fonzi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2007 Εχω από 939 τις 2 ψύκτρες που βλέπετε στον τίτλο.Τη μιά θα την κρατήσω για E6600 και την άλλη θα την δώσω σε φίλο με 939 (σκόπευα να τις κρατήσω και τις 2 διότι φτιάχνω 2 υπολογιστές με c2d. Αλλά δυστυχώς προσπαθώντας να τοποθετήσω στο φίλο με την 939 μια ψύκτρα stock athlon, μου έκοψε "ξερά" το πλαστικό δοντάκι της βάσης όπου μαγκώνει η ψύκτρα, και έτσι δεν μπορώ να την τοποθετήσω. Κολώνω να της κάνω πατέντα με βίδες διότι δεν ξέρω αν επιτρέπεται να κάνει σώμα...).Οπότε ή του τοποθετώ την ζαλμαν 7000 χαλκού ή την xp-120 μαζί με τη δική της βάση. Οποια και να κρατήσω απαιτεί μετατροπέα που θα μου κοστίσει γύρω στα 7-10 ευρώ.Ποιά απο τις 2 αξίζει τον κόπο να κρατήσω;Να πάρω μιά Scythe ή Tuniq tower για δεύτερη;Oι μητρικές που έχω είναι gigabyte P-35 και 965 P-ds3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Μάϊος 20, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2007 Οποια και να κρατήσω απαιτεί μετατροπέα που θα μου κοστίσει γύρω στα 7-10 ευρώ.Που πουλάνε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.