο φαίνεται το akasa, το έχεις δουλέψει/δει από κοντά? δεν έχει πλαινό ανεμιστήρα όμως, δε συγκαταλέγεται στα μείον του?

Αν πάρω 8800 δε θα χρειαστώ και άλλη μητρική(εφόσον δε θα αξιοποιήσω το crossfire). Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, το θέμα των drivers δε με απασχολεί καθόλου. Η κάρτα είναι πολύ δυνατή. Αυτό που με απασχολεί είναι το θέμα της θερμοκρασίας της και του θορύβου που έχω ακούσει πολλά αρνητικά. Έχεις γνώμη επί αυτού ?

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Ανέβασα μία σύνθεση, ακούω γνώμες, τελική και με λειτουργικό+οθόνη στα 1550€

-Η οθόνη μια οποιαδήποτε κοντά στα 300€

-Ακούω γνώμες(επίτημος συμβουλάτορας ο ξενιτεμένος indiana-μήπως γύρισε πίσ και δε το μαθα???)

post-1741-1442174655,4959_thumb.jpg

Σωστός ο Κώστας

Εσάς δε θα σας πείραζαν οι θερμοκρασίες και ο θόρυβος της?

όχι έχουμε συνηθίσει :p

Δε μπορώ γμτ με βάζετε σε σκέψεις και δεν είμαι σίγουρος πόσο ευέλικτο είναι το budget...

Νέο Setup.. καλύτερη τιμή..

lolpp4.th.png

Διάλεξα Corsair PSU, γιατί εκτός του ότι έχει 85% efficency, έχεις και την επιλογή να χρησιμοποιείς μόνο όσα καλώδια χρειάζεσαι..

EVGA 8800gts SUPERCLOCKED για να κοιμάσαι και να δουλεύη η τύχη σου

+ Ελληνικά Windows, γιατί τα ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ!!!

Θεός φυλάξοι...

Έχω δει όντως ωραίες προτάσεις ;)

Λοιπόν επισκέφθηκα και τα καταστήματα σήμερα να ακούσω προτάσεις, πήρα και κάτι προσφορές... για ακούστε λαέ μου :p :

Asus Commando

POV 8800GTS

2x1GB Kingston HYPERX

Case Armor VA8003BWS

PSU Seasonic 600w SSI2

2xWD 250GB 2500KS 16mb

CPU C2D 6600

dvd rom

dvd writer

Windows XP home

Τελική 1387€ νομίζω πως είναι καλή τιμή και αν μη τι άλλο τα χει όλα το pc, τι λέτε να τα σκάσω?

p5k dlx mobo

memory cellshock 667(d9gmh)2*1

αυτές τις διορθώσεις

είναι από κατάστημα και δεν τα έχουν αυτά, λες να μη τα άλλαζα :p

Καλά οι μνήμες ας πούμε πως είναι υπερβολή για μένα να τις ελέγχω, αλλά η commando δε σου κάνει ? Εξάλλου, δεν θα πάρω ΑΤΙ τελικά :p

+1 στην p5k, όχι πως δεν είναι καλή η commando, αλλά εκτός του ότι είναι καλύτερη (lol) μπορείς μελλοντικά να πετάξεις κι ένα SLI πάνω να βγάζει καπνούς

Για τις μνήμες δε ξέρω

Όταν "αυτοί" :110: λένε για P5K, πρέπει να το σκεφτείς παραπάνω...

Και φυσικά να κάνεις τη σωστή επιλογή! :082:

εγώ θέλω, αλλά τα καταστήματα υποστηρίζουν συγκεκριμένες εταιρίες και δε φέρνουν κάποια προϊόντα δυστυχώς

Εφόσον δεν έκανε κανείς κάποιο παράπονο σχετικά με τη μητρική ή κάτι τέτοιο, να υποθέσω πως προχωράω(άτιμα κυκλώματα!) Θα σας κρατήσω ενήμερους :)

εγώ επιμένω στην xfx πάντως....και αν δεν πας στο 680i να πας στο 650η...τουλάχιστον 1333hrz.... δεν ξέρεις για ποτε θα σου χρειαστούνε.

εγώ επιμένω στην xfx πάντως....και αν δεν πας στο 680i να πας στο 650η...τουλάχιστον 1333hrz.... δεν ξέρεις για ποτε θα σου χρειαστούνε.

Είπα να δοκιμάσω τη commmando λόγω σχέσης κόστους επιδόσεων/χαρακτηριστικών μου φάνηκε καλή.

Έχει γίνει η παραγγελία, θα σας κρατήσω ενήμερους! Όπως είπα αν μπορούσα να πάρω ότι κομμάτι ήθελα ακριβώς, τότε θα μέναμε όλοι ευχαριστημένοι :( . Ευχαριστώ για τη βοήθεια ;)

Είπα να δοκιμάσω τη commmando λόγω σχέσης κόστους επιδόσεων/χαρακτηριστικών μου φάνηκε καλή.

Έχει γίνει η παραγγελία, θα σας κρατήσω ενήμερους! Όπως είπα αν μπορούσα να πάρω ότι κομμάτι ήθελα ακριβώς, τότε θα μέναμε όλοι ευχαριστημένοι :( . Ευχαριστώ για τη βοήθεια ;)

Ωραία, διάβασα ένα review για την P5K (που λογικά είναι αρκετά κοντά στην commando και φτάσαν σχετικά άνετα έναν 6700 στα 3.8-3.9!

Μακάρι να σου φτάσει κ σένα τόσο ψηλά! :033: (*cough* -χωρίς υπονοούμενα - παλιοδιαστροφικά μυαλα!)

Ξέχασες το κόστος του λειτουργικού :o

αν εννοείς το λες για μένα, όχι τα είχα υπολογίσει όλα :p

το setup :

-Thermaltake armor 8003

-C2D 6600

-Asus commando

-POV 8800GTS 320MB

-2x1GB Kingston 800 HYPERX

-2xWD 250G raid1

-DVD recored/reader SATA

-Levicom 600w

-Philips 190X7

με λειτουργικό γύρω στα 1700 βγαίνει, νομίζω αρκετά καλό

Παιδιά δυσκολεύομαι να βρω κατάστημα να δίνει XP... και δε θέλω να χρησιμοποιήσω τη ''συμβατική μέθοδο''. Να του ρίξω vista 32bit? Αλλιώς έχω και από ''συμβατική'' :p . Κυρίως για το raid στα vista φοβάμαι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.