Jump to content

Θερμοκρασίες CPU & Κουτιού.

iLoveAMD

Recommended Posts

έχουμε και λέμε!

AMD athlon 4200

Και

MSI k9n SLI (με μία κάρτα γραφικών)

θερμοκρασία CPU 52c παίζοντας command and conquer (το tiberium κάτι)

θερμοκρασία CPU 38c idle.

Θερμοκρασία κουτιού 33c idle

Θερμοκρασία κουτιού 37c παίζοντας command and conquer

Sys fan speed 3000rpm

μέχρι στιγμής πάνω από 52 βαθμούς δεν μου έχει πάει η CPU

-όλες οι μετρήσεις γίνανε με το CoreCenter Utility της μητρικής.-(κανονική θερμοκρασία δωματίου. χωρίς Α/C)

και τώρα η ερώτηση!

ποιο είναι το max όριο θερμοκρασίας κουτιού και cpu?

είναι ικανοποιητικές οι θερμοκρασίες που ανέφερα?

ευχαριστώ, Giannikos!

Για την εποχή μου φαίνονται πολύ καλές.

Η θερμοκρασία κουτιού όπως βλέπεις και εσύ από τα πειράματά σου πάει χέρι-χέρι με τη θερμοκρασία της CPU:

Θερμοκρασία κουτιού 33c idle

Θερμοκρασία κουτιού 37c παίζοντας command and conquer

Όσον αφορά τη θερμοκρασία της CPU εδώ είναι τα ανώτατα όρια και υποθέτω ότι πάνω από αυτά ενεργοποιείται το thermal throttling με αποτέλεσμα τη μείωση των επιδόσεων:

http://www.maxitmag.com/forum/overclocking-cooling/2826-maximum-cpu-temperature-guide.html

Νομίζω ότι 52c είναι λίγο.. τσιμπημένη τιμή.

Εμένα ο Opty 165 (που είναι σε ρολόγια πολύ κοντά στον x2 4200) παίζει σε Full load 42c με 46c με την μαμίσια ψύκτρα (η οποία όμως έχει θερμοσουλήνες) ;)

Και έχω και SLi που αν και υδρόψυκτο, όσο νά'ναι επιβαρύνει το θερμικό φορτίο του case. Σαφώς βέβαια μακράν λιγότερο από ότι αν ήταν αερόψυκτες οι VGA...

O έτερος AMD 64 3500+ μου, παίζει σε full load 36c με 40c

Ώπα παιδιά.

Μιλάτε για θερμοκρασίες cpu, χωρίς να αναφέρετε καθόλου τι ρεύμα δίνετε.

Πάντως πρέπει να παίζετε πολύ χαμηλά.Γιατί εγώ με το νεράκι και το ρεύμα τώρα στο 1,52 περίπου, τους περνάω τους 40 βαθμούς στα ζόρια.Όχι ότι συγκρίνεται η cpu μου με τις δικές σας, αλλά κουβέντα να γίνεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.