Jump to content

Ο Barcelona 50-100% πιο γρήγορος του QX6700???

deadlock7

Recommended Posts

Ακόμα καλύτερα. ΚΑΙ καλύτερη αρχιτεκτονική, ΚΑΙ μεγαλύτερες επιδόσεις με διαφορά, ΚΑΙ σε μικρότερα ρολόγια. Ο ορισμός του ξεβρακώματος κατ'εμέ! Και να ήταν η πρώτη φορά. Κάθε φορά εκεί που πάει να δει χαρά στα σκέλια της η Intel.. ΜΠΡΑΦ σκάει ο νέος AMD και η τσόντα ξεκινά ξανά!

Αυτά είναι...

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλα λόγια μη λες..... :D

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply
E καλά κάνουμε και λίγο χαβαλέ να τσιτώσουμε τους intel fans να γίνει τζέρτζελο! :D

βασικα ολοι οι φανσ να τσιτωθουμε, intel fas, amd fas και τσεπη fas ... :033: :033:

Επιτρέψτε μου μια παρένθεση.

Καλό θα ήταν να κρατάμε μια πισινή, γιατί αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και τα πράγματα είναι διαφορετικά, εκθέτουμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

Απευθύνομαι και σε AMD fans και σε Intel fans και σε Τσέπη fans.

Καλή συνέχεια στην κουβέντα και πάντα εντός θέματος. ;)

E καλά κάνουμε και λίγο χαβαλέ να τσιτώσουμε τους intel fans να γίνει τζέρτζελο! :D

Εεεετσιιιιιιι..... :033:

Καλό θα ήταν να κρατάμε μια πισινή, γιατί αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και τα πράγματα είναι διαφορετικά, εκθέτουμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

Εγώ πάντως αυτό το θέμα το αποθήκευσα στα "αγαπημένα" του IExplorer για να το έχω και στο μέλλον.... :001:

Μα γιατι μας μαλώνεις???? snif

Παιδια ειμαστε και εμεις, να μην τσακωθουμε και λιγακι??

Αλλωστε κανεις δεν εκτιθεται, τουλαχιστον οι παροντες ειναι αρκετα μεγαλα παιδια για να αντιλαμβανονται τις καταστασεις.

Παιδια μου? δε νομιζω να διαφωνει κανεις ε?

Κανονιστε να σας κανω ντα :p

Για να πετύχει 50~100% διαφορά στις επιδόσεις και με χαμηλότερη συχνότητα ρολογιού, σημαίνει ότι έχει καλύτερη αρχιτεκτονική από τον C2D.

Που απλά ...δεν έχει...

Αυτό το είδα τώρα μόλις!!!!!!!

Βασικά ακόμα και ο AMD 64 x2 έχει καλύτερη αρχιτεκτονική από C2D, πόσο μάλλον ο Barcelona!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα αν μιλάμε μόνο για 32bit OS & Apps τότε με αυτή την παράλογη λογική ίσως να έχει καλύτερη αρχιτεκτονική ο intel! Ρε παιδιά πότε να αρχίσω να... βελάζω "έλεος"! ΑΛΛΟ σηκώνει overclocking, ΑΛΛΟ τρέχει καλύτερα 32μπιτ προγράμματα (που είναι σαν να τεστάρεις τις μισές δυνατότητες του), και ΑΛΛΟ καλύτερη αρχιτεκτονική!

WANTILLES ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ???????????

θα ερθει, αλλα ειπα ψεματα?:087:

σε ολα τα benches απλα θεριζει ο c2d....

ΑΝ είναι τόσο καλός και δεν έχει και cold bug (προσωπική άποψη) και αν Overclock-αριστεί σε σχέση με έναν Intel με LN2 και πάει καλύτερα, τότε κι εγώ μέσα για αγορά.... ;);)

Μάλλον θα ξεβρακώσουμε αρκετούς ξένους πάλι στο εξωτερικο φέτος:098:

ΑΝ είναι τόσο καλός και δεν έχει και cold bug (προσωπική άποψη) και αν Overclock-αριστεί σε σχέση με έναν Intel με LN2 και πάει καλύτερα, τότε κι εγώ μέσα για αγορά.... ;);)

Μάλλον θα ξεβρακώσουμε αρκετούς ξένους πάλι στο εξωτερικο φέτος:098:

μωρε μαχη θα γινει! για την Ελλαδα ρε χχμωτο!

