Jump to content

Περί θερμοαγώγιμης...

fonzi

Recommended Posts

Δεν ξέρω κατά πόσο "απλώνει" στην silver πάντως ήθελες ένα "στρώσιμο" (όπως λέμε στρώνω κινητήρα, όχι τραχανά) βάζοντας 2ωρα prime-2ωρο off ο υπολογιστής x κάποιες φορές για να κερδίσεις μερικούς βαθμούς κάτω. Εξαρτάτε πάντα και τον τύπο της ψύξης.

Eτσι νομίζω και εγώ ότι θέλει στρώσιμο.

Αλλά αναρωτιέμαι για την πρώτη φορά. Μήπως δηλαδή αν κάπου δεν έχει πάει (πχ σε κάποιο βαθούλωμα) αν παγώσει δεν πρόκειται ποτέ να το καλύψει, ενώ αν δουλευτεί όσο ακόμα είναι φρεσκοτοποθετημένη με το ζέσταμα θα πάει παντού!

Η εταιρία στο site της λέει οτι η AS5 θέλει τουλάχιστον 200 ώρες στρώσιμο, στο οποίο θα πρέπει η θερμοαγώγιμη να βρίσκεται και σε υψηλή θερμοκρασία, αλλα και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Για την ceramic λέει οτι χρειάζεται μόνο 20 ώρες παρόμοιο στρώσιμο.

Η θερμοαγώγιμη τουλάχιστον για τις πρώτες 3-4 μέρες έχει την ίδια συμπεριφορά. Οπότε είτε τη ζεστάνεις με το που τη βάζεις, είτε μετά απο μια μέρα θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Καλό είναι να κάποια στιγμή να τη ζεστάνεις και μάλιστα αρκετά και για αρκετή ώρα και μετά να την αφήσεις να ηρεμίσει.

Όλα αυτά βέβαια θα σου δώσουν το πολύ 1 βαθμό κάτω μετά απο 1-2 μήνες.

Για μένα δεν αξίζει να αλλάζεις συνήθειες με τη προοπτική οτι μπορεί και να κερδίσεις το πολύ 1 βαθμό μετα απο 1-2 μήνες.

Το καλύτερο είναι να δουλεύεις το PC όπως έχεις συνηθίσει...

Δεν ξέρω κατά πόσο "απλώνει" στην silver πάντως ήθελες ένα "στρώσιμο" (όπως λέμε στρώνω κινητήρα, όχι τραχανά) βάζοντας 2ωρα prime-2ωρο off ο υπολογιστής x κάποιες φορές για να κερδίσεις μερικούς βαθμούς κάτω. Εξαρτάτε πάντα και τον τύπο της ψύξης.

Σωστοτατο . Αυτος ειναι ο καλυτερος τροπος για να στρωσεις τη θερμοαγωγιμη παστα . Τη φθανεις σε ενα υψηλο οριο θερμοκρασιας και μετα την αφηνεις να κρυωσει . Αυτο καλο ειναι να γινει 2-3 φορες .

Ισχυει σε ολες τις ψυξεις (δε γνωριζω για αζωτο αλλα και παλι δεν εχει νοημα εκει) .

Παιδιά βάζετε και στα chipset πάστα;

Εχω μια καινούρια μητρική intel και λέω τώρα, που είναι ακόμα χύμα, αν πρέπει να αφαιρέσω την εργοστασική και να βάλω πχ ceramique...

Εχω και μια gigabyte p35-ds4 αλλά το σκέφτομαι να την πειράξω λόγω pipes.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.