Jump to content

Format σε καινούργιο σκληρό SATA

dimis7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προσπαθώ να κάνω format σε καινούργιο σκληρό SATA 320GB και το βάζω να ξεκινήσει από το CD-ROM που έχω τα windows και ξεκινάει η διαδικασία που φορτώνει driver και ξαφνικά βγάζει μια μπλε εικόνα με ακαταλαβίστικα σύμβολα και κάτω χαμηλά λέει error και κολάι. Μήπως θέλει καμία ρυθμίσει από το bios? Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει και το προσπαθώ από το πρωί!!!

Στον 320 θα βαλεις το λειτουργικο ή απλα θες να τον φορμαρεις ? Επισης αν ειναι sata 2 ο δισκος αλλαξε το jumper του και δοκιμασε τον ως sata 1.

μηπως τον εβαλες σε θυρα του jmicron?

δοκιμασε σε καποια αλλη υποδοχη sata που εχει αλλο χρωμα

Θελω να τον κανω σε δυο μερη και στο ενα να βαλω τα windows. ο σκληροσ δεν ειχε τζαμπερακι πανω και ουτε γραφει πουθενα πως νατο κανεις sata1.

και τον εχω βαλει στην μητρικη εκει που γραφει sata1? Τι δεν εχω κανει σωστο?

Dimis7

μπορείς να κάνεις post τον αριθμό του error που σου βγάζει στην μπλέ οθόνη;

τα ακαταλλαβίστικα έτσι κι αλλιώς είναι "μπλα...μπλα" της MS.

π.χ.

"αν βλέπετε μπλέ οθόνη για πρώτη φορά...κάντε επανεκίνηση και όλα θα πάνε καλα...."

Ακόμα το παλεύω παιδιά. Ν α γίνω πιο συγκεκριμένος. Η μητρική μου είναι η MSI P965 Neo και υποστηρίζει 4 sata II by ICH8 και 1 sata II by JMicron JMB361 και 1 IDE port by JMicron JMB361. Ο παλιός ο σκληρός ήταν IDE και το DVD-R που έχω και τώρα θέλω να βγάλω τον σκληρό τον παλιό και να βάλω ένα καινούργιο που πηρά WESTERN DIGITAL WD3200AAKS SATA και να κρατήσω το DVD-R σε IDE μόνο? Για καλώδιο συνδέσεις SATA έχω ένα κόκκινο που και από τις δυο μεριές είναι το ίδιο και το είχε η μητρική στο κουτί της? Oταν ξεκίνα τον βλέπει τον σκληρό .Όταν κάποια φορά ξεκίνησε να κάνει φορματ και να κάνει εγκατάσταση τα windows έβγαλε μια μπλε οθόνη και έγραφε

STOP : 0X0000007B (0XF78D2524,0XC0000034,0X00000000, 0X00000000)

Μήπως μπορεί να βοηθήσει τώρα κάποιος?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.