sakis_the_fraud Μάϊος 7, 2008 #21 Μάϊος 7, 2008 Ωραιος Όμηρε! μια χαρα φαινεται. ευτυχως υπαρχει βλαστηση και δεν υπαρχουν λιμνουλες. Περιμενω να δω τον Αντρέα και τον Παύλο να χοροπηδανε και να σερνονται μεσα στα χορτα και τις λασπες! Υ.Γ. Οσοι θα ερθουν ας ψαχτουνε λιγο για καμια ψησταρια γιατι δεν εχουμε βρει ακομη.
Ignatios Μάϊος 7, 2008 #23 Μάϊος 7, 2008 Πολύ COD κατάσταση.Πιστεύω οτι μερικοί ήδη ψάχνουν θέσεις στα κτίρια :Ρ
sakis_the_fraud Μάϊος 7, 2008 #24 Μάϊος 7, 2008 Πολύ COD κατάσταση.Πιστεύω οτι μερικοί ήδη ψάχνουν θέσεις στα κτίρια :Ρ Οι "μερικοι" ειναι μακρια και δεν θα ερθουν. Αν και πιστευω οτι τα κτιρια θα ειναι εκτος...γιατι αλλιως θα πεσει πολυ καμπερια!
Obijuan83 Μάϊος 7, 2008 #25 Μάϊος 7, 2008 Όποιος δεν ''μπορεί'',επικαλείται την καμπεριά σαν δικαιολογία...Αν είναι τα κτήρια έξω τότε τι κάνετε;
swantz Μάϊος 7, 2008 Author #26 Μάϊος 7, 2008 Όλα θα παίξουν. Και ναι ,μπορείτε να φέρετε και φίλο αρκεί να το ξέρω να έχω όπλο
Dr. Gonzo Μάϊος 7, 2008 #27 Μάϊος 7, 2008 Count me in! Swantz, για το όπλο συνεννοηθήκαμε, έτσι? Auto-aim, κι αν βρεις και καμία avoid-paint μάσκα, τη θέλω!
psycoclan1 Μάϊος 7, 2008 #28 Μάϊος 7, 2008 μεσα κ γω! εξοπλισμο εχω. ισως φερω κ ενα φιλο που δεν εχει εξοπλισμο. αυριο θα μου απαντησει σιγουρα!
kourman Μάϊος 7, 2008 #30 Μάϊος 7, 2008 Τύφλα ρε νά'χουν τα χιλιόμετρα, διαφορετικά θα ερχόμουν να σας λιανίσω.... :brutal002:(για όσους αμφιβάλλουν ας ρωτήσουν τον Χρήστο και τον Αντρέα....) Θα έφερνα και τον inertia να τον βάλω για ανθρωπινη ασπίδα......:finger010:
stackeras Μάϊος 8, 2008 #31 Μάϊος 8, 2008 Μέσα και εγώ αν μου πείτε ώρα που θα φύγουμε και περίπου που θα γυρίσουμε για να κανονίσω με την δουλειά. Εξοπλισμό δεν έχω. Υπάρχει αυτοκίνητο για μεταφορά κόσμου και πραγμάτων...
swantz Μάϊος 8, 2008 Author #32 Μάϊος 8, 2008 Είπαμε, αν ο καιρός είναι καλός ,από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα αργά.
SkySurfer Μάϊος 8, 2008 #33 Μάϊος 8, 2008 Όσοι είναι μέσα για ψήσιμο θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι αύριο βράδυ (Πέμπτη).Η δουλειά θα γίνει ως εξής: θα πάρουμε μαζί μας 2 σχάρες, σουβλάκια και αναψυκτικά. Εύκολα πράματα.Ας κάνουμε λίστα συμμετοχής για να ξέρουμε αριθμό ατόμων. Όσοι θα έρθουν μόνο για το ψήσιμο να γράψουν μόνο F. Μόνο για paintball G1. swantz G+F2. nickl G+F3. hadji_a G+F4. sakis_the_fraud G+F5. SkySurfer G+F6. Crazyant G+F7.8....Κάντε copy την παραπάνω λίστα και συμπληρώστε ονόματα συμμετοχής.Ξαναλέω μέχρι αύριο βράδυ (Πέμπτη) πρέπει να ξέρουμε για να κανονίσουμε τις αγορές. Παράκληση οι συμμετοχές να είναι σίγουρες για μην έχουμε ακυρώσεις τελευταία στιγμή.Συνολικά ο καθένας μας θα δώσει 15€ για το όπλο + τις μπίλιες που θα ξοδέψει + το φαγητό που θα πάρουμε. Όπως είπε και ο swantz θα πρέπει να έχετε μαζί σας:1. νερό! αρκετό μάλιστα όχι μόνο για να πιείτε αλλά για να σκουπίσετε χέρια-κεφάλι απο τις μπίλιες (3 μεγάλα μπουκάλια minimum).2. Πετσέτα για να σκουπίζετε τα Hits3. Ρούχα για το παιχνίδι (μακριά όλα εννοείται για να μειώνεται ο πόνος). Η μπλούζα ή το μπουφάν να μην είναι "φουσκωτά" καθώς δεν θα σκάνε οι μπίλιες (cheat). Προτιμήστε κάτι σε σκληρό ύφασμα αλλά όχι με επένδυση.4. Δεύτερη αλλαξιά ρούχα μιας και αυτά που θα παίζετε θα γίνουν να μη πω τη λέξη....5. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί σε ένα μέρος που δεν έχει τίποτα (π.χ. χαρτί υγείας κλπ..)
