Jump to content

Offtopic? Συμβουλη για ΠΛΑΙΣΙΟ

Jissues

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Στο προηγούμενο thread μου "Urgent:Yet another..." ανέφερα πως το pc μου πέθανε. Γλίτωσαν μνήμες και κάρτα γραφικών - τα μόνα δύο εξαρτήματα που είναι ακόμα στην εγγύηση. Αφενός το Πλαίσιο δεν έχει (λογικό αυτό) πια μητρικές με nf2ultra (αν έχει κανείς σας pm me, καίγομαι), οπότε προτείνει πλήρη αναβάθμιση. Και εντάξει, δεν περιμένω να πάρουν την 6800 μου πίσω ούτε για 10 ευρώ, όμως υπάρχει κανένας τρόπος να πάρουν τις 2χ512mb DDR400 μου (kingston) ώστε να ενσωματωθούν στην τιμή των καινούργιων πραγμάτων που θα ψωνίσω? Τι *****...και lifetime warranty έχουν, και την τιμή τους την κρατάνε μια χαρά. Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω? το 800άρι που θα σκάσω μου καίει την τσέπη...

Να πάρουν τιε μνήμες πίσω δεν υπάρχει περίπτωση εκτός και αν έχουν πρόβλημα... Μόνο άμα τις πουλήσεις σε κάποιον που έχει ανάγκη τις μνήμες ....

Ή θα ψαξεις για ΜΤΧ μητρικη ή θα παρεις καινουργιο συστημα.

Η καρτα αφου εχει ακομα εγγυηση θα πιασει καλη σχετικα τιμη στην αγορα.

Και οι μνημες δεν θα ειναι δυσκολο να τις διωξεις

Ή θα παρεις μια ασροκ και θα της βαλεις πανω τις παλιες μνημες/καρτα γραφικων μεχρι να τα αλλαξεις με καινουργια.

Υπάρχει ακόμη Asrock με nf2? Με ενδιαφέρει! Τουλάχιστον να γλιτώσω και το παλιό το μηχάνημα να μη μου μείνει η 6800 και τα μνημάκια (και ο IDE δίσκος και και και) στο χέρι! Μέχρι cosmodata έφτασα και τους πιάσαν τα γέλια στο stockhouse όταν τους είπα nfII ultra!

Υπάρχει ακόμη Asrock με nf2? Με ενδιαφέρει! Τουλάχιστον να γλιτώσω και το παλιό το μηχάνημα να μη μου μείνει η 6800 και τα μνημάκια (και ο IDE δίσκος και και και) στο χέρι! Μέχρι cosmodata έφτασα και τους πιάσαν τα γέλια στο stockhouse όταν τους είπα nfII ultra!

Μήπως το NF3 είναι καλύτερη ιδέα;

Μητρικές υπάρχουν.

Μπορεις να παρεις αυτη τη μητρικη μαζι με εναν επεξεργαστη και να βαλεις πανω τις παλιες μνημες/καρτα γραφικων. Αργοτερα που θα μπορεις να βαλεις δδρ2 μνημες πανω και pcix καρτα γραφικων.

Μπορεις να παρεις αυτη τη μητρικη μαζι με εναν επεξεργαστη και να βαλεις πανω τις παλιες μνημες/καρτα γραφικων. Αργοτερα που θα μπορεις να βαλεις δδρ2 μνημες πανω και pcix καρτα γραφικων.

δε βλεπω ομως σοβαρη υποστηριξη για 6800 εδω http://www.asrock.com/mb/vga.asp?Model=4CoreDual-VSTA&s=775

?!?! λαθος καταλαβα, νομιζα οτι πηγαινε για 6800 pxi-e :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.