Jump to content

Νεο συστημα...

Braveheart

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εφτιαξα ενα συστημα για εναν φιλο και θελω γνωμες...

Intel Core 2 Duo 6600

Asus striker Extreme i680

ocz 2gb kit (2x1gb) ddr2 667mhz gold

EVGA 8600gts 256mb

WD 250mb 7200rpm 16mb cache sara 2

floppy 3,5''

Samsung double layer bulk white

Eizo S1701SH BK

ENERMAX 500W Liberty

Thermaltake VB1000 Soprano Black

Creative inspire T3100 (2.1)

Πολύ καλά κομμάτια. Δύο ενστάσεις από μένα:

α)Samsung double layer bulk white, χάθηκαν τα NEC, Liteon ή ακόμα και LG;

β)Αυτό το Enermax Liberty βρε παιδί μου, θα αντέξει σε μελλοντική αναβάθμιση;

ΥΓ: sorry που απαντάω με ερώτηση.

το floppy τι το θες ;

Όσο ανίδεος και να ακουστώ, μόνο προβλήματα μοε έχουν δημιουργήσει τα floppy drives, και τώρα που δε πολύ χρειάζονται... ΣΟΥΤ :)

Άμα το σύστημα είναι για gaming, ας κατέβει ο επεξεργαστής ένα σκαλί, και να ανέβει η κάρτα σε 8800GTS, μιλάμε για διαφορές.

καλα το drive θα το αλλαζα, οσο για το floppy ας υπαρχει ποτε δεν ξερεις. Τωρα για την καρτα εε οκ πιο πολυ online games παιζει το παιδι και απο επιδοσεις ειναι ιδιες με μια υπερχρονισμενη 7900gt περιπου, δεν πιστευω να χρειαζεται δυνατοτερη

γιατι ρε παιδια τι εχει το enermax??? Τοσο καιρο εχω το δικο μου και δεν εχει παρουσιασει προβλημα ουτε καν υπο συνθηκες o/c.

καλα το drive θα το αλλαζα, οσο για το floppy ας υπαρχει ποτε δεν ξερεις. Τωρα για την καρτα εε οκ πιο πολυ online games παιζει το παιδι και απο επιδοσεις ειναι ιδιες με μια υπερχρονισμενη 7900gt περιπου, δεν πιστευω να χρειαζεται δυνατοτερη

Εδω θα συμφωνήσω... μια χαρά ειναι το συστηματάκι σου..

και γιατι οχι αυτο?

Μεγειες Πανουλη.μια χαρα ειναι το συστηματακι.

Παιδια οι raptor δεν ειναι και τοσο γρηγοροι οσο φαινονται μιλαω εκ πειρας .Στοιχιζουν πολλα χωρις να αξιζουν το διπλασιο κοστος σε σχεση με τους απλους.Ασε που κανουν σαν φορτηγα.Καλυτερα 2 απλους sata σε raid 0.

Οι 10000στροφες βοηθουν μονο σε μικρα αρχεια επειδη το seek time ειναι πολυ μικροτερο.Δεν πιστευω να ξαναπαρω εκτος και αν βελτιωθουν γενικα.

κοιταξτε το pc δεν προοριζεται για μενα :022: , ειδαλλως θα εφτιαχνα ενα καρα τουμπανο. Για εναν φιλο μου ειναι που ουτε καν o/c δεν βλεπω να κανει εκτος κι αν παρεμβω εγω (για αυτο του φορτωσα και την παραπανω μητρικη μπας και με αφησει να το ''πειραξω'' λιγουλακι :098: )

Παντως ευχαριστω για τις γνωμες :)

Το αγορασαμε το συστημα μονο που υπεστει καποιες αλλαγες τελικα dvdrw πηραμε το LG τροφοδοτικο το enermax 600 noisetaker απο επεξεργαστη αλλαξαμε σε x2 5600 και μητρικη την asus crosshair λογω του οτι ανεβαινε με τον 6600 και την striker το budget χωρις να υπολογισουμε cooler για την cpu διοτι ο 6600 ηταν σκετος χωρις ψυξη.

