Jump to content



εχω χασει το εικονιδιο


Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ειναι η 3 φορα που χανεται το εικονιο της συνδεσης κατω στην γρηγορη εκκινιση και αναγκαστηκα βγαζω το καλοδιο απο το modem η κανω επανεκκινηση το pc.και φυσικα για να το επαναφερω κανω format.δεν ειναι λυση αλλα .μπορη να βοηθειση κανεις?δεν γνωριζω και πολλα απο pc.

περίμενε όπως κοιτάς τη μπάρα ενοείς αριστερά έτσι?όχι στο tray ?

μήπως εγκατέστησες νέα προγράμματακια κ μπήκαν κ αυτά στο quick start κ επειδή δεν έχει πολυ χώρο δε τα δείχνει όλα?

οταν ανοιγεις την συνδεση κατω δεξια βγαινη ενα οικονιδιο.αυτο δεν το εχω τωρα,δεν ξερω πως και γιατι αλλα δεν υπαρχη καθολου και αναγκαζωμαι να σβηνω το pc και να τον ανοιγω.στις ιδιοτητες το εχω τσεκαριζμενω, αλλα μαλλον απο τα registery κατι γινεται..

Η πλάκα είναι ότι μερικές σπάνιες φορές το εικονίδιο της σύνδεσης δεν εμφανίζεται στο system tray. Που σημαίνει ότι όταν πας να συνδεθείς απλά δεν γίνεται τίποτα, μόνο με restart.

Τώρα μια ιδέα είναι να απεγκαταστήσεις τον driver και να τον ξαναεγκαταστήσεις.

Sagem, Sagem;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.