Jissues Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2007 Στο προηγούμενο thread μου "Urgent:Yet another..." ανέφερα πως το pc μου πέθανε. Γλίτωσαν μνήμες και κάρτα γραφικών - τα μόνα δύο εξαρτήματα που είναι ακόμα στην εγγύηση. Αφενός το Πλαίσιο δεν έχει (λογικό αυτό) πια μητρικές με nf2ultra (αν έχει κανείς σας pm me, καίγομαι), οπότε προτείνει πλήρη αναβάθμιση. Και εντάξει, δεν περιμένω να πάρουν την 6800 μου πίσω ούτε για 10 ευρώ, όμως υπάρχει κανένας τρόπος να πάρουν τις 2χ512mb DDR400 μου (kingston) ώστε να ενσωματωθούν στην τιμή των καινούργιων πραγμάτων που θα ψωνίσω? Τι *****...και lifetime warranty έχουν, και την τιμή τους την κρατάνε μια χαρά. Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω? το 800άρι που θα σκάσω μου καίει την τσέπη...
tacticalcube138 Μάϊος 15, 2007 #2 Μάϊος 15, 2007 Με 800 ευρώπουλα παίρνεις πολύ καλό μηχάνημα τη σήμερον ημέρα.
Greek Μάϊος 15, 2007 #3 Μάϊος 15, 2007 Να πάρουν τιε μνήμες πίσω δεν υπάρχει περίπτωση εκτός και αν έχουν πρόβλημα... Μόνο άμα τις πουλήσεις σε κάποιον που έχει ανάγκη τις μνήμες ....
nikchris Μάϊος 15, 2007 #4 Μάϊος 15, 2007 Ή θα ψαξεις για ΜΤΧ μητρικη ή θα παρεις καινουργιο συστημα.Η καρτα αφου εχει ακομα εγγυηση θα πιασει καλη σχετικα τιμη στην αγορα.Και οι μνημες δεν θα ειναι δυσκολο να τις διωξεις
cabrinha Μάϊος 15, 2007 #5 Μάϊος 15, 2007 Ή θα παρεις μια ασροκ και θα της βαλεις πανω τις παλιες μνημες/καρτα γραφικων μεχρι να τα αλλαξεις με καινουργια.
Jissues Μάϊος 15, 2007 Author #6 Μάϊος 15, 2007 Υπάρχει ακόμη Asrock με nf2? Με ενδιαφέρει! Τουλάχιστον να γλιτώσω και το παλιό το μηχάνημα να μη μου μείνει η 6800 και τα μνημάκια (και ο IDE δίσκος και και και) στο χέρι! Μέχρι cosmodata έφτασα και τους πιάσαν τα γέλια στο stockhouse όταν τους είπα nfII ultra!
tacticalcube138 Μάϊος 15, 2007 #7 Μάϊος 15, 2007 Υπάρχει ακόμη Asrock με nf2? Με ενδιαφέρει! Τουλάχιστον να γλιτώσω και το παλιό το μηχάνημα να μη μου μείνει η 6800 και τα μνημάκια (και ο IDE δίσκος και και και) στο χέρι! Μέχρι cosmodata έφτασα και τους πιάσαν τα γέλια στο stockhouse όταν τους είπα nfII ultra!Μήπως το NF3 είναι καλύτερη ιδέα;Μητρικές υπάρχουν.
cabrinha Μάϊος 15, 2007 #8 Μάϊος 15, 2007 Υπάρχει ακόμη Asrock με nf2? Με ενδιαφέρει! Τουλάχιστον να γλιτώσω και το παλιό το μηχάνημα να μη μου μείνει η 6800 και τα μνημάκια (και ο IDE δίσκος και και και) στο χέρι! Μέχρι cosmodata έφτασα και τους πιάσαν τα γέλια στο stockhouse όταν τους είπα nfII ultra!Μπορεις να παρεις αυτη τη μητρικη μαζι με εναν επεξεργαστη και να βαλεις πανω τις παλιες μνημες/καρτα γραφικων. Αργοτερα που θα μπορεις να βαλεις δδρ2 μνημες πανω και pcix καρτα γραφικων.
panoc Μάϊος 15, 2007 #9 Μάϊος 15, 2007 Μπορεις να παρεις αυτη τη μητρικη μαζι με εναν επεξεργαστη και να βαλεις πανω τις παλιες μνημες/καρτα γραφικων. Αργοτερα που θα μπορεις να βαλεις δδρ2 μνημες πανω και pcix καρτα γραφικων.δε βλεπω ομως σοβαρη υποστηριξη για 6800 εδω http://www.asrock.com/mb/vga.asp?Model=4CoreDual-VSTA&s=775
Cyber_Cookie Μάϊος 15, 2007 #10 Μάϊος 15, 2007 Tις AGP τις υποστηρίζει όλες.Με μερικες PCI εχει προβλημα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.