circi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2007 Χρειαζομαι μια βοηθεια σχετικα με εγκατασταση 3 δισκων.Εχω την Μοβο Gigabyte -S3 που εχει ξεχωριστο ελεγκτη για 2 δισκους σε sata.http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=890596Αυτη τη στιγμη εχω ενα δισκο σατα 250GB της Western Digital,και θελω να κανω το εξης :Να μπουν μεσα αλλοι 2 δισκοι σατα που απο τον ενα να φoρτωνουν μονο τα Windows και να μην εχει τιποτε αλλο μεσα και οι αλλοι 2 χ250gb να μπουν raid για ολα τα αλλα αρχεια....Δεν ξερω αν ειναι σωστη σκεψη και θα εχω μεγαλητερη ταχυτητα με αυτο τον τροπο η αν βαλω ΜΟΝΟ 2 χ 250gb Raid που να ειναι φωρτωμενα μεσα ολα τα αρχεια ΚΑΙ τα Windows μαζι.Αυτο θελω να γινει για να αποφυγω καποιο lag σε παιχνιδια που προερχεται 100% απο τον δισκο και ΟΧΙ απο την καρτα γραφικων (8800GTS).:085: Αν κανω το πρωτο πειραζει αν ο δισκος που θα ειναι μικροτερης χωρητικοτητας απο τους αλλους 2 πχ 160GB?:102: (αυτος που θα περασω μονο τα windows μεσα)Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.