JimmyFox Μάϊος 15, 2007 #101 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 Ζηλεύετε όλοι ρεμάλια γιατί το VIA κλόκαρε καλά μόνο σε μένα!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 15, 2007 #102 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 οχι, χαιρομαστε, γιατι η nvidia επαιζε καλα σε όλο τον υπόλοιπο πληθυσμο εκτος απο σενα. :098: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάϊος 15, 2007 #103 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 Καλά ρε, θα σας δείξω εγώ. Θα δείτε τι θα πάθετε.Θα πάρω έναν C7 να τον κλοκάρω και θα σας φάω στο SuperPi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Μάϊος 15, 2007 #104 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 Νομίζω ότι ο jimmy έχει γενικό πρόβλημα στο Overclocking, απλά τα ρίχνει στο chipset Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 15, 2007 #105 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 [offtopic]Σημερα τοσο τα παιδια της Δ.Ο. οσο και τα μελη (και κυριως αυτα) με εχουν εκπληξει θετικα. Φαινεται οτι ακομη και μια ψευδης ειδηση με τεραστιο παρολαυτα ενδιαφερον μας εφερε ολους κοντα.[offtopic]Τακούλη, εχω καποιες αλλες υποχρεωσεις σαν mod εκτος απο αυτες που ξερω?τα bold δε μου αρεσαν και τοσο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 15, 2007 #106 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 Νομίζω ότι ο jimmy έχει γενικό πρόβλημα στο Overclocking, απλά τα ρίχνει στο chipset το ειχα φανταστει, αλλα δεν ηθελα να τον πληγωσω. αλλωστε το via δεν παει πολυ ψηλα και αρα δε φαινεται που ειναι το προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάϊος 15, 2007 #107 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 Νομίζω ότι ο jimmy έχει γενικό πρόβλημα στο Overclocking, απλά τα ρίχνει στο chipset Άντε ρε που θα με πεις εμένα! Πήρατε όλοι nForce και γίνατε clockers! Για κλόκαρε χωρίς PCI-lock, εκεί σε θέλω! το ειχα φανταστει, αλλα δεν ηθελα να τον πληγωσω.αλλωστε το via δεν παει πολυ ψηλα και αρα δε φαινεται που ειναι το προβλημα... Το αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 15, 2007 #108 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 Άντε ρε που θα με πεις εμένα!Πήρατε όλοι nForce και γίνατε clockers! Για κλόκαρε χωρίς PCI-lock, εκεί σε θέλω!Το αυτό.μα δε φταιμε εμεις αμα δε μπορουμε να κλοκαρουμε χωρις pci lock, η via φταει που δε το εχει..... :117: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάϊος 15, 2007 #109 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 μα δε φταιμε εμεις αμα δε μπορουμε να κλοκαρουμε χωρις pci lock, η via φταει που δε το εχει..... :117:Αυτό δεν ήταν εμπόδιο για μένα.... :047: :047: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 15, 2007 #110 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 Αυτό δεν ήταν εμπόδιο για μένα.... :047: :047:οχι, ηταν εμποδιο στα Mhz ... ειναι σα να προσπαθεις να πιασεις 300χλμ τελικη, με κοφτη στα 250... απλα δε γινεται :058: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Μάϊος 15, 2007 #111 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 Άντε ρε που θα με πεις εμένα!Πήρατε όλοι nForce και γίνατε clockers! Για κλόκαρε χωρίς PCI-lock, εκεί σε θέλω!Το αυτό.όποιος κλοκάρει χωρίς Pci-lock.... :116: μάλλον θέλει να ψήσει τίποτα.....:023:και αντί τώρα να πάρεις μια μητρική της προκοπής με Nforce 4, πήγες σε ατι.....ανυπομονώ να δω τι θα φτιάξεις με τους καινούριους amd, γιατί για ιντελ δεν σε βλέπω.....:106: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Μάϊος 15, 2007 #112 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 Περα απο το καλαμπουρι, φανταζομαι οτι αρκετοι σημερα ενιωσαν οπως κι εγω.