Jump to content

P965 vs 650 SLI: Discuss

Jissues

Recommended Posts

Γεια χαρά

Με αφορμή το άλλο μου post για καινούργιο σύστημα, αναρωτιέμαι τελικά τα υπέρ και τα κατά σε μια σύγκριση μεταξύ των δύο chipsets του τίτλου. Βλέπω πως οι περισσότεροι προτιμούν το Intel τσιπάκι, είναι λόγω του ότι είναι πλέον αρκετά ώριμο και κλοκάρει καλά? Με nvidia κάρτες γραφικών πως συνεργάζεται? Ποια είναι η αδυναμία του 650 sli σε σχέση με το p965?

Σε γενικές γραμμές το πρώτο είναι πιο γρήγορο και γι'αυτό το προτιμούν οι περισσότεροι.Φυσικά αν θές sli ξεχνάς τα Intel chipsets.Nομίζω οτι πιο σωστή είναι η σύγκριση 965 με 680..

ΥΓ:Ηipro πού είσαι να μας πείς ποιό είναι πιο γρήγορο?:D

Καλά καλά θα ρωτήσω τον ΟΡΒ..:033:

Διαφορετικά chip , αναλογως τι θες διαλεγεις δεν υπάρχει κανονας. Θες sli ? πας για το 650 που κανει sli και πιανει και κανα ~500fsb + - δεν θες sli ? Δεν υπάρχει λογος να προτιμήσεις το 650 μιας και το 965 ειναι ελαφρα καλυτερο σχεδον παντου.

Απλά πράγματα ,

To πιο γρήγορο είναι όντως το 975,αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι υστερεί σε σταθερότητα κι αξιοπιστία.Εκεί διαφωνώ..

Μάλλον έπρεπε να γράψω συμβατότητα και όχι σταθερότητα κι αξιοπιστία.

Ωραία, το ξεκαθαρίσατε αυτό (δεν θέλω SLI, απλώς είχα μία μάλλον εσφαλμένη εντύπωση πως οι Nvidia κάρτες γραφικών δουλεύουν καλύτερα με τα chipsets της nvidia). Στα €100-130 ποια mobo με 965 προτείνετε? Asus P5B? Gigabyte DS4? πείτε μου να πατήσω το send στην παραγγελία του Πλαισίου, καιγόμαστε :ρ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.