GVC Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2007 Καλησπέρα παίδες!Έχω μπει στο τριπάκι να κάνω μια αναβάθμιση.ΑΛΛΑ.Έχω διαβάσει από εδώ και έχω ακούσει ότι έρχονται οι νέοι "τετραπιρινοι" τις AMD,τις οποιας δηλώνω fun(το γιατί είμαι fun;Έτσι "παντελονατα" γιατί η INTEL μου την έχει σπάσει από οικονομικής απόψεως).Επίσης άκουσα ότι αναμένονται και οι νέες μνήμες DDR3.Αλλα όλα τα προηγούμενα αναμένονται.Ξέρουμε ποτε όμως θα κυκλοφορήσουν;Και πόσους πόντους θα πρέπει να μπει το αλβάστρινο χεράκι μας στην αλαβάστρινη τσεπούλα μας;:073: :073: :073: :073: :073: :073: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάϊος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 Καλοκαιρακι με το καλο. DDR3 δεν ειναι απαραιτητο να βαλεις. Και παρεπιμπτοντως και η amd οταν δεν ηταν απο κατω τις τιμες στο θεο τις ειχε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Μάϊος 25, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 εγω πάλι θα περιμένω να βγούν τα νέα μπας και πάρω τα τωρινά στη μιση τιμή! γιατί δεν παίζουν και φράγκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WAntilles Μάϊος 25, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 Οι Quad-Core AMD K10 PhenomX4 (Agena) θα είναι διαθέσιμοι το φθινόπωρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.