fotme Φεβρουάριος 8, 2005 #81 Φεβρουάριος 8, 2005 @ ison: Οι μνημες σε πιο καναλι μπαινουν για διπλοκαναλο? 1-2 ή 1-3/2-4 αν ειναι το δευτερο λιγο στριμοκωλα το βλεπω.
vdeseris Φεβρουάριος 8, 2005 Author #82 Φεβρουάριος 8, 2005 Μετρώντας από το πάνω μέρος του board έχουμε τις θέσεις 1,2,3,4. Για dual βάζουμε τις μνήμες σε 1-3 ή 2-4. Πιο ευρύχωρα δεν γίνεται... (σε αντίθεση με άλλες μητρικές)
hellrider Φεβρουάριος 8, 2005 #83 Φεβρουάριος 8, 2005 Παντως στο Xs λενε οτι καλυτερα οι μνημες να μπουν 2-4!!!
.38-.45 Φεβρουάριος 8, 2005 #84 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 12:40] Πιο ευρύχωρα δεν γίνεται... (σε αντίθεση με άλλες μητρικές) αυτο τωρα, τι σποντα ηταν; για ποιες μητρικες μιλας; δε μπορεις να κατηγορεις ολο τον κοσμο ετσι, επειδη εσυ εισαι dfi fanboy
vdeseris Φεβρουάριος 8, 2005 Author #85 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 12:43] αυτο τωρα, τι σποντα ηταν; για ποιες μητρικες μιλας; δε μπορεις να κατηγορεις ολο τον κοσμο ετσι, επειδη εσυ εισαι dfi fanboy Μιλάω για όλες τις εταιρείες που ενώ μπορούσαν να βάλουν τα dimms για dual channel μακριά το ένα από το άλλο απλά δεν το έκαναν και τα στρίμωξαν δίχως λόγο....
zyx Φεβρουάριος 8, 2005 #87 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Ναι ρε συ Θοδωρα αλλα οταν βγει το NF6 (NF5=Intel-666) και θα γινει παλι μπ***λο με 25 split το "Ομαδικη DFI NF6" και θα ποσταρει ο ταραμας οτι τα DFI ειναι μουφες γιατι απο τα 40 DFI που πουληθηκαν τα 30 γυρισαν RMA, κανεις δεν θα ξερει αν αυτοι οι 30 εψυχαν το πανω δεξια... Το μονο που θα βλεπουν ειναι το 30/40. Ασχημο ονομα στον "πολυ" κοσμο θα ειναι το τελικο αποτελεσμα... αν και τα 30 τα παρει ο samael ετσι θα γινει :hehe: ξαδερφε μην μας παρεξηγης σε πειραζουμε
Samael Φεβρουάριος 8, 2005 #88 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από zyx αν και τα 30 τα παρει ο samael ετσι θα γινει :hehe: ξαδερφε μην μας παρεξηγης σε πειραζουμε Αι χασου ρε αθλιε! Αμα θελαν ψυξη με 1,87vcore να το λεγαν στο manual :tongue: Ασε που οι πυκνωτες ειναι rated 105βαθμους,θερμοκρασια που αποκλειτε να επιασαν ποτε τους....
SLN Φεβρουάριος 8, 2005 #89 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 14:13] Αμα θελαν ψυξη με 1,87vcore να το λεγαν στο manual :tongue: Δεν γραφουν στο manual "μην παιζετε με τα voltage μπορει να προκαλεσουν βλάβη στο hardware??"