Τωρα θα κατσω να τον ''δεσω'' και θα του πιω το αιμα πριν τον παραδωσω στο παιδι χεχεχεχε :098: :098: :098: :098: :098: :098: :098:

Το αγορασαμε το συστημα μονο που υπεστει καποιες αλλαγες τελικα dvdrw πηραμε το LG τροφοδοτικο το enermax 600 noisetaker απο επεξεργαστη αλλαξαμε σε x2 5600 και μητρικη την asus crosshair λογω του οτι ανεβαινε με τον 6600 και την striker το budget χωρις να υπολογισουμε cooler για την cpu διοτι ο 6600 ηταν σκετος χωρις ψυξη.

Τωρα θα κατσω να τον ''δεσω'' και θα του πιω το αιμα πριν τον παραδωσω στο παιδι χεχεχεχε :098: :098: :098: :098: :098: :098: :098:

Πολλή καλή επιλογή ο 5600 κατά τη γνώμη μου, είναι και σχετικά οικονομικός στην κατανάλωση ενέργειας.

μολις το συνδεσα και ακουστε να γελασετε. Μου βγαζει κατα την εκκινηση warning οτι και καλα δεν λειτουργει το fan της cpu και τα ωολταγε ειναι over π.χ. στο bios το voltage το χει 1.92 αχαχαχαχα θα τρεαλθουμε δηλαδη επισης το +12v το χει παει στο Θεο 15+ και την θερμοκρασια της cpu την ανιχνευει στα 119 κελσιου. Στισ στροφες του fan grafei 0 rpm. Εγω επιασα την ψυκτρα μια χαρα κρυα ειναι (για 119 βαθμους που μου λεει) Στη 12αρα (12 volt) εχει 2 θυρες εγω εωαλα μονο στην μια θυρα... στη συνεχεια εβαλα και στην αλλη θυρα (δηλαδη 2χ12v) αλλα το διο προβλημα. Λετε να φταιει η εκδοση του bios να βρω κανα πιο προσφατο? Reply fast plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

μολις το συνδεσα και ακουστε να γελασετε. Μου βγαζει κατα την εκκινηση warning οτι και καλα δεν λειτουργει το fan της cpu και τα ωολταγε ειναι over π.χ. στο bios το voltage το χει 1.92 αχαχαχαχα θα τρεαλθουμε δηλαδη επισης το +12v το χει παει στο Θεο 15+ και την θερμοκρασια της cpu την ανιχνευει στα 119 κελσιου. Στισ στροφες του fan grafei 0 rpm. Εγω επιασα την ψυκτρα μια χαρα κρυα ειναι (για 119 βαθμους που μου λεει) Στη 12αρα (12 volt) εχει 2 θυρες εγω εωαλα μονο στην μια θυρα... στη συνεχεια εβαλα και στην αλλη θυρα (δηλαδη 2χ12v) αλλα το διο προβλημα. Λετε να φταιει η εκδοση του bios να βρω κανα πιο προσφατο? Reply fast plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Μη σε πάρω και στο λαιμό μου αλλά εγώ θα έκανα update αν φορούσε παλιό.

εχει την εκδοση 0119 και απο οτι ειδα ειναι αρχαια...βρηκα τη 0502 (μαλλον το bios θα φταιει)

Επισης να προσθεσω οτι προσπαθησα να εγκαταστησω πριν 1 λεπτο τα winxp και εκλεισε μονο του. Δεν μπορω να καταλαβω τι τρεχει. Θα κοιταξω να αναβαθμισω το bios

επισης ξεχασα να αναφερω οτι οταν εβγαλα την cpu απο το κουτι της ειχε πανω το chipακι παστα λες και ειχε χρησιμοποιηθει. Η παστα πανω στη ψυκτρα ηταν αθικτη... Λετε να εχει πεχτει καμια λαμογια???

Μολισ αρχιζω να καταλαβαινω οτι μου χαν βαλει χρησιμοποιημενη cpu διοτι ειχε παστα πανω το chipακι και μολις θυμηθηκα εκτος απο σπασμενη σφραγιδα πανω η cpu ηταν σε αλλη θεση δηλαδη δεν φαινοταν απο το διαφανω παραθυρακι που εχει το κουτι...Παω στο μαγαζι και θα γινει χαμος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.