Jump to content

1900xtx παει?

platonas1442169068

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πριν λιγο καιρο ειχα ενα προβλημα με την μητρικη μου!

Εγινε αντικατασταση και τωρα οταν ανοιγω το pc εχει artifacts στο post,ενω windows μονο σε safe mode.

Σε νορμαλ βγαζει blue screen προβλημα στο ati2dvag και error 0x000000EA.

Παμε για αλλη καρτα?

Δοκίμασε τη κάρτα σου σε άλλο pc και κάποια άλλη στο δικό σου.

Μην απελπίζεσαι. Εγώ νόμιζα πως μου είχε καεί η κάρτα με παρόμοια προβλήματα με σένα(ο @#$%ας πήγα να βάλω αυτό το μεταλλικό προστατευτικό για τις θύρες που είχα ξεχάσει και ενώ είχα ανοιχτό το pc. Ε, μου γλύστρισε και έπεσε στην πίσω μεριά της κάρτας. Εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα). Την άλλαξα με μια άλλη που είχα πρόχειρη και την έβαλα στο συρτάρι. Μετά από μερικούς μήνες που χρειαζόμουν επειγόντως μια κάρτα(είχα στο RMA την δική μου), είπα να την δοκιμάσω αφού δεν είχα και τίποτα να χάσω. Έπαιξε κανονικότατα...

ΥΓ: Ήμουν "λίγο" off-topic αλλά είπα να σε εμψυχώσω λίγο...

Δεν μου εχει δωθει ακομα ευκαιρια να δοκιμασω σε αλλο pc η αλλη καρτα!

Καμια αλλη δοκιμη να κανω?

Παντος παρτε και ενα screenshot!

post-157-1442174643,6349_thumb.jpg

Πωπω σφίκτηκε η καρδια μου μόλις είδα τη φωτογραφία. Το έχω ξαναδει και δεν είχε αίσιο τέλος

Το ιδιο πραγμα παθαινα στα καλα καθουμενα με την καρτα της υπογραφης. Τελικα ,αφου εβαλα για μια μερα μια μχ440, την τοποθετησα ξανα και μεχρι σημερα ειναι λειτουργικοτατη. Δεν δοκιμαζεις να την βγαλεις, να της ριξεις ενα καθαρισμα, να βαλεις λιγη παστουλα και να την δοκιμασεις ξανα?

Θα συμφωνήσω με τον @schumifer ... και σε εμένα μια παρόμοια κατάσταση δεν είχε καλο τέλος ...

platonas τι PSU έχεις;

Tα έξτρα καλώδια ρεύματος τα έχεις συνδέσει στην VGA έτσι;

corsair 620 και antec neopower 480.

Πριν την αλλαγη board επαιζε και με το 480!

Φυσικα εχω βαλει το εξτρα ρευμα...δεν ανοιγει το pc αλλιως(βγαζει μυνημα και δεν ξεκιναει καν)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.