θα ερθει, αλλα ειπα ψεματα?

σε ολα τα benches απλα θεριζει ο c2d....

Ακυρο panoc, δεν πήγαινε σ'εσένα. Δεν "πήρε" το copy-paste με την πρώτη και έκανε paste το προηγούμενο. Sorry για το μπέρδεμα αδερφέ!

Deadlock7 & DevilCry: Αυτη η παρουσίαση την έχει στο site της αρκετό καιρό ήδη!

Όντως είναι πολύ επεξηγηματική.. και υποψιάζομαι ότι είναι έτσι μπας και ξεκολλήσουνε μερικά μυαλά από το όνομα 'intel'...

Βασικά ακόμα και ο AMD 64 x2 έχει καλύτερη αρχιτεκτονική από C2D, πόσο μάλλον ο Barcelona!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα αν μιλάμε μόνο για 32bit OS & Apps τότε με αυτή την παράλογη λογική ίσως να έχει καλύτερη αρχιτεκτονική ο intel! Ρε παιδιά πότε να αρχίσω να... βελάζω "έλεος"! ΑΛΛΟ σηκώνει overclocking, ΑΛΛΟ τρέχει καλύτερα 32μπιτ προγράμματα (που είναι σαν να τεστάρεις τις μισές δυνατότητες του), και ΑΛΛΟ καλύτερη αρχιτεκτονική!

ρε συ, μη κανεις edit οταν εχουμε απαντησει 1000 ποστ απο κατω :p

Τώρα αν μιλάμε μόνο για 32bit OS & Apps τότε με αυτή την παράλογη λογική ίσως να έχει καλύτερη αρχιτεκτονική ο intel!

καλυτερη αρχιτεκτονικη δεν εχει, απλα στα benches ειναι πιο γρηγορος.

τουλαχιστον στα 32bit γιατι δεν ξερω benches στα 64bit (αναλογα με αυτον στα 32)

WANTILLES??????????????? που εισαι βρε?

Ακυρο panoc, δεν πήγαινε σ'εσένα. Δεν "πήρε" το copy-paste με την πρώτη και έκανε paste το προηγούμενο. Sorry για το μπέρδεμα αδερφέ!

ok αλλα μαλλον τωρα καπως μου φαινεται ακυρωνεται και το προηγουμε ποστ μου γιατι δεν ειχα δει αυτο... :057:

ρε συ, μη κανεις edit οταν εχουμε απαντησει 1000 ποστ απο κατω

Ρε συ, αφού δεν σας προλαβαίνω. Μέχρι να κάνω edit έχουν γραφτεί άλλα 5 posts!!!!

Μοτεράκια έχετε όλοι στο keyboard; :D

Α, στο θέμα μας...

Ερώτηση: Πως θα λέγεται η νέα ταινία του Tinto Brass?

Απάντηση: Το κορίτσι (intel) και το.. άλογο (AMD)! :D

Subscribed ,

Υπενθύμιση , πριν κανα μηνα παλι ειχε γινει φασαρία με εναν υποτιθεμενο barcelona στα 3.042μηζ , Με πηγη το fudzila παλι ,

3 μέρες αργοτερα αποδειχθηκε πως την ειχε photochoparei χρηστης [απο το vr zone αν θυμαμαι καλα] και την εστειλε για πλακα και τα Zooo την δημοσιευσανε.

Συμπληρώνω τον hipro λοιπον και λεω . :D

Mετρηστε τα λογια σας για να μην χρειαστει να τα καταπιειτε αργοτερα .

Ειναι κακο να χαιρεται καποιος εστω και τωρα πρωίμα? με κατι που περιμενει με αγωνια?

το πολυ πολυ να δεχτει τις συνεπειες εαν δεν βγουν πραγματητκοτητα οι προσδοκιες του.

αλλωστε και τα παιδια της intel το ίδιο κανανε ανα τον κοσμο απο όσο θυμαμαι.

σιγα τα οα.

οτι ειναι να γινει θα γινει.

τωρα εχουμε ενα ευχαριστο, αθριο ενα δυσαρεστο και κλπ.

la vite e belle (<-σωστα δε το εγραψα???)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.