Jump to content



Που είναι ο σκληρός; Οεο;


Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γύρισα που λέτε χθες από Γαλλία, απ' όπου πήρα ένα laptop-άκι το hp dv9131ea το οποίο ερχόταν με Vista.

Επειδή ήταν η γαλλική έκδοση των vista, λίγο σπαστικό και επειδή θέλω να παίζω και κανένα παιχνιδάκι είπα να βάλω τα XP PRO SP2.

Βάζω το cd των XP για να κάνω την εγκατάσταση, μου "βρίσκει" το hardware και αφού πατήσω περιχαρής το πρώτο μου "enter" για την εγκατάστση, μου λέει ότι η εγκατάσταση δεν βρίσκει δίσκο! :017:

Το καλό όμως δεν ήταν εκεί!

Λέω, εντάξει θα παίζει καμια χαζομάρα με τα Vista, αν θα σβήσω το partition (ολόκληρος ο δίσκος εν προκειμένω) θα μπορέσω να τα περάσω τα ΧΡ κανονικά.

Για αυτό τον λόγο, περνάω στο laptop πρώτα το Kubuntu 7.04 (το 6.10 δεν αναγνώριζε κάποιο hard. κομμάτι) και λέω θα σβήσω το partition, περνώντας πάνω του το linux-άκι και στο καπάκι θα σβήσω το linux-άκι κάνοντας εγκατάσταση ΧΡ.

Μια χαρά το Kubuntu, σε κανένα τεταρτάκι ήταν έτοιμο. Πάω να δοκιμάσω πάλι να βάλω τα ΧΡ, πάλι δε μου βρίσκει δίσκο.

Οπότε ή με κλέψανε στη Γαλλία και επειδή με είδαν έλληνα δε μου βάλανε σκληρό στο laptop ή κάποια εξυπνάδα παίζει με το laptop. :070:

Καμιά ιδέα; :120:

Μήπως είναι sata ο δίσκος και δεν φορτώνεις με f6 τους drivers προ εκκίνησης εγκατάστασης?

Το θέμα είναι ότι το pc ήρθε "κουτί", όλα έτοιμα. Με F6 δεν έβρισκε αφενός "αυτόματα" drivers και αφ' ετέρου, με specify χρειάζεται να έχω τους drivers (σε floppy) τους οποίους και δεν έχώ... :(

Κοινώς, δεν "έχω" δίσκο για ΧΡ.. το Kubuntu μια χαρά... :/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.