esdee Φεβρουάριος 9, 2005 #101 Φεβρουάριος 9, 2005 Ειναι PLCC extractor. με ενα τετοιο εβγαζα το Chip του BIOS οταν εκανα Hot Flash στη DFI πρεπει να το εχουν για να βγαζεις τα jumperακια μιας και αν δεν κανω λαθος ειδα οτι εχουν και κατι εγκοπες ...
enduracell Φεβρουάριος 9, 2005 #102 Φεβρουάριος 9, 2005 ναι εξολκέας είναι, αλλά δε κάνει για το BIOS έχει χοντρές δαγκάνες και δε μπαίνουν στο socket, είναι όντως μόνο για τα jumpers
SLN Φεβρουάριος 10, 2005 #103 Φεβρουάριος 10, 2005 "Εξολκεας"..............Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςκαλα εεε πως το μιλας το Ελληνικος??Ι αμ φακινγκ ιμπρεσντ!!!
enduracell Φεβρουάριος 10, 2005 #104 Φεβρουάριος 10, 2005 lol και γω δε το ήξερα κάποιο παλικάρι πριν χρόνια με το είχε πει στο pctechι, το θυμάμαι γιατί και γω είχα εντυπωσιαστεί με την μόρφωση του
Samael Φεβρουάριος 10, 2005 #105 Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell lol και γω δε το ήξερα κάποιο παλικάρι πριν χρόνια με το είχε πει στο pctechι, το θυμάμαι γιατί και γω είχα εντυπωσιαστεί με την μόρφωση του Αρχική απάντηση από SLN "Εξολκεας".............. Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς καλα εεε πως το μιλας το Ελληνικος?? Ι αμ φακινγκ ιμπρεσντ!!! [Παλιος]Oταν θα πατε με το καλο κ συς φανταρια,θα μαθετε κ τον εξολκεα [/Παλιος]
Chosen Φεβρουάριος 10, 2005 #106 Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Παλιος]Oταν θα πατε με το καλο κ συς φανταρια,θα μαθετε κ τον εξολκεα [/Παλιος] Ο enduracel τον "εξολκέα", το "οπισθογεμές" και το "κωλοβυθόμετρο" τα έμαθε από τον Στρατό...
esdee Φεβρουάριος 10, 2005 #107 Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell ναι εξολκέας είναι, αλλά δε κάνει για το BIOS έχει χοντρές δαγκάνες και δε μπαίνουν στο socket, είναι όντως μόνο για τα jumpers endu μολις κοιταξα και αυτον που εχω για τα BIOS και ειναι ακριβως ιδιοι! αλλα και ο παλιος μου ηθελε λιγο πιεση για να μπει στις τρυπιτσες του BIOS chip!
hipro5 Φεβρουάριος 10, 2005 #108 Φεβρουάριος 10, 2005 Πολύ όμορφο το κιτρινάκι χρωματάκι που έχει πάνω(είναι το χρώμα μου).............. Ε να ποστάρω κι εγώ ...........Α Ρ Χ Ι Σ Α Μ Ε ............ Ε Δ Ω πάταμε λοιπόν............ :devil:
GoriLLakoS Φεβρουάριος 10, 2005 #109 Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Πολύ όμορφο το κιτρινάκι χρωματάκι που έχει πάνω(είναι το χρώμα μου).............. Ε να ποστάρω κι εγώ ...........Α Ρ Χ Ι Σ Α Μ Ε ............ Ε Δ Ω πάταμε λοιπόν............ :devil: LOL....SUDDEN DEATH.........εισαι κακοοοοοοοοοοοος.........
zyx Φεβρουάριος 10, 2005 #110 Φεβρουάριος 10, 2005 καλα καλα..... μακαρι να αρχιζουν να καιγονται να την εχουμε λιγη
SLN Φεβρουάριος 10, 2005 #111 Φεβρουάριος 10, 2005 Του OPB του εκαψε το 520... Αντε να δουμε που θα καταληξουμε.... Ωραια τα multirama την φερανε γρηγορα, για να τους τεσταρουμε και στο ποσο γρηγορα θα την παρουμε πισω....
