Qlim4X Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2005 λοιπον σημερα το μεσημερη με περνη ενας φιλος μου τηλ και μου λεει τα εξεις. >>>πιρα καινουρια μνημη και παω να την τοποθετησω και αντι να την βαλω στο slot μου εφηγε λιγο και βρηκε πανο σε ενα τσιπακι και αυτο πιρακτοθηκε και εκανε ενα τσαφ και μιρισε καμενο. >>>και με ρωταει τι να κανει γιατι δεν μπενη καν στα windows ουτε bios. >>>και τον ρωταο αν το πισι ηταν ανοικτο και μου απανταει ναι επαιζα ενα παιχνιδη >>>και του λεω τρελος εισαι το πισι το κληνουν για να αλαξουν κατι >>>μετα απο πολλες αλλεσ μπουρδες που μου ειπε καταλαβα οτι εχει καει ενα mosfet και με ρωταει τι κανουμε. ..................................................................................................................................... Για δοστε καμια ιδεα ρε παιδια η γνομη η δικια μου ειναι αν ειναι μονο αυτο καμενο να παμε την μιτρικη στο HIPROLAB και να δουμε τι μπορει να κανει ο master τον ηλεκτρονικον υποψην η μιτρηκη ειναι εκτος εγκυησεις και ειναι για Ρ4 478 :help: :help: :help: :help: :help: :help:
sotiris Φεβρουάριος 5, 2005 #2 Φεβρουάριος 5, 2005 και που ξέρεις ότι έχει καεί ένα μόνο mosfet? άλλαξε μητρική καλύτερα.
Qlim4X Φεβρουάριος 5, 2005 Author #3 Φεβρουάριος 5, 2005 καμια προταση αλλη ρε παιδια εστο κατι??? :(
greekfragma Φεβρουάριος 5, 2005 #4 Φεβρουάριος 5, 2005 ΑΛΕΞ αν δεν δουμε μια φωτο της μητρικης με την ζημια που εγινε δεν μπορουμε να σου πουμε τιποτα ετσι στον αερα.
Qlim4X Φεβρουάριος 5, 2005 Author #5 Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma ΑΛΕΞ αν δεν δουμε μια φωτο της μητρικης με την ζημια που εγινε δεν μπορουμε να σου πουμε τιποτα ετσι στον αερα. απο δευτερα θα την εχω στα χερια μου για να σας πω περισοτερα αλλα και για να βγαλο περετερο φωτος.τη να προσεξω για να δω αν εχει καει???
sotiris Φεβρουάριος 5, 2005 #6 Φεβρουάριος 5, 2005 κοίτα, εγώ πιστεύω ότι μπορεί να έχει πάρει chipset (κατά το πάρει σασί ) οπότε δεν νομίζω να φτιάχνεται σε αυτή την περίπτωση.
schumifer Φεβρουάριος 6, 2005 #8 Φεβρουάριος 6, 2005 Αν μπορείς στείλε καμμιά φωτό αλλά και να μη φαίνεται τίποτα μπορεί κάλλιστα να έχουν καεί μπόλικα πράγματα. Δυστυχώς δεν τις φτιάχνουν όπως παλιά(...)
georgeks78 Φεβρουάριος 6, 2005 #9 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer Αν μπορείς στείλε καμμιά φωτό αλλά και να μη φαίνεται τίποτα μπορεί κάλλιστα να έχουν καεί μπόλικα πράγματα. Δυστυχώς δεν τις φτιάχνουν όπως παλιά(...) Παλια δηλαδη οι μνημες καρφωνονταν με το pc ανοιχτο?
LordOfRings Φεβρουάριος 6, 2005 #10 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από georgeks78 Παλια δηλαδη οι μνημες καρφωνονταν με το pc ανοιχτο? ενα εχω να πώ . .οι πατατιες πληρώνονται, , αφου ο τυπος ήταν άσχετος τι δουλεια είχε να ανοιξει το κουτι ? ποσο μάλλον να αλλάξει και ram , αλλα με ανοιχτο pc :hehe::hehe: RamKilller
astrolabos Φεβρουάριος 6, 2005 #11 Φεβρουάριος 6, 2005 Πες στο φίλο σου να βάλει και κανα καλώδιο δικτύου...
sotiris Φεβρουάριος 6, 2005 #12 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Πες στο φίλο σου να βάλει και κανα καλώδιο δικτύου... ΛΟΛ LOL
kallileo Φεβρουάριος 6, 2005 #13 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings ενα εχω να πώ . .οι πατατιες πληρώνονται, , αφου ο τυπος ήταν άσχετος τι δουλεια είχε να ανοιξει το κουτι ? ποσο μάλλον να αλλάξει και ram , αλλα με ανοιχτο pc :hehe::hehe: RamKilller Ε, ποσο ασχετος πρεπει να ειναι καποιος για να το κανει αυτο????? Εδω μιλαμε για ελλειψη στοιχειοωδους λογικης!!!!!
kIlGoRi Φεβρουάριος 6, 2005 #15 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 11:26] Πες στο φίλο σου να βάλει και κανα καλώδιο δικτύου... :rofl: :rofl: ποσο χρονων ειναι ο φιλος σου ???
Qlim4X Φεβρουάριος 6, 2005 Author #16 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από kIlGoRi :rofl: :rofl: ποσο χρονων ειναι ο φιλος σου ??? δυστηχος ειναι 17 και το παιζει και καλα computer maniac αλλα την πατατα την εκανε. και αμεσος με πιρε τηλ για να μου πει τι εκανε και πως το φτιαχνουμε. αν ειναι μονο αυτο το mosfet παει στον ανεμο αν εχει καψη και τιποτα αλλο. πως θα καταλαβω αν εχει καψη τιποτα αλλο??? τα τρασεις παντος ξερο να βλεπω ποια ειναι καμενα τωρα για τα υποληπα ειμαι λιγο ασχετος...... για δοστε καμια βοηθεια!!!
LordOfRings Φεβρουάριος 6, 2005 #17 Φεβρουάριος 6, 2005 οι μαγκιες πληρώνονται .. εγω πάντως θα τον άφηνα να καέι.. τον καμένο ,
sotiris Φεβρουάριος 6, 2005 #18 Φεβρουάριος 6, 2005 κατέβασε το datasheet του chipset (σιγά μην το βρεις)κατέβασε το σχεδιάγραμμα της mobo (σιγά μην το βρεις)πάρε ένα πολύμετρο που όταν βραχυκυκλώνει κάνει beep, και άρχιζε να τεστάρεις ότι φαίνεται ίδιο (π.χ. vdd -> vdd).και πάλι δεν θα έχεις μπορέσει να ελέγξεις το chipset παρά μόνο τους διάυλους.αν σκεφτείς και πόσα layer έχει η mobo... ton p*ulo. οπότε όταν δεν ξέρεις, δεν πειράζεις εκτός αν έχεις διάθεση για αναβαθμίσεις.με αυτό που έκανε ο φίλος σου, η πιθανότητα να μην έκαψε κάτι άλλο πλην του mosfet είναι η πιθανότητα που έχω εγώ να στο επισκευάσω.φιλικά:flower:
LordOfRings Φεβρουάριος 6, 2005 #20 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από kIlGoRi RMA ουτε καν να υποθεσω αφου ειναι εκτος εγγύησης. βρες μια used μητρική να την πάρει .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.