Jump to content

Τι ψυξη για μνημες VGA??? (core watercooled)

mefistofelis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδη θα τοποθετήσω υδροψυξη στην καρτα γραφικων μου(Χ1600ΧΤ) θελω να ρωτησω τι ψυκτρακια μπορω να βαλω πανω στις μνημες και με τι παστα να τα κολλησω?

ΑS5 ή Ceramique?

Για ψυκτρακια μπορω να κοψω παλιες ψυκτρες chipset σε κομματια και να βαλω αυτες?

1 .συγνωμη τι να την κανει την υδροψυξη η χ1600χτ

τοσο πολυ ζεσταινεται ???? 2.νομιζω αυτο που θελεις να κανεις γινεται

3.εγω χρησιμοποιω AS5 μια χαρα

Την εχω και θα την βαλω...Βασικα ρωταω για την αs5 μην δεν κολλησουν καλα τα ψυκτρακια επανω και επισης μην κανει κανενα βραχυκυκλωμα

Σωστός ο soul (1ο Link)... απλά ανακατεύεις τις 2 'παστες' και εισαι κομπλε. Το κακό είναι πως μετά, δεν ξέρω αν βγαίνουν (αν θες πχ να πουλήσεις αργότερα τη κάρτα με την δική της ψύκτρα) μιας και κολλάει πολύ δυνατά (το χω πάνω στη μια XT1900XTX)

Και η 2η λύση πάντως δεν είναι κακή (αυτές δεν έχουν αυτοκόλλητο που κολλάει κατευθείαν αν δεν κάνω λάθος?)

Εγω δε θα εβαζα (οπως και δε βαζω ποτε) ψυκτρακια στις μνημες .

Με την οποια εμπειρια μου εχω διαπιστωσει οτι δε βοηθανε καθολου .

Ουτε ενα ανεμιστηρα να τις φυσαει?Ετσι σκετες?

Όχι ανεμιστηράκι εννοείται πως ΝΑΙ αλλά έχω διαβάσει πολλάκις πως ψυκτράκια και ιδιαίτερα χάλκινα καλό δεν κάνουν ...

Αλλιώς αν επιμένεις υπάρχει και το the voudas way με πάστα κεντρικά και 2 ή 4 σταγόνες λόγκο στις γωνίες της ψυκτρούλας

Θυμαμαι παλαιοτερα ενα θεμα σχετικα με τα ψυκτρακια. Και απο δοκιμες παιδιων εδω ειχε φανει οτι ενιοτε υπηρχε και αυξηση της θερμοκρασιας.

Σ εμένα τα ψυκτράκια αποδώσανε μόνο με alumina και fan να τα φυσάει (σε σχέση με fan+σκέτα και προφανώς με σκέτα απλώς). Αλλά η alumina τα μονιμοποίησε. Αυτοκολλιτάκια και ψυκτράκια χωρίς fan τα κάνανε πάντα χειρότερα.

Οποτες καταληγουμε οτι ενα απλο ανεμιστηρακι να τις φυσαει και ειμαι κομπλε.

Ε φανταστικοι συμφορουμιτες???

Οποτες καταληγουμε οτι ενα απλο ανεμιστηρακι να τις φυσαει και ειμαι κομπλε.

Ε φανταστικοι συμφορουμιτες???

Όλο περιφερειακά αγοράζεις φανταστικέ συμφορουμίτη.

Ουτε ενα ανεμιστηρα να τις φυσαει?Ετσι σκετες?

Το ανεμιστηρακι κανει καλο στο o/c . Διαφορετικα , αχρηστο μου φαινοταν και αυτο .

Και τζατζίκι κάνει για τη μέθοδο του Voudas. Προσωπικά θα έσταζα 4 σταγονίτσες spuper glue μια κουτσουλιά τζατζίκι και καπάκι το ψυκτράκι. Έτσι έχω στερεώσει (σε tsop όμως) ψυκτράκια στην gf4ti.

Κι ομως βοηθανε οταν ψυχονται. Οταν ειχα την 1800xl και οι μνημες δεν τραβαγαν με τπτ παραπανω της κωλησα ψυκτρακια στις μνημες με epoxy και ξαφνικα πηρα 100mhz παραπανω...

Αν εχεις σκοπο να βαλεις ενα καλο φουρφουρι να χτυπαει τις ψυκτρες βαλτες θα κανει δουλεια.Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση θα εχεις λιγοτερο clockαρισμα απο το να τις αφηνες σκετες χωρις ψυκτρακια.(Η μεχρι τωρα εμπειρια μου απο 6800 ultra, χ850χτ,χ1800χτ.)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.