Samael Φεβρουάριος 10, 2005 #112 Φεβρουάριος 10, 2005 Οπα......! Απο τωρα?Κακος οιωνος..... Ο τυπος ειχε πλακα παντως,ειχε δοκιμασει τα παντα για να μπουταρει "......consumed a few Heinekens........"
spc Φεβρουάριος 10, 2005 #113 Φεβρουάριος 10, 2005 αναμένετε surpise σήμερα από τον Trooper......(μάλλον το πρώτο βαρβάτο SLI.....)
esdee Φεβρουάριος 10, 2005 #114 Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Πολύ όμορφο το κιτρινάκι χρωματάκι που έχει πάνω(είναι το χρώμα μου).............. Ε να ποστάρω κι εγώ ...........Α Ρ Χ Ι Σ Α Μ Ε ............ Ε Δ Ω πάταμε λοιπόν............ :devil: Λογικο ειναι να δουμε πολλες καρβουνιασμενες DFI . Αν δεν προσεξεις εχει πολλους λογους να καει!! 4V ειναι αυτα Μολις στην φερω ομως και την δεις θα ποσταρεις για αλλο λογο ΑΑΑΑΑΑΑ δεν πιστευω να ειδες κατα τυχη τι postαρε ο Voudas ... τι λεξη ηταν αυτη που χρησιμοποιησε να δεις ... εεεεεε ??? απο ΒΡΑ ξεκιναγε και τελειωνε σε ΧΟΣ η κατι τετοιο :P :P
GoriLLakoS Φεβρουάριος 10, 2005 #115 Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από spc αναμένετε surpise σήμερα από τον Trooper...... (μάλλον το πρώτο βαρβάτο SLI.....) λοοοοολ.......ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ DATABASE ΤΑ SLI.........
NoDsl Φεβρουάριος 10, 2005 #116 Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 04:53] Ο enduracel τον "εξολκέα", το "οπισθογεμές" και το "κωλοβυθόμετρο" τα έμαθε από τον Στρατό... AXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXXAX το 2ο δεν το είχα ξανακούσει Για τα άλλα δύo παραπέμπουν στον κύριο της φωτό σου στην sig :upside: όσο για το θέμα του thread i say---->> DFI Reloaded, OverLoaded, Τεζαρισμενη, κούκλα σε νέα επεισόδια..... Η νέα σειρά που συναρπάζει και η οποία, όπως καμία άλλη, δεν έκανε τόσους πολλούς να την αγαπήσουν και άλλους τόσους να την μισήσουν Λιώστε την να δούμε κανα 20αράκι στο PI:banging: :drool:
Chosen Φεβρουάριος 10, 2005 #117 Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 16:33] DFI Reloaded, OverLoaded, Τεζαρισμενη, κούκλα σε νέα επεισόδια..... Η νέα σειρά που συναρπάζει και η οποία, όπως καμία άλλη, δεν έκανε τόσους πολλούς να την αγαπήσουν και άλλους τόσους να την μισήσουν Ανατρεπτική μαύρη κομεντί με έντονα στοιχεία δράσης και sex που θα κόψουν την ανάσα του θεατή.
zyx Φεβρουάριος 11, 2005 #118 Φεβρουάριος 11, 2005 να πω και εγω κατι στο xs ειπε καποιος οτι το zippy psu δεν παιζει στο dfi οταν το βαλε. το zippy παιζει ομως δλδ επειδη το λενε "εκεινη" παει να πει οτι ολα ισχυουν? σε λιγο καποιος φιλος θα εχει περασει τις 30 ωρες λειτουργιας αντε να δουμε θα βγαλει καπνους αυτοι.
Trooper Φεβρουάριος 11, 2005 #119 Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από spc αναμένετε surpise σήμερα από τον Trooper...... (μάλλον το πρώτο βαρβάτο SLI.....) Βρε μαρτυριάρη, δε κρατιέσαι να το πείς ε? :hehe: Θα το πληρώσεις στο pball :tongue:
spc Φεβρουάριος 11, 2005 #120 Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper Βρε μαρτυριάρη, δε κρατιέσαι να το πείς ε? :hehe: Θα το πληρώσεις στο pball :tongue: άσε τα πολλά λόγια και ''κάρφωνε'' VGA
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.