Biron Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2007 καλησπέρα σαςθα ήθελα να σas ρωτήσω για ένα "μικροσκαλοματακι" που έχω φαΐ με την μητρική μουβασικά έχω την p5b deluxe wifi και το case "κοολεμαστερ" centurion 5Λοιπόν έχω μοντάρει την μητρική μονος μου με προσοχή και όλα τα "λεδακια" είναι ok .έχω μια απορία με ένα καλώδιο του case το οποιο καλώδιο έχει βύσμα HD AUDIO συνεχίζει σε 2 βύσμα το ίδιο καλώδιο που ονομάζεται AC 97 και συνεχίζει με τελευταία "βισματακια" "λεδακια" AzaliaΤο καλώδιο αυτό πρέπει να συνδεθεί στο FRONT PANEL AUDIO CONNECTOR.Έχω βρει το σημείο στην κάρτα μου που είναι δηλαδή κοίταξα στο manual και βρήκα την υποδοχή P5B Deluxe Analog front panel connector.Δεν ξέρω πιο από τα 3 βύσματα του καλωδίου θα ήταν καλύτερα να συνδέσω στην μητρική.εάν δεν είμαι αρκετά ξεκάθαρος πες μου τι πληροφορίες χρειάζεται να σas δώσω2.εάν ξέρετε το optional fun τις p5b deluxe wifi έχει ένα αυτοκόλλητο που λέει ότι for use in junction with passive cooler or water cooler only.ok το water cooler το καταλαβαίνω δεν έχω τέτοια ψύξη στο pc αλλα passive τι εννοεί?δηλαδή εγώ που του έχω την κλασική ψήκτρα στο cpu και 2 ανεμιστηράκια στο case μπορώ να την βάλω η όχι σας ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάϊος 15, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 Οσον αφορα το πρωτο δεν ξερω να σου απαντησω . Oσον αφορα το passive cooling σημαινει ψυξη με χρηση μονο ψυκτρας και οχι ανεμιστηρα-ψυκτρας. Mια τετοια περιπτωση παθητικης ψυξης φαινεται εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Μάϊος 16, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2007 Λογικά πρέπει να είναι left και right και το σήμα για τα ακουστικά, σύνολο 3 καλώδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biron Μάϊος 16, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2007 από το case βγαίνουν 3 καλώδια τα 2 τα έχω τακτοποίηση δηλαδή βγαίνει 1 usb*2 /μετά 1 καλώδιο IE 1394a που το έχω τακτοποίηση και αυτό και μετά υπάρχει ένα τρίτο καλώδιοπου έχει 2 βύσματα 1 HD audio-compliant pin definition συνεχίζει το ίδιο καλώδιο με ένα βύσμα Legancy AC 97audio pin definition και μετά στο τέλος στο ίδιο καλώδιο πάντα υπάρχουν μερικά "λεδακια" μαύρα σκέτα (Azalia)Όσο αφορά το optional fun από ότι κατάλαβα με την βοήθεια του φίλου μας είναι ότι εφόσον η οδηγίες λένε for use in junction with passive cooler or water cooler only..εγώ που water δεν έχω στην ψήκτρα του cpu υπάρχει ανεμιστηράκι οποτε ούτε passive cooler είναι δεν θα πρέπει να την "ινσταλλαρω".....σωστά τα λέω???σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάϊος 16, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2007 Oσον αφορα το ανεμιστηρακι σωστα τα λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.