Jump to content

Ψύκτρα για 6600gt

fonzi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω σε μιά leadtek 6600gt Extreme να περιορίσω το θόρυβο που κάνει το ανεμιστηράκι και μου τη σπάει

Λέω να πάρω SILENCER 6. Κάνει δουλειά σχετικά με το θόρυβο;

(θα έχω και έναν 120ρη πάνω από τις κάρτες, στο πλαινό του κουτιού).

θα πήγαινα για τη ζαλμαν αλλά δεν παίζω παιχνίδια και δεν θέλω να πληρώσω +10 ευρώ ακόμα...

Απλά πρόσεξε με τη συμβατότητα με τη κάρτα σου. Σε εμένα (6600gt asus pci-e) δεν έμπαινε γιατί έβρισκε στα πυκνωτάκια νομίζω και έτσι πήγα αναγκαστικά σε zallman!

Η leadtek έχει ανεμιστηράκι με τροφοδοσία από την ίδια την κάρτα, με δύο μόνο καλωδιάκια. Κόκκινο και μαύρο.

12v τραβάει;

Μπορώ να το κάνω να κατεβεί πχ στα 7 ή στα 5; (όχι με rivatuner)

• 1 month later...

Έχω μια leadtek 6600GT 128 PCI-e και έχω υπερθέρμανση. Το ανεμιστηράκι κουνιέται τόσο αργά που μπορώ και διαβάζω τα γράμματα πανω του καθώς γυρίζει. Με ένα μικρό χτύπημα παίρνει στροφές αλλα όχι για πάνω απο 2-3 λεπτά. Υπάρχει τρόπος να φτιάξω το ανεμιστηράκι? Αν όχι μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο aftermarket?

SILENCER 6 έβαλα εγώ τελικά. Πολύ καλή αν μπορείς να διαθέσεις τα ευρώπουλα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.