Jump to content

Νέα ψηφιακή compact εως 260 ευρώ..

Prof_Chaos

Recommended Posts

τι προτείνετε μεταξύ

Canon PowerShot A710 IS --> 255 ευρώ

Kodak EasyShare Z 712 IS --> 255 ευρώ

Canon ixus 60 --> 220 ευρώ

Panasonic lumix FX7 --> 225 ευρώ

Kodak easyshare c653 --> 119 ευρώ και μια οικονομική..

αν εχετε κάποια αλλη πρόταση καλοδεχούμενη..εγώ κλείνω προς την Canon powershot A710s...

Canon PowerShot A710 IS --> 255 ευρώ

Την πηρα πριν 3 εβδομαδες απο τον Κατερελο! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!! Δεν το συζηταω για καμια αλλη απο αυτες που συγκρινεις! Η φωτογραφικη είναι απιστευτη!

κι εγώ εκει εχω κολλήσει..ο κατερέλος ειναι αξιόπιστος;ρωτάω γιατι δεν εχω ξαναψωνήσει απο εκεί..Πάντως ειναι ο μόνος που την δίνει 255 ..στο πλαίσιο την έχουν 289..ελεος!

Παιδια, η OLYMPUS SP510 UZ που κανει και αυτή ~260 λεει?

Ως εναλλακτική της 710 IS

και αυτή φαίνεται ενδιαφέρουσα λύση για τα χαρακτηριστικά της αλλά δεν ξέρω στην πράξη τι κάνει, πάντως απο καταρέλο παραθέτω για την Olympus

7.1 million pixels

10x optical zoom (equiv. to

38-380mm on a 35mm model)

6.4cm/2.5” LCD

BrightCapture Technology for

brighter LCD and improved images

in low light

Mode to avoid image blur by high

sensitivity up to ISO 1600

ISO 50-1600 with full 7.1MP,

ISO 2500/4000 in 3MP mode

via manual setting

Long Battery Life up to 630 shots

(CIPA standard)

ακούμε απόψεις..

Η A710is είναι σαφώς πολύ καλύτερη από τις υπόλοιπες.

Το μόνο κακό είναι ότι παίρνει 2 μπαταρίες και μπορεί να σε "κρεμάσει" πιο εύκολα ενεργειακά σε σχέση με την Α630 π.χ.

Βέβαια αν σκοπεύεις να αγοράσεις (μελλοντικά ή μαζί) και φορτιστή με καλές μπαταρίες δεν έχεις πρόβλημα.

Ο Κατερέλος είναι από τα καλύτερα καταστήματα, με άψογη εξυπηρέτηση και άριστο after-sales.

Πάρε τους ένα τηλεφωνάκι να τα πείτε και θα το διαπιστώσεις και μόνος σου.

Ότι άλλο θέλετε παιδιά, εδώ είμαστε.

Με ενδιαφερει και μενα το θεμα, γιατί λεω να δωσω συνταξη στην ZENIT μου...

Ποια zenit έχεις?

Διαφωνώ ώς προς την εξυπηρέτηση του Κατερέλου. Χειρότερη και από του eshop είναι. Μετάνιωσα που δεν επέλεξα το Πλαίσιο ή eshop για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Στο τηλέφωνο όλοι εξυπηρετικοί ακούγονται, αλλά όταν σκάσει το πρόβλημα δε σου απαντάει κανείς. Γρρρρρρρρρρρρ

Μακάρι να είμαι η εξαίρεση. Πάντως δε μου φάνηκαν και τόσο επαγγελματίες. Ούτε στα email μου απαντούσαν από ένα σημείο και μετά. Θα μπορούσα να το τράβαγα το θέμα, αλλά βαρέθηκα.

Ο καθένας πράττει ανάλογα με το συμφέρον του. Απλά ανάφερα και την άλλη όψη του νομίσματος. Καλημέρα.

Μακάρι να είμαι η εξαίρεση. Πάντως δε μου φάνηκαν και τόσο επαγγελματίες. Ούτε στα email μου απαντούσαν από ένα σημείο και μετά. Θα μπορούσα να το τράβαγα το θέμα, αλλά βαρέθηκα.

Ο καθένας πράττει ανάλογα με το συμφέρον του. Απλά ανάφερα και την άλλη όψη του νομίσματος. Καλημέρα.

Απο τι βλέπω στο site τους ειναι ξεκάθαροι και μου έκανε εντύπωση.Λένε οτι δεχονται επιστροφή εντώς 5 ημερών και οτι αναλαμβάνουν την εγγύηση του προιόντος.

