ΔΙΟΜΗΔΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2007 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν οι TwinMos DDR 400 SD RAM DIMM 184 PIN 1GB θα μπορέσουν να λειτουργίσουν σε ASUS μητρική Α8Ν32SLI DELUXE ή θα υπάρχει ασυμβατότης. Το βιβλίο της μητρικής λέει για 512ΜΒ όταν αναφέρεται στις TwinMos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2007 Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα φίλε μου.Είναι σαφές οτι μια εταιρεία δε μπορεί να δοκιμάσει όλες τις μνήμες,πόσο περισσότερο κάποιες που βγαίνουν μετά το προιόν της.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΙΟΜΗΔΗΣ Μάϊος 23, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2007 Γιατί σε άλλες μάρκες λέει για 1GB και σε αυτή δε λέει μήπως έχει δοκιμάσει και δεν δούλευε ικανοποιητικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΙΟΜΗΔΗΣ Μάϊος 23, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2007 Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι τις έχω διπλές, θα πάνε για dual channel και ίσως αυτό αποδειχθεί ακόμη χειρότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 23, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2007 Γιατί σε άλλες μάρκες λέει για 1GB και σε αυτή δε λέει μήπως έχει δοκιμάσει και δεν δούλευε ικανοποιητικά;Τα τσιπάκια που κυκλοφόρησαν στην αγορά δεν ήταν και τόσα πολλά.Όπως έγραψα είναι αδύνατο να μπορεί να δοκιμάσει όλες τις μνήμες του 1gb.Σκέψου οτι μπορεί η Twinmos να τις έβγαλε στην αγορά κι αργότερα..Ποτέ μου δεν έχω βρεί ασυμβατότητα μνημών μέχρι τώρα..Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι τις έχω διπλές, θα πάνε για dual channel και ίσως αυτό αποδειχθεί ακόμη χειρότερο.Σε περίπτωση που έχεις επιφυλάξεις θα μπορούσες να στείλεις mail στην εταιρεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΙΟΜΗΔΗΣ Μάϊος 23, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2007 Kαλά λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhondia Μάϊος 23, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2007 εμενα το προβλημα μου ειναι αλλο..Σε λιγο καιρο θα εχω στα χερια μου την μνημη αυτη, 2*1G pc2-6400 sta 800mgz της ocz, platinum και timings σύμφωνα με το site της ocz 4-5-4-15 ..Το προβλημα μου ειναι οτι λεει οτι δουλευουν στα 2,1VΗ mb μου ομως παει μεχρι 1,95 απο τα bios (τα τελευταια)Η mb ειναι η M2N-E της Asus.Τωρα εχω 2*512 και το εχω στα 1,9 οπως λεει και στο site....Πως θα λειτουργησουν οι καινουριες? Θα πρεπει να ρις βαλω αναγκαστικά στα 1,95 ή υπαρχει τροπος? (Εκτος το μηχανιματακι του hipro)...Θα πρεπει μηπως να τις κανω downclock?Αυτες που εχω τωρα ειναι στα 667, αν τις βαλω ολες μαζι θα τρεχουν ολες στα 667 ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΙΟΜΗΔΗΣ Ιούνιος 12, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 Τελικά καλά τα πήγαν οι μνήμες από MSI σε ASUS δεν είχαν ασυμβατότητα, το ίδιο και τα άλλα εξαρτήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.