Jump to content

Laptop + Smartlcd 2x16 Case Mod!

sotosx

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Και ναι! 1 χρόνο μετά την εγγραφή μου στο thelab θα κάνω επιτέλους το πρώτο μου thread!

Και το περιεχόμενο αυτού: Μια "μικροεπέμβαση" σε ένα παλιό αλλα αγαπημένο laptop. Toshiba Satellite 1710cds το όνομα του.

Αρχικά το ξεβίδωσα, και το έλυσα τελείως...

0.jpg

Μετά κόλλησα κατι σπασμένα σημεία στο καπάκι της οθόνης και τα έτριψα με ψιλό γυαλόχαρτο...

1.jpg

Έπειτα απο αρκετές μετρήσεις βρέθηκε το κατάλληλο σημείο για την τοποθέτηση της Smartlcd 2x16, ακριβώς κάτω απο την οθόνη που για καλή μου τύχη είναι μόνο 12" ιντσών και είχε αρκετό χώρο απο κάτω. Σημάδεψα απο την πίσω μεριά το σημείο και το έκοψα με προσοχή με ζεσταμένο μαχαίρι ( σίγουρη και εύκολη λύση , γιατί είχα μόνο μια προσπάθεια :eek: )

2.jpg

Μετά έφτιαξα το panel της Smartlcd 2χ16 με τα καλώδια, άνοιξα μια τρύπα στο πίσω μέρος για να βγάλω το παράλληλο καλώδιο, και για ρεύμα αντί να βγάλω 2ο καλώδιο απο πίσω για να την τροφοδοτήσω απο μια θύρα usb, προτίμησα να κολλήσω κατευθείαν τα καλωδιάκια πάνω στις επαφές της usb στο motherboard. ( δεν φαίνεται στην φωτογραφία :o )

3.jpg

Μετά είχε λίγη δουλεία φαναρτζίδικου...:T:

4.jpg

Εδώ μόνωσα λίγο το μπροστινό μέρος της οθόνης για να βάψω ένα πλαίσιο γύρω απο την οθόνη

5.jpg

Μετά βάψιμο με σπρέϊ , ασημένιο αλλα με μια περίεργη υφή σαν πέρλα ( πολύ γ@^^@το...)

6.jpg

Και το τελικό αποτέλεσμα..........:T: :T: :T:

7.jpg

8.jpg

9.jpg

Λόγω εγκατάστασης linux στο φορητό εδώ δεν φαίνεταί η lcd σε λειτουργία ( δεν έχω εγκαταστήσει ακόμη το lcdproc που είναι για linux, αλλα με windows έπαιζε άψογα.......:D

ps: vouda thanx για την ψηφιακή...:daisy:

οι φώτος αδικούν το αποτέλεσμα... το λαπτοπάκι ήταν που ήταν πανέμορφο, τώρα έγινε ΚΟΥΚΛΙ... μάλλον πρέπει να σταλεί στην τοσίμπα προς μελέτη:p

όπως πάντα "εργοστασιακός";)

(νεξτ πρότζεκτ να κολληθούν τα πινάκια της lcd στα εσωτερικά πινς της παράλληλης να μη φαίνονται;) )

ΑΠΙΘΑΝΟΣ!!!!!

Επειδή είχα το cds2060 αν δεν το είχα δώσει στον πατέρα μου θα έμπαινα στον πειρασμό μετά απο αυτά που είδα...

ΑΞΙΟΣ.......!!!!!

απο τα καλυτερα μοντ που ειδα τον τελευταιο καιρο.

Υ.Γ.και που σαι......παρατα το πεηντμπολ.......μονο για μοντ κανεις εσυ.μην το παλευεις αλλο με τα αεροβολα:hehe:

Αρχική απάντηση από Mischeif [Σήμερα, στις 02:38]

Σωτηρη απλα απιστευτο:T: :T: :T: :T:

Α και τι θα γινει με το αυτοκολητο μου????? ????? :D :D :D

Θα σε φτιάξουμε και σένα, γελαδάρη....;) ;) ;)

Απλά τέλειος.Έκανες την διαφορά.Όλοι κάνουμε mod στα desktop εσύ έκανες το Laptop.

Πολύ ωραίο.ΜΠΡΑΒΟ!!!

Σωτο απλα αψογο και τελειο!!

Να σου φερω ενα Compaq Presario 1800 να το κανεις κ σε αυτο??

Και στο επομενο του Presario(!!VAIO!!) εσενα θα προτιμησω! λοοοολ!!

Συγχαρητηρια αψογη δουλεια!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.