Jump to content

Hard disk Data Transfer 1.5 GB/'' ??? ΑΚΥΡΟΟΟΟ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Να πω και το θεμα αυτο εδω περα γιατι πολυ με καιει και δεν ξερω τι να κανω. Ολοι μας φαγανε πως οι δισκοι SATA-SATA 2, εχουν ταχυτητα μεταφορας εως 1.5 GB/sec. Και σε RAID παμε 3.0 GB/sec.

ΟΚ ας μην ζηταμε πολλα.

Ας φτασουμε τα μισα, ουτε αυτα ειναι εφικτα ομως.

Με τελεια εγκατασταση λογισμικου, μετα απο ενα Defrag,(Diskeeper / Windows, ενα απο τα 2), μηχανημα χωρις τιποτα αλλο, απλα μεταφερω αρχεια απο ενα δισκο στον αλλον. Seagate 320GB, Wester Digital 320GB και οι 2 SATA - 2. 70 MB το δευτερολεπτο σε κρυες καταστασεις και τους ανεμιστηρες να δουλευουν στο φουλ.

Drivers δεν υπαρχουν καλυτεροι συμφωνα με τα οσα λενε στο Driver Update.

Με το μηχανημα στην υπογραφη μου, τι αλλο πλεον να χρειαστω???

Η διαφορα 70 ΜΒ/'' με 1.500 ΜΒ/'' ειναι απλα χαωδης.

Δεν ειναι 1,5GB και 3GB ειναι 1,5Gb (gigabit) kai 3Gbit.

που σημαινει οτι περιπου 150ΜΒ/s για το 1.5 και 300MB/s για το 3.

Αλλα μην ανυσηχεις τα 70MB/s του δισκου ειναι παρα πολυ καλα, λίγοι δίσκοι ειναι πιο γρήγοροι.

Μα και τα 70 επειτα απο ενα 20% φορτωμα πεφτουν στα 30. Πιστεψε με ειναι πολυ λιγα. Γιατι τοσα λιγα ομως??? Και δεν ειναι ενας δισκος, ειναι 4 στο συνολο.

Εμένα πάλι το HD Tune, μου δίνει γύρω στα 60 στην αρχή, αλλά μετά σε όλους τους δισκους μου αρχίζει να πέφτει δειλά δειλά..

φυσιολογικό ειναι αυτο :)

τα νουμερα αυτα ειναι η μεγιστη διαμεταγωγη του καθε πρωτοκολου. (sata 1, sata 2) οχι τα μεγιστα καθε δίσκου.

Α, καλα, μουφα διαφημισεις κλπ. Καλα, κατάλαβα. Δηλαδη εδω ειμαστε, παει και τελειωσε, για να μεταφερω πχ 200 GB θα χρειαστω καποιες ωρες. Ειπα και εγω πως θα εχουμε μεγαλες ταχυτητες. Αληθεια τι κανουμε αν θελουμε πιο μεγαλες ταχυτητες???Εγγυημενες ομως.

Ο 150αρης ραπτορας. Υπαρχει βεβαια και σε 75gb.

Ο 1000αρης της hitachi ειχα δει σε preview οτι επιανε τρελες ταχυτητες. Κανα ενημερωμενο και συγχρονο review υπαρχει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.