LosRe Μάϊος 22, 2007 #21 Μάϊος 22, 2007 Mάλλον έκλεισε επειδή η cpu έχει πράγματι ψηλή θερμοκρασία. Επίσης το ότι η ψύχτρα είναι κρύα δείχνει ότι δεν λειτουργεί σωστά όχι αναγκαστικά ότι η cpu είναι κρύα.
Cyber_Cookie Μάϊος 22, 2007 #22 Μάϊος 22, 2007 Μολισ αρχιζω να καταλαβαινω οτι μου χαν βαλει χρησιμοποιημενη cpu διοτι ειχε παστα πανω το chipακι και μολις θυμηθηκα εκτος απο σπασμενη σφραγιδα πανω η cpu ηταν σε αλλη θεση δηλαδη δεν φαινοταν απο το διαφανω παραθυρακι που εχει το κουτι...Παω στο μαγαζι και θα γινει χαμοςAπο που, αν επιτρέπεται, η αγορά?:011:
Braveheart Μάϊος 22, 2007 Author #23 Μάϊος 22, 2007 απο το πλαισιο περιστεριου θα παω σε λιγο. Κοιτα το κλεισιμο το κανει μολις παω να εγκαταστησω τα win αν το εχω ανοιοχτο στην αρχικη οθονη με τις πληροφοριες που λεει cpu κλπ δεν κλεινει ποτε. Τα υπερβολικα voltage 1.92 cpu core????? ελεος. Θα παω στο μαγαζι γιατι πρεπει να χει παιχτει μπινια με την cpu, ΑΛΛΙΩς ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ να χει καινουργια cpu πανω της κοματια παστας λες και εχει χρησιμοποιθει??? ενω η παστα της ψυκτρας να ειναι αθικτη? κατι παιζει και δεν μ'αρεσει
Braveheart Μάϊος 22, 2007 Author #24 Μάϊος 22, 2007 Οσο για την ψυκτρα οταν λεω κρυα εννοω λιγο ζεστη οχι να την πιανεις και να να παθαινεις εγκαυμα
Candyman1442169163 Μάϊος 22, 2007 #25 Μάϊος 22, 2007 απο το πλαισιο περιστεριου θα παω σε λιγο.Αχαχαχαχα, α ρε τα έχω πει αυτά, και με λένε γραφικό μετά! Αποκλείεται να έχει πάστα η ψύκτρα πάνω... από σύμπτωση. Εχει χρησιμοποιηθεί προφανώς...Φίλε MysticPanos αναμένουμε εναγωνίως τις εξελίξεις!!!!
tsif Μάϊος 22, 2007 #26 Μάϊος 22, 2007 Ρε παιδιά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΕΛΕΟΣ........Τέλος πάντον περιμένουμε νέα...(άντε τώρα να πιστέψουν ότι ήταν used.....)
Braveheart Μάϊος 22, 2007 Author #27 Μάϊος 22, 2007 Λοιπον εγινε μεγαλος τζερτζελες τελικα χρησιμποποιημενη cpu ειχα παρει μου δωσαν μια καινουργια. Το προβλημα υφισταται και απο οτι κατεληξα πρεπει να χει χαλασει ο αισθητηρας της cpu δειχνει 120 βαθμους και δεν αφηνει το pc να κινηθει περα απο το bios λογω δικλειδας του συστηματος οπως π.χ. εγκατασταση windows. Θα το παω παλι πισω για αλλαγη μητρικης. Παντως το χω παραπονο ρε σεις μια φορα να αγορασω pc και να λειτουργειθ στην εντελεια δεν εχει τυχει
tacticalcube138 Μάϊος 22, 2007 #28 Μάϊος 22, 2007 Λοιπον εγινε μεγαλος τζερτζελες τελικα χρησιμποποιημενη cpu ειχα παρει μου δωσαν μια καινουργια. Το προβλημα υφισταται και απο οτι κατεληξα πρεπει να χει χαλασει ο αισθητηρας της cpu δειχνει 120 βαθμους και δεν αφηνει το pc να κινηθει περα απο το bios λογω δικλειδας του συστηματος οπως π.χ. εγκατασταση windows. Θα το παω παλι πισω για αλλαγη μητρικης. Παντως το χω παραπονο ρε σεις μια φορα να αγορασω pc και να λειτουργειθ στην εντελεια δεν εχει τυχειΠάντα από Πλαίσιο αγοράζεις;
tacticalcube138 Μάϊος 22, 2007 #30 Μάϊος 22, 2007 ναι απο εκει αγοραζα...Θα ήμουνα κακός αν υποστήριζα ότι οι τύποι (και όχι μόνο αυτοί) τα ελαττωματικά κομμάτια τα βάζουν στην άκρη, αντί να τα στέλνουν πίσω από όπου τα πήραν;Θα ήμουν κακός και αχάριστος αν υποστήριζα ότι τα πασσάρουν στους πελάτες περιμένοντας να πετύχουν τον ***** που ΔΕΝ θα παραπονεθεί, αλλά σαν ***** νεοέλληνας θα τα κρατήσει και θα πει και ένα τραγούδι ή θα πληρώσει και από πάνω για να του κάνουν τη χάρη να του δώσουν κάτι που δουλεύει;Είμαι μήπως κακός, ψεύτης και τρελός που κατηγορώ τον ξεπεσμό και την ξευτίλα;
Braveheart Μάϊος 22, 2007 Author #31 Μάϊος 22, 2007 φιλε εγω καταλαβα οτι δεν πρεπει αν χεις εμπιστοσυνη ουτε και στον ισκιο σου. Την επομενη φορα θα απαιτω να μου ανοιγουν τα κουτια να δω αν οντως ειναι απειραχτα κλπ κλπ...