Δεν αντιλέγω πάντα συμβαίνουν στραβά και καλό ειναι να τα λέμε .

Εμένα μετα την παραγγελία με πήραν αμέσως τηλέφωνο και μου είπαν οτι σε μια μέρα θα έχω την κάμερα μετα απο παράκληση δική μου οτι βιάζομαι μιας και θα φύγω ταξίδι..Ουτε σε e-shop ουτε σε πλαίσιο δεν γίνεται αυτό και το ξέρω μιας και είμαι χρόνια πελάτης σε αυτά τα καταστήματα..

Δεν ξέρω εμένα πάντως τέτοια συμπεριφορά με κερδίζει σαν καταναλωτή.

Κατερέλος είναι ότι καλύτερο στις φωτογραφικές! Adorama δεν πολυεμπιστεύομαι. Η φωτογραφικη ειναι MUST!! Εχω μπαταριες 2300ma και μου κρατανε παρα πολυ. Ειναι καλο που περνει τετοιες μπαταριες γιατι αν πασ διακοπες καπου κι σου τελειωσει η μπαταρια, μπορεις καλυστα να αγορασεις αλλες. Η εξυπηρετηση του κατερελου ειναι πολυ καλη, και δεν το λεω μονο εγω αλλα και πολλοι φιλοι που ψωνιζουν απο εκει! Για μενα, οπως σου ειπα και στην αρχη, σου προτεινω 710is απο κατερελο!

Κατερέλος είναι ότι καλύτερο στις φωτογραφικές! Adorama δεν πολυεμπιστεύομαι. Η φωτογραφικη ειναι MUST!! Εχω μπαταριες 2300ma και μου κρατανε παρα πολυ. Ειναι καλο που περνει τετοιες μπαταριες γιατι αν πασ διακοπες καπου κι σου τελειωσει η μπαταρια, μπορεις καλυστα να αγορασεις αλλες. Η εξυπηρετηση του κατερελου ειναι πολυ καλη, και δεν το λεω μονο εγω αλλα και πολλοι φιλοι που ψωνιζουν απο εκει! Για μενα, οπως σου ειπα και στην αρχη, σου προτεινω 710is απο κατερελο!

Αυριο θα την έχω.. :) Για μπαταρίες αξίζει να πάρω 2700?θα δώ αισθητή διαφορά σε διάρκεια απο 2300? Γιατι εχω ακούσει οτι παίρνουν εως 2500 αρες...

Και 2300 να παρεις μια χαρα εισαι! Τωρα ευκολα θα επερνα στην θεση σου 2700, και σου προτεινω να παρεις και μια θηκη για την camera σου, οπως επισης και 2GB μνημης για να τραβας οσες φωτο θες! Εγω εχω παρει την extreme 3 στα 2GB , με μονο 40 ευρα! (η θηκη μεταφορας της καμερας εχει 17 ευρα)

Και 2300 να παρεις μια χαρα εισαι! Τωρα ευκολα θα επερνα στην θεση σου 2700, και σου προτεινω να παρεις και μια θηκη για την camera σου, οπως επισης και 2GB μνημης για να τραβας οσες φωτο θες! Εγω εχω παρει την extreme 3 στα 2GB , με μονο 40 ευρα! (η θηκη μεταφορας της καμερας εχει 17 ευρα)

Θα πρότεινα καταρχάς να πάρει 2 κάρτες του 1gb καθαρά για λόγους ασφαλείας .. φαντάσου να είσαι σε κανένα ξερονήσι και να σου βγάλει πρόβλημα η κάρτα :105:

Εγώ αυτή τη στιγμή έχω την 2gb πάνω στην μηχανή και ακόμα 2 512 για ώρες ανάγκης ... Αν πετύχω καμία καλή προσφορά ..σκέφτομαι να χτυπήσω και 3-4 2gb (είχε βγάλει γνωστο κατάστημα με 10€ το κομμάτι αλλά δεν πρόλαβα :011: )

Επίσης extreme να πάρει μόνο αν είναι απαραίτητο .. αν η camera πιάνει το μέγιστο fps με απλη κάρτα δεν βλέπω λόγο να πλήρώσει τα διπλάσια για extreme.

όσο για θήκη ... Οποσδήποτε .... και μάλιστα μία καλή θήκη θα σε γλυτώσει από πολλά (σκόνη, χτυπήματα, νερό)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.