Jump to content

Ψάχνω πληροφορίες

melissa_virus

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν ψάχνω πληροφορίες, για σύστημα αναγνώρισης φωνής. Ταυτοποίησης. Π.χ μιλάω εγώ στο τηλέφωνο ή στο skype, κάποιος από την χροιά της φωνής μου να αναγνωρίζει ότι είμαι εγώ. Γενικά πληροφορίες πάνω σε αυτό, τεχνικά χαρακτηριστικά, σίτε, e-book, programs οτιδήποτε. Θα μου έκανε και αν είχε κάποιος πληροφορίες για σύστημα ταυτοποίησης ατόμου μέσω της φωνής του. Για πρόσβαση κάπου.

Επίσης αυτό ποιο πολύ για τους ηλεκτρονικούς, ψάχνω πληροφορίες για το Tempest – Emsec. Λεγόταν Τempest λέγεται Emsec. Τίποτα σημειώσεις αν έχει κανένας από την σχολή του, οτιδήποτε.

Κατά προτίμηση στα ελληνικά αλλά άμα είναι και στα αγγλικά οκ.

Ψαχνεις για Speech recognition (in many contexts also known as automatic speech recognition, computer speech recognition or erroneously as voice recognition).

Ενα προγραμμα που ξερω αλλα δεν το εχω χρησιμοπιοιησει ειναι το NaturallySpeaking http://en.wikipedia.org/wiki/NaturallySpeaking

Αν θελεις επιπλεον στοιχεια, χρησιμοποιησε τα keywords :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.