Jump to content

AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL TOLEDO CORE

Guest

Recommended Posts

Αν είναι να πάρεις ένα επεξεργαστάκι μόνο για κλοκάρισμα προτίμισε το πιο φτηνό από την hiend σειρά....δλδ Athlon και όχι Sempron.:038: τώρα ρο πόσο θα φτάσει είναι θέμα του πόο καλό είναι το mobo για κλόκια! και πόσο αντέχει και το επεξεργαστάκι!

Λένε ότι ο 3600 είναι ακόμα καλύτερος για overclocking, φθάνει τα 3GHz!

Δες εδώ και εδώ.

Για Toledo λεει αρα 939.Χ2 3600+ ειναι ΑΜ2

Δε ξερω για το stepping,αλλα οσοι εχουν 3 γραμματα μετα τον αριθμο το Min ειναι τα 2.65GHz.Γι αυτο το stepping ξερω να πω,3 cpu που ειδα και οι τρεις 2.7G παιζανε με 1,5-1,52ν και δεν ειναι το μαξ τους αυτο.

?????xxxxMPM power....

Σα "κομμενος" opteron που εγινε Χ2 Athlon μου ακουγεται,μιας και ο DevilCry εχει παρομοιο.

Eχει 3800+ X2,4200+ X2 και 4600+ Χ2 me toledo,εχουν ανενεργη την μιση L2 (πιθανως δεν περασε τα τεστ που επρεπε) και πωλουνται σαν Manchester,η διαφορα ειναι το Ε4 και Ε6 που λενε στο steping.Eχω τυχει 4600+ Χ2 toledo.

Μπορείς να περάσεις απο xtremesystems και να δείς ότι όλοι x3800 από LCB9E και μετά έχουν toledo core.Όπως επίσεις μια συγκεκριμμένη αρχική παρτίδα (δεν θυμάμε stepping) ήταν πάλι toledo και είχε κάνει θραύση.Τώρα άμα αυτό σε κάνει να ξεχάσεις κάτι, δεν φταίω εγώ

Εdit:Το lcbie ήταν:109:

Στα χαρτιά κατατάσετε στους Manchester.Είναι όμως απλά ένα "κομμένος" Toledo...όπως και να έχει...έχει αποδειχτεί ότι είναι ανθεκτικότεροι στο o/c από τους "καθαρούς" manchester.Αυτό ρώτησε το παιδί.Αυτό του απαντήσαμε.

Στα χαρτιά κατατάσετε στους Manchester.Είναι όμως απλά ένα "κομμένος" Toledo...όπως και να έχει...έχει αποδειχτεί ότι είναι ανθεκτικότεροι στο o/c από τους "καθαρούς" manchester.Αυτό ρώτησε το παιδί.Αυτό του απαντήσαμε.

Ίσα-ίσα στην πράξη είναι Manchester και όχι στα χαρτιά.

Δεν μας απασχολεί το κλοκάρισμα.

εσένα ίσως δεν σε απασχολεί.Np.Το παιδί που έκανε το πόστ, μάλλον τον απασχολεί.Και το καλύτερο αποτέλεσμα θα το πάρει, συγκεκριμμένα με αυτή την "μικρή" για σένα, μεγάλη για "εμένα" παρατήρηση

Και εγώ τον ίδιο έχω. Τον έχω ανεβάσει και μέχρι 2800 άνετα αλλά δεν έχω κάνει ακόμη test να δω κατά πόσο είναι stable σε μόνιμη λειτουργεία. Επισυνάπτω και 1 screenshot για κάποιους που αμφισβητούν και "χτυπιούνται" ότι δεν είναι toledo core... :033:

post-3793-1442174655,5971_thumb.jpg

Και εγώ τον ίδιο έχω. Τον έχω ανεβάσει και μέχρι 2800 άνετα αλλά δεν έχω κάνει ακόμη test να δω κατά πόσο είναι stable σε μόνιμη λειτουργεία. Επισυνάπτω και 1 screenshot για κάποιους που αμφισβητούν και "χτυπιούνται" ότι δεν είναι toledo core... :033:

Thx για τα post. Με βοήθησαν αρκετά στην επιλογή. Επιπλέον σημερα είδα το ιδιο screenshot από ενα φιλο που αγόρασε τον συγκεκριμενο επεξεργαστη. Όσο για αποδοσεις εν αναμονή της παραλαβής και του δικού μου!

Συγγνώμη, αλλά επειδή θα ξεχάσουμε όσα ξέρουμε:

Toledo σημαίνει Socket 939, dual-core, με 2x1MB L2 cache.

Έχω 1 σχετική απορία.

Έκανα 1 ψάξιμο στο site της AMD και μετά στα ελληνικά eshops.

Η AMD έχει βγάλει Χ2 μέχρι 4400+ για ΑΜ2 socket αλλά και για 939.

Γιατί στο Ελλάδα δεν υπάρχουν οι Χ2 για 939 μητρική?

Δηλαδή εγώ που θέλω να κάνω αναβάθμιση στη Lanparty, γιατί να αλλάξω μητρική αν υποστηρίζει αυτό το cpu?Και έχει και L2 με 2χ1mb, που είναι σούπερ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.