enduracell Φεβρουάριος 8, 2005 #90 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Αι χασου ρε αθλιε! Αμα θελαν ψυξη με 1,87vcore να το λεγαν στο manual :tongue: Ασε που οι πυκνωτες ειναι rated 105βαθμους,θερμοκρασια που αποκλειτε να επιασαν ποτε τους.... πατριώτη αστους, φαίνεται ότι η πρώτη DFI που έσκασε μύτη στο fora ήταν πατριώτη, και η πρωτιά της Λαρσας γιουναιτεντ ενοχλεί μερικούς
esdee Φεβρουάριος 8, 2005 #91 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell Λαρσας γιουναιτεντ endu ξεχασες ενα 'ι' στο Λαρισα :P :P
Samael Φεβρουάριος 8, 2005 #92 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Δεν γραφουν στο manual "μην παιζετε με τα voltage μπορει να προκαλεσουν βλάβη στο hardware??" Καλα ρε?Εσυ με μας ή με τους αλλους εισαι?? Αρχική απάντηση από enduracell πατριώτη αστους, φαίνεται ότι η πρώτη DFI που έσκασε μύτη στο fora ήταν πατριώτη, και η πρωτιά της Λαρσας γιουναιτεντ ενοχλεί μερικούς Λες εε?Οτι κ να λενε μας ζηλευουν ομως,γιατι ειμαστε προικισμενοι ανθρωποι Αρχική απάντηση από esdee endu ξεχασες ενα 'ι' στο Λαρισα :P :P Toσα ξες τοσα λες
georgeadams Φεβρουάριος 9, 2005 #93 Φεβρουάριος 9, 2005 Ερώτηση:Στο nForce3 έπρεπε να βάλουμε τους δίσκους στα SATA3 & SATA4 γιατί το SATA1 & SATA2 "τα παίζουν" όταν δουλεύουμε σε ψηλά FSB.Στο nForce4 έχει διορθωθεί αυτό ή όχι ???
vdeseris Φεβρουάριος 9, 2005 Author #94 Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από georgeadams [Σήμερα, στις 10:33] Ερώτηση:Στο nForce3 έπρεπε να βάλουμε τους δίσκους στα SATA3 & SATA4 γιατί το SATA1 & SATA2 "τα παίζουν" όταν δουλεύουμε σε ψηλά FSB.Στο nForce4 έχει διορθωθεί αυτό ή όχι ??? Κατα 99% δουλεύουν όλα τα SATA (και τα 8 όπου υπάρχουν) κανονικά. Θα γίνει ένα τεστάκι και θα σου πω με σιγουριά.
SLN Φεβρουάριος 9, 2005 #95 Φεβρουάριος 9, 2005 Να μια καλη ερωτηση... Καποιος την ειχε ξαναρωτησει πολυ παλια οταν πρωτοβγηκε η DFI NF4. Δεν θυμαμαι ρε γμτ... Ουσιαστικα τετοιο προβλημα θα εχουν μονο οι SLI-DR αφου οι αλλες δεν εχουν controller...
SLN Φεβρουάριος 9, 2005 #96 Φεβρουάριος 9, 2005 Με προλαβε ο deseris γ@μω την ηλικια μου και τα μειωμενα αντανακλαστικα μου!! :rant:
Trooper Φεβρουάριος 9, 2005 #97 Φεβρουάριος 9, 2005 Παρελαβα κι εγώ σημερα την SLI DR απο το γνωστό κατάστημα :p . Πρεπει να ομολογήσω οτι εμεινα εντυπωσιασμένος απο τη μητρική. Το κουτί περιέχει απειρα πράγματα, UV sleeving κιτ, UV καλώδια rouded + SATA, θήκη μεταφοράς , ενα πανελ, και φυσικά τη μητρική!!! :drool: Ακομα δεν την έχω δοκιμάσει, αλλα ενα μπράβο στην DFI για την αψογη παρουσίαση... Μεχρι και ενα τσιμπιδάκι εχει που δεν ξέρω ακόμα τι κανει..
aristos87 Φεβρουάριος 9, 2005 #99 Φεβρουάριος 9, 2005 Εγώ νόμιζα πως ήταν για να αλλάζεις τα jumbers για το SLI.... Τουλάχιστον έτσι είδα να το χρησιμοποιούν σε μιά φωτογραφία..........[off topic] zyx εχεις pm [/off topic]
zyx Φεβρουάριος 9, 2005 #100 Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Εγώ νόμιζα πως ήταν για να αλλάζεις τα jumbers για το SLI.... Τουλάχιστον έτσι είδα να το χρησιμοποιούν σε μιά φωτογραφία..........[off topic] zyx εχεις pm [/off topic] παντος ειναι το ιδιο που εχει το bios savior και να το βαλαν για τα jumper κανει και για να βγαλης το biosπμ δεν εχω που το εστηλες ωρε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.