feanorian82 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2005 Λοιπόν... Ενδιαφέρομαι μετά και από το topic με το Atlantis να παίξω ένα (τουλάχιστον) καλό adventure. Βασικός παράγοντας η point-and-click λογική, αφού το πληκτρολογιο με εκνευρίζει αφάνταστα. ΕΙδικά κάτι παιχνίδια όπως το Vampire που δεν μπορει να αποφασισει αν είναι Action ή Adventure. Σκέφτομαι λοιπόν κάποιο από τα πρακάτω:The Moment of Silence (Euro 20.99)http://www.adventuregamers.com/article/id,448 Return to the Mysterious Island (Euro 23.99)http://www.adventuregamers.com/article/id,457Myst IV Revelation (Euro 23.99)http://www.adventuregamers.com/article/id,441/p,1Όλες οι τιμές από το αγάπημένο μου play.comΈχετε παίξει κάποιο από αυτά; Έχετε ακούσει για κάποιο; Στην τελική εσείς ποιό θα παίρνατε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Το Myst 4 εχω παίξει και ειναι πάρα πολυ καλό. Τα γραφικά του ειναι εκπληκτικά και θυμίζει Myst 1. Παντως ειναι αρκετά δύσκολο και δε κατάφερα να το τελειώσω... Κολησα καπου και μετα το παράτησα. Αν εχεις χρόνο να ασχοληθείς, ειναι πολύ καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Φεβρουάριος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Myst 4 έχω ακούσει και διαβάσει τις καλύτερες κριτικές γενικώς η σειρά τών myst είναι πολύ καλή Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 6, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Γενικώς για τα Myst ξέρω κι εγώ... Είχα δοκιμάσει κάποτε το Riven πολλά ζόρια όμως...Γι' αυτό έλεγα για κάτι πιο ελαφρύ. Τα άλλα πως σας φαίνονται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 γιατί δεν πας σε κάτι πιο ''κλασικό'' στιλ Syberia (υποθέτω το έχεις ήδη τελειώσει; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 6, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Syberia... Ωραίο story, μαγευτικά γραφικά. Με εκνεύρισε το περπάτημα. Το σταμάτησα στο πανεπιστήμιο όπου έπρεπε να κάνεις την ίδια τεράστια διαδρομή 3-4 φορές... Μ' αρέσουν περισσότερο παιχνίδια του στυλ Post Mortem, Atlantis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 syberia ήταν εύκολο πάντως. και λίγο βαρετό.να ρωτήσω κάτι? το myst4 δεν είναι το uru? το uru δε μου άρεσε καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 6, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Καμία σχέση. Κοίτα το link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 ποπο, τέλειο είναι το 4. το είχα δει στο παπασωτηρίου και δεν το χα πάρει, επειδή νόμιζα ότι ήταν το uru.τι βλάκας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 6, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 ζημιά μας έκανες πάλι feanorian... πάνω που κόψαμε τα games... to hell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 6, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 :clap: :clap: :clap: Απλώς κάθε gamer θέλει κάτι που να αξίζει να παίξει. Σωτήρη έχω φτάσει σε σημείο που σκέφτομαι να κόψω τα πειρατικά. Να παίρνω 1 παιχνίδι original αφού πρώτα το ψάξω πολύ και να παίζω αυτό μέχρι να το τελειώσω. Όπως το 97, 98... Θυμάσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 6, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 θυμάμαι... εγώ αυτά που πραγματικά παίζω, πάντα τα αγόραζα.support στους real developers:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 6, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 το collectors edition πόσο έχει έξω?στο παπασωτηρίου το απλό έχει 29,99 πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 6, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Απλά κατάλαβα ότι έχω αγοράσει αμέτρητα παιχνίδια από τα οποία έχω πραγματικά παίξει ελάχιστα. Λες και οι κόπιες είναι demo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 6, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 εγώ έτσι τις βλέπω πάντως. σαν demo. αφού τα περισσότερα είναι σαβούρες. πες ένα παιχνίδι με σοβαρή μουσική... gabriel knight 2, πάνε... 8 χρόνια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 6, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Τα τελευταία χρόνια ευχαριστήθηκα Post Mortem, Max Payne, Mafia, FM-CM Αυτά, άντε και λίγο HL2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 6, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 ακόμη και τα nfs τα χαλάσανε. είναι δυνατόν να μην έχει μπάτσους το nfs???ήμαρτον! θυμάσαι το nfs 1 special edition??? ακόμη και η εισαγωγή του ήταν πόρωση, όχι σαν τη φλωριά το underground. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Φεβρουάριος 6, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Ωραίο πράγμα το chat.... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 6, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 SPECIAL EDITION! Τα γραφικά του μας φαινονταν απίστευτα. "Σαν αληθινό" λέγαμε... ΛΟΛNba Live 97? Με το ποντίκι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 6, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Ωραίο πράγμα το chat.... :p φαντάσου να μην είχαμε και το kopete ανοιχτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.