Jump to content

Έφτασαν τα πρώτα boards με P35!

Jissues

Recommended Posts

Μπορεί το παρακάτω να νοιάζει με καταχώρηση σε κλαψο**** blog, όμως η πραγματική πληροφορία είναι ότι έφτασαν στην ελλάδα τα πρώτα boards με το Intel P35. Για όσους έχουν χρόνο για χάσιμο:

ΟΚ, αυτό ήταν, μαμήθηκε η υπόθεση. Πάνω που είχα αποφασίσει ένα ταπεινό p965, 2 μνημούλες, έναν c2d και μια 8800 (τη μικρή ντε), μπαίνω στο site του πλαισίου και να κάτι banners για τις πρώτες asus (άμεσα διαθέσιμες) με intel p35...ξέρω ξέρω, ανώριμη τεχνολογία, παιδικές ασθένειες...διαβάζω όμως στο anandtech διθυράμβους, διαβάζω σταθερότητα, τρελό κλοκάρισμα και ξαφνικά είμαι έτοιμος να γίνω πειραματόζωο της Intel. και μάλιστα να μην ξοδευτώ σε cpu, να σκάσω λίγα για το πολύ έναν 6420 (το πολύ λέμε) και το καλοκαιράκι να χτυπήσω έναν πιο αξιόμαχο τότε. Κοίτα που πάλι δε θα μπορέσω να κοιμηθώ...κοίτα που ακόμα γράφω από λάπτοπ του 99 επειδή δεν μπορώ να αποφασίσω τι κομμάτια να ψωνίσω (θυμίζω, το παλιό μου pcάκι κάηκε - λεπτομέρεια ντροπιαστική: δούλευε 24/7 για 3,5 χρόνια με Geforce 6800, Athlon XP, 4 δίσκους και 2 dvdr με 350άρι noname τροφοδοτικό...δάσκαλε που δίδασκες)

Discuss

Νομίζω πως στον πρόλογο μου τόνισα πως ακολουθεί αχρείαστο κείμενο το οποίο έγραψα από ανία και λόγω περασμένης ώρας - χαλαρότερου mentality. Εσύ, από την άλλη, άραγε χρειαζόταν να γράψεις ένα reply όπου επανέλαβες ακριβώς αυτό που είπα (δηλαδή ότι έφτασαν τα boards στα καταστήματα), συνοδευόμενο από ένα σχόλιο για το δικό μου post? :p

food for thought

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.