mertz1966 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2007 ειναι η 3 φορα που χανεται το εικονιο της συνδεσης κατω στην γρηγορη εκκινιση και αναγκαστηκα βγαζω το καλοδιο απο το modem η κανω επανεκκινηση το pc.και φυσικα για να το επαναφερω κανω format.δεν ειναι λυση αλλα .μπορη να βοηθειση κανεις?δεν γνωριζω και πολλα απο pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannhspatra Μάϊος 28, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2007 περίμενε όπως κοιτάς τη μπάρα ενοείς αριστερά έτσι?όχι στο tray ?μήπως εγκατέστησες νέα προγράμματακια κ μπήκαν κ αυτά στο quick start κ επειδή δεν έχει πολυ χώρο δε τα δείχνει όλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mertz1966 Μάϊος 29, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 οταν ανοιγεις την συνδεση κατω δεξια βγαινη ενα οικονιδιο.αυτο δεν το εχω τωρα,δεν ξερω πως και γιατι αλλα δεν υπαρχη καθολου και αναγκαζωμαι να σβηνω το pc και να τον ανοιγω.στις ιδιοτητες το εχω τσεκαριζμενω, αλλα μαλλον απο τα registery κατι γινεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Μάϊος 29, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Η πλάκα είναι ότι μερικές σπάνιες φορές το εικονίδιο της σύνδεσης δεν εμφανίζεται στο system tray. Που σημαίνει ότι όταν πας να συνδεθείς απλά δεν γίνεται τίποτα, μόνο με restart.Τώρα μια ιδέα είναι να απεγκαταστήσεις τον driver και να τον ξαναεγκαταστήσεις.Sagem, Sagem; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mertz1966 Μάϊος 30, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2007 το εκανα και αυτο φιλε μου αλλα τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Μάϊος 30, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2007 Άλλαξε usb, φύσηξε τη usb, έλεγξε τις υπόλοιπες συνδέσεις και τα καλώδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.