Qlim4X Φεβρουάριος 6, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris κατέβασε το datasheet του chipset (σιγά μην το βρεις) κατέβασε το σχεδιάγραμμα της mobo (σιγά μην το βρεις) πάρε ένα πολύμετρο που όταν βραχυκυκλώνει κάνει beep, και άρχιζε να τεστάρεις ότι φαίνεται ίδιο (π.χ. vdd -> vdd). και πάλι δεν θα έχεις μπορέσει να ελέγξεις το chipset παρά μόνο τους διάυλους. αν σκεφτείς και πόσα layer έχει η mobo... ton p*ulo. οπότε όταν δεν ξέρεις, δεν πειράζεις εκτός αν έχεις διάθεση για αναβαθμίσεις. με αυτό που έκανε ο φίλος σου, η πιθανότητα να μην έκαψε κάτι άλλο πλην του mosfet είναι η πιθανότητα που έχω εγώ να στο επισκευάσω. φιλικά:flower: οραια ολα αυτα ρε σοτιρη αλλα τι ειμαι ο HIPRO για να τα κανο αλλα αυτα :D :D :OT: μηπως ξερεις που θα μπορουσα να βρω το σχεδιαγραμα για την δικια μου μιτρικη asys p4c800-e delexu????? ????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 6, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings αφου ειναι εκτος εγγύησης. βρες μια used μητρική να την πάρει . μαλλον αυτο θα κανο η θα παω σε κανα πλαισιο να παρω τιποτα απο το στοψκ τους γιατι δεν πιστευω να ειναι διατεθυμενος να παρει καμια καλη κενουρια μιτρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 7, 2005 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Στο στοκ του πλαισιου είχα δει μαι chaintech με 865 50 ευρώ.Τσέκαρε τι παίζει.Αν και πολλά έχουν ακουστεί για το στοκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 7, 2005 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Χθες, στις 15:10] οραια ολα αυτα ρε σοτιρη αλλα τι ειμαι ο HIPRO για να τα κανο αλλα αυτα :D :D :OT: μηπως ξερεις που θα μπορουσα να βρω το σχεδιαγραμα για την δικια μου μιτρικη asys p4c800-e delexu????? ????? ????? όχι, δεν ξέρω, ο hipro electronics είμαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 7, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings αφου ειναι εκτος εγγύησης. βρες μια used μητρική να την πάρει . Εδωωωωωωωωωω η καλη P4C800 Dlx!!Ολα τα σφαζω...ξεπουλαμεεεεεεε....Χαχαχαχα λολ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 8, 2005 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos [06-02-2005 11:26] Πες στο φίλο σου να βάλει και κανα καλώδιο δικτύου... www.devolo.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 8, 2005 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από unseen www.devolo.gr https://www.cybershops.gr/cgi-bin/ncommerce3/CategoryDisplay?cgmenbr=271&cgrfnbr=187893 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 8, 2005 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 ναι, αλλά με την μέθοδο που ΑΡΧΙΚΑ πόσταρε ο astrolabos, δεν έχουμε πιο γρήγορη διαμεταγωγή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Φεβρουάριος 8, 2005 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 :OT: :OT: :OT: Έλεος ρε παιδιά μόνο εμένα με ενόχλησε η ορθογραφία σε αυτό το Post.... χίλιες φορές GreeklishΦιλικά:OT: :OT: :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.