Jump to content

Προτάσεις για adventure games

feanorian82

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από feanorian82

Σκοπός του θρεντ ήταν να περάσω τα 151 ποστ, για να πουλησω το νεφρό μου και να βγάλω gift card για να αγοράσω τα adventures. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας.

lol lol lol

έλεος ρε τόλη :hehe:

δεν τα λέμε αυτά in public :hehe:

(ps: paidia to nefro einai poly kalo, kalitero apo ta afrikanika kai indika pou iparxoun stin agora. einai elafrws metaxeiro vevaia, alla kanei ti douleia tou)

έχει βγάλει κανείς το URU χωρίς λύσεις ? Μου φαίνεται παλούκι....και έχω βγάλει το MYST , RIVEN EXILE realMyst....αλλά το Ουρου μου φαίνεται παλούκι

οιι γρίφοι του είναι ανούσιοι μερικοί και απίθανοι...

Συμφωνώ ...δεν έχει και saves οπότε ααν κάνεις κάτι λάθος και το μετανιώσεις πρέπει να κάνεις γύρους ολόκληρους.

έχει ωραία ατμόσφαιρα όμως αλλά οι γρίφοι του θέλουν περισσότερο δεξιοτεχνία στο πληκτρολόγιο - ποντίκι παρά σκέψη και λογική

όχι αλλά έχουν αναφερθεί και εδώ http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=6527&perpage=20&pagenumber=1 αρκετά καλά αν θυμάσαι...και θέλω να παίξω και από εκείνα μερικά .

Για πες τίποτα για αυτό...

ΟΥΡΟΥ: πρώτη φορά βλέπω puzzle -game να σηρίζεται τόσο στην φυσική του σώματος και να παίρνεις φόρα για να πέσεις σε μια πόρτα γιατί ο μοχλός της πόρτας έχει σκαλώσει ...αν και το βρήκα κατά τύχη με την δεύτερη γιατί πάω τρέχοντας σ' όλο το παιχνίδι θα προτιμούσα τέτοια action στοιχεία να μην υπάρχουν.

Πάντως αν σ' ενδιαφέρει το ΟΥΡΟΥ μπορώ να σου στείλω έναν πολύ καλό οδηγό που δεν αποκαλύπτει αμέσως τον γρίφο αλλά έχει 25 χιντς για έναν γρίφο και σου δείχνει σιγά - σιγά. Πρώτη φορα χρειάστηκα cheat παιχνίδι και έχω παίξει αρκετά .

Αν είσαι φανατικός των MYST θα στο πρότεινα πάντως έχει ωραία ατμόσφαιρα....τοχ χειρισμό τον συνηθίζεις και κάνεις και κάτι επιλογές στο πληκτρολόγιο και είσαι τζιτζί..

Τώρα θα σου πω ένα άλλο αλλά ήμουν μικρός τότε και δεν ήξερα τι παίζει γενικά ....Το ENTOMBED το ξέρεις ? Είχα βγάλειο κάποτε το DEMO από ένα περιοδικό Softwware & Mutimedia νομίζω πριν κανά 8-9 χρόνια .

Το Post Mortem ξακινάει με μια δολοφονία στο Παρίσι. Πρώτου προσώπου με αρκετά έξυπνους γρίφους και story. Χάνει μόνο στο θέμα της διάρκειας. Είναι όμως σαν να βλέπεις ένα πολύ καλό film-noir.

Μόλις είδα οτι το είχα αναφέρει και στο thread που λες...

http://pc.ign.com/articles/387/387247p1.html

Κακά τα ψέματα αν θές καλό adventure γυρνα πισω στο χρόνο. Το syberia ηταν μια ******* ενώ το point and click πεθανε. Tα myst ποτέ δεν με τρέλαιναν -είναι σαν puzzle games.

Το μόνο καλό που επαιξα τα τελευταία χρόνια ήταν το longest journey.

Αρχική απάντηση από alex_000

Κακά τα ψέματα αν θές καλό adventure γυρνα πισω στο χρόνο. Το syberia ηταν μια ******* ενώ το point and click πεθανε. Tα myst ποτέ δεν με τρέλαιναν -είναι σαν puzzle games.

Το μόνο καλό που επαιξα τα τελευταία χρόνια ήταν το longest journey.

Προφανώς! Απλά ζητάμε κάτι στο επίπεδο και την υλοποίηση του Gabriel Knight ή των πρώτων Monkey Island με τα σημερινά γραφικά... Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι;

Που πήγαν τα Monkey Island, Το LOOM! Το Day of the Tentacle, Το Full throttle, Τα Larry, Τα Kings Quest, Space Quest, Police Quest κτλ....

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ....σε CGA παίζαμε και το ευχαριστιώμασταν. Τώρα εκτός ελάχιστον εξαιρεσεων όλα δίνουν βάση να ξεζουμίσουν τις τελευταίες κάρτες γραφικών και CPU's και δεν δίνουν καμία σημασία σε Σενάριο, μουσική, γρίφους, κτλ....

Από τη στιγμή που το χέρι έπρεπε να πάει στο πληκτρολόγιο ξεκίνησε η καταστροφή. Αντί να εξελιχθούν, ξέπεσαν σε λύσεις Action (βλ. URU, Broken Sword) ή arcade (Τι τραγικό το τελευταίο Larry)...

Αρχική απάντηση από Chris2004

Που πήγαν τα Monkey Island, Το LOOM! Το Day of the Tentacle, Το Full throttle, Τα Larry, Τα Kings Quest, Space Quest, Police Quest κτλ....

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ....σε CGA παίζαμε και το ευχαριστιώμασταν. Τώρα εκτός ελάχιστον εξαιρεσεων όλα δίνουν βάση να ξεζουμίσουν τις τελευταίες κάρτες γραφικών και CPU's και δεν δίνουν καμία σημασία σε Σενάριο, μουσική, γρίφους, κτλ....

sad by true.....

απλώς δεν πουλάνε τέτοια παιχνίδια πια.....

ποιος θα κάτσε να στίψει το μυαλό του να βρει την λύση στο γρίφο;

προτιμάει την εύκολη λύση του μπαμ-μπουμ

ακόμα και sequel πιο πρόσφατων και γνωστών παιχνιδιών, όπως πχ sam and max, full throttle που είχαν ανακοινωθεί από την Lucas, ακυρώνονται το ένα μετά το άλλο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.