Να διευκρινησω τι εννοω.Τη στιγμη που καλως η κακως, ειτε συμφωνουμε ειτε οχι, η Intel (τουλαχιστον σε μενα προσωψπικα) το τελευταιο διαστημα δειχνει ως μια και μοναδικη επιλογη, δε χρειαστηκε παρα ενα δευτερολεπτο για ενα κοιταγμα σε ενα benchmark για να αναθεωρησω και να βαλω ξανα την AMD κορονα στο κεφαλι μου.Θεωρω οτι πολλοι ενιωσαν ετσι και ειδικα οι AMD fans αναπτερωθηκαν. Συντομα ο καιρος θα δειξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 15, 2007 #113 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 στους καινουργιους amd κατα βαση πιστευω οτι θα περασουμε όλοι απο τη Φοράδα πριν δοκιμασουμε κατι αλλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάϊος 15, 2007 #114 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 οχι, ηταν εμποδιο στα Mhz ... ειναι σα να προσπαθεις να πιασεις 300χλμ τελικη, με κοφτη στα 250... απλα δε γινεται :058:Η τελική (συχνότητα) μια χαρά ανέβαινε. Απλά είχα χαμηλότερη ροπή (FSB) και η επιτάχυνση μια χαρά ήταν (ΗΤΤ)... Κάτι σαν V-Tec και turbo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 15, 2007 #115 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 Η τελική (συχνότητα) μια χαρά ανέβαινε. Απλά είχα χαμηλότερη ροπή (FSB) και η επιτάχυνση μια χαρά ήταν (ΗΤΤ)... Κάτι σαν V-Tec και turbo... το vtec και το turbo δουλευουν ψηλα... χαμηλοτερη ροπη αρα δεν ειχεσ τραβηγματα, και σιγουρα μικροτερη επιταχυνση. ενω με ενα Nδυναμη, θα ροπιαζες μεσαια - ψηλα και θα εχωνες αληθεια με σχεση εμταδοσης 1:9 ειχες πιθανοτητες γιοα 300αρα τελικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Μάϊος 15, 2007 #116 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 χαχαχαχαχαχα, ρε μπας και πινετε τίποτε Peyot; Δύο σελίδες τώρα λέτε χαζομάρες! Μου φαίνεται σαλέψανε τα μυαλά μας με αυτό το thread! Υ.Γ. JimmyFox: Καλά το είπες... Καταραμένο KT900! Μόνο στο site της VIA υπάρχει αυτό! Στην θεωρία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 21, 2007 #117 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Τα offtopic αφαιρέθηκαν.Παραμείνατε εντός θέματος και μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάϊος 21, 2007 #118 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Αφαιρεθηκαν?Anyway τεραστια κινηση της AMD να μειωσει τις τιμες στους επεξεργατες κατα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.Μαλλον καλομαθε απο οτους ακριβοτατους ΑΜ2 και ειπε να κοπανησει στο κεφαλι.Αν ξαναβγαλει καλυτερους επεξεργαστες απο την ΙΝΤΕΛ παλι 300€+ θα κοστιζουν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Μάϊος 21, 2007 #119 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 λες και ακουω απομωνομενο πολιτισμο να μιλαει...η ιντελ εχει τα καλυτερα μυαλα και ερευνητικα κεντρα πληρη συνεργασια σε πολλα επιπεδα με ibm σε θεματα τσιπ ... και αυριο μπορει να παραγει 16 πυρηνο χωρις fsb και μνημες ddr4 me 512bit και ολα αυτα που θα θελαμε αλλα το θεμα ειναι οτι πρεπει να μας παρουν και το τελευταιαο $.Να καθομαστε και να λεμε βλακειες οτι η ιντελ δεν εχει τεχνολογια και εχει η ΑΜΔ ειναι χαζα. Αν δεν υπηρχε η ιντελ δεν θα υπηρχε amd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Μάϊος 21, 2007 #120 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Συγνωμη αλλα που στο λεω αλλα εχω την αποψη οτι η Intel δε πιανει και πολλα μπροστα στην IBM σε θεμα τεχνογνωσιας.Επισης η Ιντελ με την AMD εχουν ενα χρονο διαφορα σε ηλικια,77 και 78 αντιστοιχα +-1.αν θυμαμαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.