greekfragma Φεβρουάριος 5, 2005 #21 Φεβρουάριος 5, 2005 αλλα επειδη ειμαι ψειρας και κρυφο-ιντελας βρηκα το 1ο μειονεκτημα-καγκουρια ΚΑΛΑ ΡΕ DFI-designers............ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ SLEEVING KIT ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΑΡΔΑΛΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ????? χαθηκε ενα κιτρινακι ή ενα μαυρακι να κολλαει με τη μητρικη????? ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
fantacid Φεβρουάριος 6, 2005 #22 Φεβρουάριος 6, 2005 ΖΗΜΙΑ!!!!!!!!!!! :jump: Ελπιζω να τεσταρεις κ το SLi ετσι??
Husky Φεβρουάριος 6, 2005 #23 Φεβρουάριος 6, 2005 Για αρχη ... Σταθερο σε memtest Αργοτερα θα δοκιμασω και prime
esdee Φεβρουάριος 6, 2005 #24 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από fantacid ΖΗΜΙΑ!!!!!!!!!!! :jump: Ελπιζω να τεσταρεις κ το SLi ετσι?? ρε το παιδι δεν εχει ουτε μια PCIe καρτα και εσυ του λες για δυο ? με PCI αν δεν κανω λαθος bootαρει!
aristos87 Φεβρουάριος 6, 2005 #25 Φεβρουάριος 6, 2005 Aρκετά wow!!!! Αντε περιμένουμε αποτελέσματα α ρε δεν θα έρθει η ΑΒΙΤ?
Husky Φεβρουάριος 6, 2005 #27 Φεβρουάριος 6, 2005 Τι PCI-X καρτες ρε παιδια? Μια PCI MGA MATROX του Ζαχου ειναι .Και το mobo ουτε αυτο ειναι δικο μου.Δεν εχω τιποτα δικο μου
fantacid Φεβρουάριος 6, 2005 #28 Φεβρουάριος 6, 2005 Αν κ με μπερδεψατε λιγο paparazzi k husky.... (δεν ξερω σε ποιον απευθυνομαι ακριβως) εδω βλεπω φωτος με 64ριδες,dual kits.....σε 2 καρτουλες θα κολησετε??
Husky Φεβρουάριος 6, 2005 #29 Φεβρουάριος 6, 2005 Λοιπον παιδες μετα απο αρκετες ωρες ενασχολησης με το καμαρι μας εβγαλα τα εξης συμπερασματα. 1) Απο ολους εμας τους κατωχους 939 εχει περασει απο το μυαλο , τυχων κωληματα του ενσωματωμενου controler σε υψηλα fsb .Tο DFI εδειξε οτι το bios παιζει ρολο και μαλιστα πρωταρχικο. 3 μητρικες MSI neo2 περασαν απο τα χερια μου σε καμια περιπτωση δεν παιζαν πανω απο 260 τα TCCD με 1Τ (Prime ) σταθερα.Το dfi 300ρισε σταθεροτατα.. 2) Το overclocking οπως ολοι εδω γνωριζουμε γινεται αφενως για να κερδισουμε σε ταχυτητα και να γουσταρουμε και αφετερου για διασκεδαση κατα την πραξη του. Απλα με το συγκεκριμενο mobo διασκεδαζεις...Χαιρεσε ... Παιζεις και βλεπεις οτι ο χρονος σου δεν παει χαμενος , εχει αποτελεσμα Καλα κλοκαρισματα σε ολους .Θα διασκεδασετε ... πραγματικα
ison Φεβρουάριος 6, 2005 #32 Φεβρουάριος 6, 2005 Και κατι αλλο το τελευταιο revision δεν ειναι το Α 01 αλλα το Α02 ....τωρα αυτο τι σημαινει θα σας γελασω απλα επισημενω τι παιζει......
Daidalos Φεβρουάριος 6, 2005 #34 Φεβρουάριος 6, 2005 Φαινεται φοβερη η μητρικουλα! Αν δεν ηταν το καταραμενο το pcie θα αλλαζα χαλαρα το msi αλλα δεν λεει να σκοτωσω την x800xt για μερικα mhz...Η μηπως λεει?:devil:
Tsunami Φεβρουάριος 6, 2005 #35 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Daidalos Φαινεται φοβερη η μητρικουλα! Αν δεν ηταν το καταραμενο το pcie θα αλλαζα χαλαρα το msi αλλα δεν λεει να σκοτωσω την x800xt για μερικα mhz... Η μηπως λεει?:devil: Όπως καταλαβαίνεις αυτή είναι καθαρά ρητορική ερώτηση...
Husky Φεβρουάριος 6, 2005 #36 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 05:32] Πω...Αρκετα ενδιαφερον....με τι μνημες? Με Elixir:p ADATA 600 ειναι
chroma Φεβρουάριος 6, 2005 #37 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από ison Και κατι αλλο το τελευταιο revision δεν ειναι το Α 01 αλλα το Α02 ....τωρα αυτο τι σημαινει θα σας γελασω απλα επισημενω τι παιζει...... Σε SLI είναι Α01 και σε ultra είναι Α02, από όσες είδα στο net μέχρι τώρα. Ενδέχεται να κάνω λάθος, στο DFI street δήλωσαν πως όσο είναι Α00 και πάνω είναι εντελώς τελικές μητρικές με όλες τις αλλαγές και απλά είναι θέμα ποίο bios φοράνε. Αν πέσει στα χέρια σας PRΧΧ δηλαδή pre-release μητρική (σαν αυτές που είχαν οι OPP, bigtoe, ΟPB και λοιποί) ο oskar δήλωσε rma.
xylokastro Φεβρουάριος 6, 2005 #38 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Daidalos [Σήμερα, στις 06:13] Φαινεται φοβερη η μητρικουλα! Αν δεν ηταν το καταραμενο το pcie θα αλλαζα χαλαρα το msi αλλα δεν λεει να σκοτωσω την x800xt για μερικα mhz...Η μηπως λεει?:devil: δαιδαλε , φυσικα και λεει:devil: :devil: αφου εγω σκοτωσα x800xt για να παω σε x850xt PE :devil: :devil: :devil: και σε dfi nf4 ultra:devil: :devil: αρα συμφέρει:devil: :devil: :devil:
enduracell Φεβρουάριος 6, 2005 #39 Φεβρουάριος 6, 2005 η DFI κάνει DC σε 1-3 και 2-4. με 20pino παίζει κιριλέ βάλατε κανένα 24pinο??? ΒΗ θα βάλατε ρε παλικάρια να δούμε τι γίνεται? καλοδούλευτει στο Πατριώτη που την πήρε . Ναι! η Λαρσα γιουναίτεντ έχει ακόμα μια πρωτιά
Samael Φεβρουάριος 6, 2005 #40 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από enduracellκαλοδούλευτει στο Πατριώτη που την πήρε . Ναι! η Λαρσα γιουναίτεντ έχει ακόμα μια πρωτιά Ποιος την πηρε ωρε?? Ελπιζω να της φερθει με τον καταλληλο σκληρο τροπο :devil:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.