Jump to content

Καθαρισμος Watercooling

mefistofelis

Recommended Posts

Θελω να καθαρισω την υδροψυξη μου γιατι εχει πιασει πολυ μπιχλα.

Αποτελειται απο 1 διπλο ψυγειο τρανζιτ 1μπλοκ 11 και 1αντλια βυθιζμενη σε τανκ που δεν μπορει να βγει ομως απο μεσα.

επειδη παρατηρω πως τα τοιχωματα της αντλιας εχουν πιασει αλγη θελψνα μου πειτε τι υγρο μπορω να ριξω μεσα για να την ξεπαστρεψω??

Σκεφτηκα να βαλω τπτ χλωρινη ή οινοπνευμα και να το αφησω να κυκλοφορησει για κανα 2ωρο (Betadine δεν θελω να βαλω γιατι θα μου βαψει το τανκ). Θα υπαρξει καποιο προβλημα με τα υπολοιπα μεταλλικα μερη της υδροψυξης?

Το ψυγειο πως το καθαριζω καλυτερα?

Θελω να καθαρισω την υδροψυξη μου γιατι εχει πιασει πολυ μπιχλα.

Αποτελειται απο 1 διπλο ψυγειο τρανζιτ 1μπλοκ 11 και 1αντλια βυθιζμενη σε τανκ που δεν μπορει να βγει ομως απο μεσα.

επειδη παρατηρω πως τα τοιχωματα της αντλιας εχουν πιασει αλγη θελψνα μου πειτε τι υγρο μπορω να ριξω μεσα για να την ξεπαστρεψω??

Σκεφτηκα να βαλω τπτ χλωρινη ή οινοπνευμα και να το αφησω να κυκλοφορησει για κανα 2ωρο (Betadine δεν θελω να βαλω γιατι θα μου βαψει το τανκ). Θα υπαρξει καποιο προβλημα με τα υπολοιπα μεταλλικα μερη της υδροψυξης?

Το ψυγειο πως το καθαριζω καλυτερα?

υπαρχει υγρο καθαρισμου για ψυγεια αυτοκινητου δεν ξερω ομως αν κανει ζημια στα block .θα κοιταξω αυριο να σου πω και ποια μαρκα γιατι ειχα παρει ενα πολυ καλο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.