manolis1442169134 Μάϊος 22, 2007 #32 Μάϊος 22, 2007 Οι άσεμνες λέξεις δημοσίως και μάλιστα γραμμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεφευγουν της αυτόματης λογοκρισίας δεν τιμάνε κανέναν.Παρακαλώ να μην ξανά επαναληφθεί.
tacticalcube138 Μάϊος 22, 2007 #33 Μάϊος 22, 2007 Οι άσεμνες λέξεις δημοσίως και μάλιστα γραμμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεφευγουν της αυτόματης λογοκρισίας δεν τιμάνε κανέναν.Παρακαλώ να μην ξανά επαναληφθεί.Δεν γνώριζα ότι γράφοντας με άλλο τρόπο ξεφεύγει από την αυτόματη λογοκρισία. Το είδα μετά.
tsif Μάϊος 22, 2007 #34 Μάϊος 22, 2007 φιλε εγω καταλαβα οτι δεν πρεπει αν χεις εμπιστοσυνη ουτε και στον ισκιο σου. Την επομενη φορα θα απαιτω να μου ανοιγουν τα κουτια να δω αν οντως ειναι απειραχτα κλπ κλπ...Και καλό θα είναι να γίνει συνήθεια σε όλους μας...τέλος καλό ολα καλά αφου έκανες τις αλλαγές σου ούτε του παπά .....Οσο για το ναι απο εκει αγοραζα...έχω την γνώμη ότι αν τον είχες πάρει από κάπου αλλού ..... απλά θα στον έκαναν RMA δεν πιστεύω να παραδεχόταν ότι ήταν ανοιγμένος....άλοστε ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ :045: :045:
dimisd1442169115 Μάϊος 23, 2007 #35 Μάϊος 23, 2007 Και καλό θα είναι να γίνει συνήθεια σε όλους μας...τέλος καλό ολα καλά αφου έκανες τις αλλαγές σου ούτε του παπά .....Οσο για το έχω την γνώμη ότι αν τον είχες πάρει από κάπου αλλού ..... απλά θα στον έκαναν RMA δεν πιστεύω να παραδεχόταν ότι ήταν ανοιγμένος....άλοστε ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ :045: :045:Μπαρδόν. Στα multirama που ψωνίζω μερικές φορές αναγνωρίζεται λάθος εντός 8 ημερών. Και λάθος να μην αναγνωρίζεται εντός 8 ημερών το αλλάζεις με το έτσι θέλω. Πάντως κι εγώ από Πλαίσιο έχω τις επιφυλάξεις μου καθώς έτυχε 2 φορές σερί να μου κάτσουν χρησιμοποιημένη mobo. Και επίσης δεν ξέρω τι πατέντα είναι αυτή όλη τη σαβούρα του rma να την πουλάνε στον κόσμο. Βέβαια είναι κι αυτό ένα τέχνασμα να σε κάνω πελάτη μου. Σου πουλάω ένα πράγμα που κάνει 100 ευρώ σε τιμή ευκαιρίας 50(τυράκι). Στη συνέχεια το προϊόν δε δουλεύει (φυσικά αφού είναι ελαττωματικό από rma) αλλά δεν παίρνεις τα λεφτά σου πίσω απλά σου κόβω πιστωτικό και ψωνίζεις κάτι άλλο από εμάς (φάκα).Επίσης όταν αγοράζουμε μητρική ή cpu προσέχουμε τα πραγματάκια να είναι σφραγισμένα στα κουτιά τους. Μην διανοηθείτε να τα αγοράζετε χύμα σε σελοφάν. Κάτι περίεργο έχει συμβεί αν είναι bulk η συσκευασία. 'Εχω στήσει τόσα μηχανάκια και με πράγματα σφραγισμένα ουδέποτε μου έτυχε το παραμικρό.
Braveheart Μάϊος 23, 2007 Author #36 Μάϊος 23, 2007 παιδια τελικα ηταν προβληματικο το καλωδιο τροφοδοσιας της μητρικης :080: Η πλακα ειναι την πρωτη φορα επεμενα οτι η μητρικη δεν εχει προβλημα στο πρωτο καταστημα που ειχα παει ενω αυτοι συνεχιζαν να μου λενε κατα 99% ειναι μητρικη. Το πηγα στην Αθηνα και βρηκαμε οτι ηταν το καλωδιο. Αμα δεν εχεις δικο σου εργαστηριο στη σημερον ημερα και να προμηθευομαστε κατευθειαν απο την κατασκευαστρια εταιρια τα parts δεν γινετε δουλεια :083: :083: :110:
tacticalcube138 Μάϊος 24, 2007 #37 Μάϊος 24, 2007 παιδια τελικα ηταν προβληματικο το καλωδιο τροφοδοσιας της μητρικης :080:Βρε μπας και σε δουλεύουν;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.