ktm640 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2007 Εχω την τηλεοραση που εχει στον τιτλο και εχω ενα προβλημα. Δεν μπορω να την κανω να δουλεψει το PIP. Ειναι γκριζαρισμενο οτι και να κανω και δεν με αφηνει να το ενεργοποιησω με τιποτα. Τι να κανω;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chosen21 Μάϊος 21, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Η λειτουργεία PIP είναι διαθέσιμη μόνο όταν υπάρχει δεύτερη πηγή εικόνας-ήχου και μόνο όταν αυτή είναι ενεργή (DVD-Video Game-PC-VCR etc.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimisd1442169115 Μάϊος 21, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Δές το manual. Αν στα χαρακτηριστικά λέει PIP(2 tuner) πάει να πεί ότι υποστηρίζει pip και χωρίς άλλες πηγές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktm640 Μάϊος 21, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 O μονος τροπος να βγαλει το ΠΙΠ ειναι μονο αν παιζει το πισι. Οταν το γυρναω στην πηγη απο το πισι τοτε μου βγαζει μια εικονα κατω δεξια που βαζεις οτι θες. Απο καναλι μεχρι dvd. Αλλα εγω θελω να το κανει και στα καναλια. Να βλεπω ετ1 ας πουμε π.χ. και να εχω και μικρο τον αλφα για παραδειγμα. Το εχω δει να γινεται σε μια funai με 1 μονο δεκτη πανω της. Αυτη εδω γιατι δεν μπορει;;;Στα χαρακτιρηστικα λεει ΠΙΠ κανονικα. Το εχω διαβασει 10 φορες. Δεν μπορω να το κανω να δουλεωει το ατιμο. Τουλαχιστον να ηξερα το τηλ της samsung hellas να παρω να μου πουν αν εχει ή οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6_sot Μάϊος 22, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αποκλείεται να σου βγάλει δέυτερο κανάλι αν έχεις μόνο έναν δέκτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem_631 Μάϊος 22, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 O μονος τροπος να βγαλει το ΠΙΠ ειναι μονο αν παιζει το πισι. Οταν το γυρναω στην πηγη απο το πισι τοτε μου βγαζει μια εικονα κατω δεξια που βαζεις οτι θες. Απο καναλι μεχρι dvd. Αλλα εγω θελω να το κανει και στα καναλια. Να βλεπω ετ1 ας πουμε π.χ. και να εχω και μικρο τον αλφα για παραδειγμα. Το εχω δει να γινεται σε μια funai με 1 μονο δεκτη πανω της. Αυτη εδω γιατι δεν μπορει;;;Αν έχεις μόνον ένα δεκτη δεν γίνεται auto που λες. Η τηλεόραση pou λες θα είχε είτε δυο δεκτες είτε έπαιρνε από κάποιο "εξετερικο" tuner στην τηλεόραση και to pip από την τηλεόραση tou οποτε και άλλαζε κανάλια έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktm640 Μάϊος 23, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2007 Οκ. Ευχαριστω παιδια. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.