mefistofelis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2007 Θελω να καθαρισω την υδροψυξη μου γιατι εχει πιασει πολυ μπιχλα.Αποτελειται απο 1 διπλο ψυγειο τρανζιτ 1μπλοκ 11 και 1αντλια βυθιζμενη σε τανκ που δεν μπορει να βγει ομως απο μεσα.επειδη παρατηρω πως τα τοιχωματα της αντλιας εχουν πιασει αλγη θελψνα μου πειτε τι υγρο μπορω να ριξω μεσα για να την ξεπαστρεψω??Σκεφτηκα να βαλω τπτ χλωρινη ή οινοπνευμα και να το αφησω να κυκλοφορησει για κανα 2ωρο (Betadine δεν θελω να βαλω γιατι θα μου βαψει το τανκ). Θα υπαρξει καποιο προβλημα με τα υπολοιπα μεταλλικα μερη της υδροψυξης?Το ψυγειο πως το καθαριζω καλυτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
power636 Μάϊος 29, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Θελω να καθαρισω την υδροψυξη μου γιατι εχει πιασει πολυ μπιχλα.Αποτελειται απο 1 διπλο ψυγειο τρανζιτ 1μπλοκ 11 και 1αντλια βυθιζμενη σε τανκ που δεν μπορει να βγει ομως απο μεσα.επειδη παρατηρω πως τα τοιχωματα της αντλιας εχουν πιασει αλγη θελψνα μου πειτε τι υγρο μπορω να ριξω μεσα για να την ξεπαστρεψω??Σκεφτηκα να βαλω τπτ χλωρινη ή οινοπνευμα και να το αφησω να κυκλοφορησει για κανα 2ωρο (Betadine δεν θελω να βαλω γιατι θα μου βαψει το τανκ). Θα υπαρξει καποιο προβλημα με τα υπολοιπα μεταλλικα μερη της υδροψυξης?Το ψυγειο πως το καθαριζω καλυτερα?υπαρχει υγρο καθαρισμου για ψυγεια αυτοκινητου δεν ξερω ομως αν κανει ζημια στα block .θα κοιταξω αυριο να σου πω και ποια μαρκα γιατι ειχα παρει ενα πολυ καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιούνιος 1, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Ας πουν οσοι εχουν την καλοσυνη με τι καθαριζουν το ψυγειο τους απο την γλιτσα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούνιος 1, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Ειδικα αν ειναι χαλκινο ριξε μεσα αμμο και κουνα το.Θα γινει σαν καινουριο.Το εδιτ το κανα παντως για να μη δω αυριο το πρωϊ θρεντ με τιτλο "Mee putted sand in teh rad and its brookid naw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Ιούνιος 2, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2007 τερμα τα κουβαδακια , ολοι οι ο/c'ers του pctech παρτε τα ψυγειακια σας και ντου στις παραλιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.