kender Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2005 Εν όψει και DFI σκέφτομαι να αγοράσω καινούργις μνήμες (φτάνουν πια οι NONAME) Σκέφτομαι για 1 GB αλλά δε ξέρω εταιρία αλλά ούτε και συχνότητα από χρήματα περίπου στα 250 :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Φεβρουάριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 ocz pc3200 vx , φοβερες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από xylokastro [Σήμερα, στις 00:27] ocz pc3200 vx , φοβερες... περιπου στα 250 ειπε το παιδι......οχι 300φευγα@kender:μιας και θα παρεις dfi nf4 ultra θα σου προτεινα οτι προτεινουν και τα μεγαλα σαητ του εξωτερικου σε θεματα οβερκλοκιν.TCCDμε βαση τις δοκιμες που κανανε ηταν οι καλυτερες πανω στο DFI.TCCD chip μπορεις να βρεις σε PQI/Crucial/A-data/OCZ/G-Skillhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9215http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=11416http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9134http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9147 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Φεβρουάριος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 sorry grekkfragma :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από xylokastro [Σήμερα, στις 00:45] sorry grekkfragma :D στην πυρα!!!!!2φορες κιολας αφου ειπες και λαθος το ονομα μου. @Kender:αν ημουν στη θεση σου θα κοιταγα πρωτα για Α-DATA(οι οποιες μου ειπαν κυκλοφορουν και στουρναρη....δεν το διασταυρωσα προσωπικα) μετα θα πηγαινα σε λυσεις σαν την δικια μου του Slotkiller,BillyVan κ.α.(PQI TURBO 3200) δεν ξερω εαν εχουν μεινει και στον Tristeno μερικες απο την ομαδικη ή εαν μπορει να ξαναφερει. απο κει και περα για τις Crucial Ballistix εκανε μια δοκιμη ο Borg σε 939 πλατφορμα.τσεκαρε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Φεβρουάριος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 00:54] @Kender:αν ημουν στη θεση σου θα κοιταγα πρωτα για Α-DATA(οι οποιες μου ειπαν κυκλοφορουν και στουρναρη....δεν το διασταυρωσα προσωπικα) greekfragma αμα μάθεις τίποτα πές μας να κοιτάξουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από TROIDX [Σήμερα, στις 01:13] greekfragma αμα μάθεις τίποτα πές μας να κοιτάξουμε Δευτερα κατεβαινω κεντρο (και στουρναρη) για τσαρκα προς ανευρεση sleeving kits και Α64 steppings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma Δευτερα κατεβαινω κεντρο (και στουρναρη) για τσαρκα προς ανευρεση sleeving kits και Α64 steppings. sleeving kit νομιζω εχει μεσα η dfi απο μονη της ως extra στις μητρικες...οποτε εισαι καλλυμενος.....i think... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Φεβρουάριος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Έχω ακόμα 3 κιτάκια που περισσέψανε λόγω μεγάλης καθυστέρησης στην παραλάβη. Αν θέλει και κάποιος άλλος ας στείλει pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 6, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 02:00] Έχω ακόμα 3 κιτάκια που περισσέψανε λόγω μεγάλης καθυστέρησης στην παραλάβη. Αν θέλει και κάποιος άλλος ας στείλει pm. ολα καλα λοιπον Kender.και δεν θα σου ρθει και ο κουκος αηδονι να τις φερεις απ εξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 6, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αυτές οι μνήμες από που έχει ο tristeno είναι καλές??(Δεν έχω ιδέα από μνήμες γι αυτό ρωταω..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Φεβρουάριος 6, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης sleeving kit νομιζω εχει μεσα η dfi απο μονη της ως extra στις μητρικες...οποτε εισαι καλλυμενος.....i think... Νομίζω πως μόνο με τις SLI το δίνει και όχι με τις ULTRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 6, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Μόνο με την DR νομίζω που έχει το μεγάλο πράσινο κουτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Φεβρουάριος 6, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 τι έιναι τα kits και σε τι χρησιμεύουν?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 6, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Όταν λέει kits εννοεί πακέτα που έχουν μέσα μνήμες σαν συσκεαυσίες ένα πράμα...Τη μάρκα είναι τα kits του tristeno ξέρετε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 6, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 2x512 PQI Turbo pc3200.οι συγκεκριμενες μνημες με λιγο στρωσιμο σε 939 πλατφορμα ΝF3 250 εφτασαν 277 1:1 με 2.5-3-3-5 και 2.7volt..............απο οτι λενε στο NF4 του DFI θα πανε ακομα καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Φεβρουάριος 6, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Johnnymous τι έιναι τα kits και σε τι χρησιμεύουν?????? Είναι ζευγάρια μνημών που δεν είναι απλώς ίδια μάρκα/μοντέλο αλλά υποτίθεται πως έχουν δοκιμαστεί για να συνεργάζονται τέλεια μεταξύ τους σε χρήση σε Dual Channel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Φεβρουάριος 6, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 και sleeving kits??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 6, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 οι συγκεκριμενες μνημες με λιγο στρωσιμο σε 939 πλατφορμα ΝF3 250 εφτασαν 277 1:1 με 2.5-3-3-5 και 2.7volt.............Όταν λές στρώσιμο????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 6, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 εννοω μερικες ημερες με παραπανω ρευματα ενα 8αρι να τις φυσαει και ψηλοτερα φσβ απο το κανονικο κατα τη διαρκεια μεμτεστ........BURN IN δηλαδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.