gto234 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2005 Γεια χαρά,έχω φτιάξει το σύστημα μου έτσι ώστε να μην ακούγονται καθόλου τα fans και αντιμετωπίζω μόνο το πρόβλημα του θορύβου απ'τον σκληρό.Έχω έναν maxtor diamondmax plus 9 60GB 7200rpm 2MB cache.Τον έχω βάλει στο quiet από acoustic management αλλά το μόνο που μειώθηκε στον θόρυβο ήταν όταν διαβάζει ο σκληρός.Κατά τα άλλα κάνει έναν θόρυβο σαν θρόισμα ή σαν φύσυμα και έναν υψισυχνο θόρυβο επίσης που είναι εκνευριστικός το βράδυ.Τα διαπίστωσα αυτά διότι αποσύνδεσα τον σκληρό και άνοιξα το pc και είδα ότι είναι σχεδόν dead-quiet.Ποιόν δίσκο να πάρω που δεν θα ακούγεται καθόλου;Απο αυτά που διάβασα οι δύο επιλογές είναι seagate και samsung? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gto234 Φεβρουάριος 6, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αφήστε το...βρήκα την απάντηση στο www.silentpcreview.com/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Φεβρουάριος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Seagate ο 200άρης που πήρα εγώ ακούγεται λιγάκι περισσότερο απο τους WD....Βέβαια υπόψη ότι έχω υδρόψυξη και δεν ακούγεται ούτε ένας ανεμιστήρας στο κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 έχουμε βρει πουθενά αυτόν τον samsung τον αθόρυβο στις 5400? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Νομιζω οτι φερνει η ΟΚταμπιτ samsung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 thanks νονέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.