tempo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2005 έχω original τα XP Home άλλα όταν αγόρασα τον υπολογιστή του έβαλα τα WinXP Pro τα οποία δεν ήταν original άλλα ήταν "ραγισμένα εως σπασμένα".Τώρα λέω περάσω τα XP Home για να έχω όλες τις αναβαθμίσεις της Microsoft. Μπορείτε να μου πείτε τις διαφορές ανάμεσα στις δύο εκδόσεις του λειτουργικού?υγ. έψαξα άλλα δεν τις βρήκα μαζεμένες, απο ένα σημείο και μετά χάθηκα και για το λόγο αυτό ανοίγω νέο topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Φεβρουάριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Pro και πάλι Pro :T: Μη κάνεις το λάθος και βάλεις Home 1ον σε Home δεν κλειδώνουν τα αρχεία των users 2ον στα Home δεν έχεις τα πολύ χρήσιμα Administative Tools 3ον από Home ούτε recovery δεν μπορείς να κάνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Φεβρουάριος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Συμφωνω με τον Battosai. Πιο πολυ γιατι μπορεις να κανεις κλειδωμα στα αρχεια των χρηστων και γιατι ειναι πιο σταθερα απο τα home Link to comment Share on other sites More sharing options...
netman Φεβρουάριος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Battosai Pro και πάλι Pro :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/howtobuy/choosing2.mspxΚαι επίσημα γιατί Pro και όχι Home Link to comment Share on other sites More sharing options...
stknightmare Φεβρουάριος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αμα δεις τα home και εχεις δει και τα pro καταλαβενεις τις διαφορες που ειναι εμφανεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 και με τα σπασμενα winXP pro μπορεισ να εχεις αναβαθμισεις αν εχεις ενα γνησιο cdkey.ξαναβαλε τα pro και ρωτα καποιον που τα εχει πως να τα κανεις να φενονται οριτζιναλ για να εχεις αναβαθμισεις.εξαλλου ολοι σπασμενα τα εχουμε. δε ξερω κανεναν να τα εχει γνησια Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Νομίζω μια διαφορά είναι οτι για 2 cpu πρέπει να έχεις pro και όχι home(κατ' επέκταση και ΗΤ support) Αλλά δεν ειμαι 100% σίγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
tempo Φεβρουάριος 5, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 εντάξει το κλείδωμα των αρχείων (και ολόκληρων καταλόγων) γίνεται και με free προγραμματάκια του είδους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.