fantacid Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2005 Ψαχνω μια φθηνη καρτα που να εχει εξοδο sp/dif σε RCA. η παλια μου msi ειχε ενα bracket με ακριβως αυτο που χρειαζομουν(βλεπε φωτο),αλλα η nf7s εχει μονο optical sp/dif το οποιο δεν υποστηριζεται απο τα ηχειακια μου (C.S. DTT2500) Edit:θα μου εκανε κ μια εξοδος σε Digital Din Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 μια live! 5.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Φεβρουάριος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 ή 7.1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Φεβρουάριος 5, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Δεν θελω απλα μια sp/dif εξοδο.αλλα sp/dif σε RCA.εισται σιγουροι οτι εχουν οι live τετοια???μονον οι platinum με το Live! Drive εχουν in-out σε rca rca ειναι αυτο που εχω κυκλωσει στη φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 πάρε έναν adaptoraαπό το dig out σε rca Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Φεβρουάριος 5, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 εισαι σιγουρος οτι υπαρχει?κ ποσο εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 υπάρχει σίγουρα γιατί έχω εγώ στα δικά μου. το είχαν τα ηχεία μου στη συσκευασία.ρώτα σε καταστήματα ήχου ή σε ηλεκτρονικάδικα. δεν έχω ιδέα πόσο κάνει, δεν νομίζω πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Φεβρουάριος 5, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 μπορεις να ποσταρεις μια φωτο απο τον ανταπτορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 5, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 όχι. interconnector λέγεται πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 5, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 πιθανότατα η μητρική σου δίνει και spdif από επαφές στις οποίες απλώς συνδέεις ένα απλό διπλό καλωδιάκι το οποίο να καταλήγει σε rca (το φτιάχνεις εύκολα μόνος σου)το έχεις τσεκάρει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Φεβρουάριος 5, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 To δοκιμασα αλλα ακυρο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Φεβρουάριος 6, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 τελικα spc ειχες δικιο......η λυση δοθηκε εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.