Dr. Gonzo Μάϊος 8, 2008 #34 Μάϊος 8, 2008 1. swantz G+F2. nickl G+F3. hadji_a G+F4. sakis_the_fraud G+F5. SkySurfer G+F6. Crazyant G+F7. Dr. Gonzo G+F8. Papanik (apo Gonzo) G+F9. Ταλιμπαν (απο Gonzo) G+F...neeeeeeeext!Ο Γιωργος (Papanik) έχει και αμάξι (2 ελευθερες θεσεις).
swantz Μάϊος 8, 2008 Author #35 Μάϊος 8, 2008 Περιμένω απατήση ακόμα από stackeras αν θα έρθει και crezyAnt αν αν θα έρθει ο φίλος του.
stackeras Μάϊος 8, 2008 #36 Μάϊος 8, 2008 θα έρθω. Να ρωτήσω και κανέναν φίλο αν μπορεί να έρθει η είμαστε full? Όπως είπα υπάρχει και car. Αφού ο Γιώργος "Dr. Gonzo" θα πάει με τον Γιώργο "Papanik " υπάρχουν 4 θέσεις και μεγαλούτσικος χώρος αποσκευών για να μεταφέρουμε ότι χρειαστεί.1. swantz G+F2. nickl G+F3. hadji_a G+F4. sakis_the_fraud G+F5. SkySurfer G+F6. Crazyant G+F7. Dr. Gonzo G+F8. Papanik (apo Gonzo) G+F9. Ταλιμπαν (απο Gonzo) G+F10. Stacker G+F11. ...
sisman Μάϊος 8, 2008 #37 Μάϊος 8, 2008 Αν και με ψησανε πολυ τα γραφικα τι να πω ρε παιδια... Μακαρι να μπορουσα αλλα ξεμπερδευω μετα τις 2μιση και... Παντος για το ψησιμο ειμαι μεσα ;-)
CrazyAnt Μάϊος 8, 2008 #38 Μάϊος 8, 2008 1. swantz G+F2. nickl G+F3. hadji_a G+F4. sakis_the_fraud G+F5. SkySurfer G+F6. Crazyant G+F7.8....COMFIRMED ~~O Μερμυγκας ειναι μεσα ραααααααααααααeditΓια τον φιλο μου ακομα δεν ξερει ο μακακας,οπτοε αν μεχρι το βραδυ δεν μου πει θεωρειται ακυρος για το paintball,ισως να ρθει για το χαβαλε φυσικα.All the wayΑπλα θα ξερω το Σαββατο αν θα εχω αμαξι.
vdeseris Μάϊος 8, 2008 #39 Μάϊος 8, 2008 1. swantz G+F 2. nickl G+F 3. hadji_a G+F 4. sakis_the_fraud G+F 5. SkySurfer G+F 6. Crazyant G+F 7. Dr. Gonzo G+F 8. Papanik (apo Gonzo) G+F 9. Ταλιμπαν (απο Gonzo) G+F 10. Stacker G+F 11. vdeseris + Sisman FOOOOOD
SkySurfer Μάϊος 8, 2008 #40 Μάϊος 8, 2008 Τελική λίστα: 1. swantz G+F2. nickl G+F 3. hadji_a G+F 4. sakis_the_fraud G+F 5. SkySurfer G+F 6. Crazyant G+F 7. Crazyant friend G+F 7. Dr. Gonzo G+F 8. Papanik (apo Gonzo) G+F 9. Ταλιμπαν (απο Gonzo) G+F 10. Stacker G+F 11. vdeseris F 12. Sisman F Saki φέρε εσύ μια σχάρα και άλλη μια θα φέρω εγώ. Όσον αφορά το ψήσιμο, θα γίνει μετά το τέλος του παιχνιδιού κατά τις 5-7 το απόγευμα. Επομένως φάτε καλό πρωινό! Το μενού (για ευκολία) θα περιέχει μόνο σουβλάκια (5 έκαστος) μαζί με ψωμάκι και καμιά αλοιφή + αναψυκτικά. Το φαγοπότι θα είναι λιτό με λίγα λόγια Και στο τέλος υπολογίζουμε το ρεφενέ ΥΓ: άν έχει κανείς καμιά σχάρα ας τη φέρει μιας και μιλάμε για ~100 σουβλάκια!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.