gtr_84 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2005 Σημερα που ανοιξα το pc στα καλα καθουμενα παω να ανοιξω μια σελιδα σε .com και δεν μπορουσαν ουτε firefox ουτε explorer να την ανοιξουν.Το ιδιο συνεβαινε σε ολες τις σελιδες που ειναι .com Πχ.download.com.Ομως ολες τις σελιδες σε .gr τις ανοιγει.Ξερετε τι φταιει?Εχω κανει check για ιους και για spyware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Πρόβλημα με το DNS? Μπορεί να φταίει και ο ISP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Φεβρουάριος 5, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Τι ειναι το Dns?Πριν λιγο ανοιξε το download.com αλλα εντελως χαλια.Λαθος γραμματοσειρα κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Φεβρουάριος 5, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Μπα δεν παιζει να φταιει ο isp γιατι το αλλο μου pc μπαινει κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Φεβρουάριος 5, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Ok εφτιαξε το σκαλησα στα IP και στο gateway και εφτιαξε.Λαθος ρυθμισεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 DSL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Φεβρουάριος 5, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 ναι 384/128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Φεβρουάριος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 μηπως έχεις forthnet και χρησιμοποιείς τον proxy? γιατι σε εμενα πριν κανα μισαωρο σταματησε να δουλευει ο proxy. με direct connection κανενα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Φεβρουάριος 5, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Οχι ενταξει μια χαρα ειναι τωρα. Οτενετ εχω.Σκαλησα τα παντα στο Tcp/ip και μπηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.