Jump to content

Urgent:Yet another "help me choose my rig" thread

Jissues

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαίρετε χαίρετε

Θα έχετε σιχαθεί να απαντάτε σε τέτοια threads, όμως πραγματικά χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Το κακόμοιρο pcάκι μου με τον Athlon (Barton) 2700+ kai to NFII Ultra μόλις ξεψύχησε...κυριολεκτικά. Τροφοδοτικό, mobo, cpu...Τα μόνα που γλίτωσαν το ολοκαύτωμα ήταν οι μνήμες και η κάρτα γραφικών. Τι ειρωνεία, ήταν τα μόνα εξαρτήματα που είναι ακόμη στην εγγύηση. Είπε κανείς "νόμος του Μέρφι?". Τέλος πάντων, το ξεπερνάω, μιας και τουλάχιστον γλίτωσαν τα δεδομένα μου. Έτσι κι αλλιώς η αναβάθμιση είχε ήδη αργήσει (είχα βολευτεί, ό,τι χρειαζόμουν δούλευε, που να ξεβολευτώ να στήνω καινούργιο σύστημα). Όμως τώρα η ολική αναβάθμιση είναι αναγκαστική και πρέπει να γίνει σύντομα! Και μιας και θα γίνει, μην μπορώντας να αντισταθώ, θέλω να πάρω κάτι που θα διαρκέσει πάλι, θα παίζω και τα games μου...

Τα parts στα οποία έχω καταλήξει είναι τα εξής:

C2D 6600

Asus P5N-E SLI

Teamgroup 2gb kit (2x1gb) 4-4-4-12

nvidia 8800GTS 320MB

PSU Seasonic 500W

Το πακετάκι αυτό από Πλαίσιο βγαίνει περί τα €850. Κουτί, δίσκους και dvdr έχω. Η ερώτηση είναι: υπάρχει κάτι που έχει ξεφύγει από την (μικρής έκτασης-λόγω χρόνου-) έρευνάς μου και που μπορεί χωρίς σημαντική απόκκλιση στο κόστος, να κάνει διαφορά? Οι ανάγκες μου από mobo,cpu και μνήμη υπερκαλύπτονται, οπότε αποφάσισα να δώσω λίγα παραπάνω στην κάρτα γραφικών (μ'αρέσει να βάζω που και που κάνα παιχνιδάκι full, να βλέπω ότι παίζει μια χαρά και μετά να το παρατάω - απωθημένο από τη στερημένη παιδική μου ηλικία). Υπάρχει κάτι αντίστοιχο της mobo που διάλεξα στα ίδια λεφτά (€100) και που να είναι σημαντικά καλύτερη ή πιο σταθερή? Η μνήμη αυτή που μοιάζει κελεπούρι (€145) μήπως είναι μούφα? oc θα κάνω μόνο για να δω αν μπορώ, μη σας πω κιόλας μέχρι εκεί που μου επιτρέπει η μαμά ψύκτρα της Intel.

Γνώμες κύριοι? Θα σας είμαι υπόχρεος.

Βαλε ενα τροφοδοτικο 600+ να εισαι αρχοντας βρε αδερφε. Ειτε seasonic ειτε heroichi.

Στη θέση σου θα διάλεγα τον 6420 και τα χρήματα που θα γλύτωνα θα τα έδινα σε μια καλή μητρική με i965, όπως την Gigabyte GA-965P-DS4.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.