Jump to content

Της Πάστας το κάγκελο

Vatos_locos

Recommended Posts

Αυτη με το διαμαντι που εχει μεσα λενε πως ειναι καλη και με τα υγρα μεταλα...

δεν κατάλαβα τι έγραψες εδώ :/ πάντως η πρώτη δοκιμή με αυτήν θα γίνει :p

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Εγώ από εποχές Athlon XP βάζω artic silver...και στις διαφορες vga, από 5200, μεχρι την 7900 που έχω τώρα...και σε chipset και γενικά παντού...

Πότε δεν είχα πρόβλημα από την αγωγιμότητα και να πω την αλήθεια δεν βλέπω διαφορά στην ευκολεία στροσίματος.

Φυσικά και έχω δοκιμάσει και την ceramique και την MX-5 (ή καπως έτσι) της Artic Cooling και μια σαν την ceramique που δίνει η Zalman μαζί με τις ψυχτρες της, αλλά επιλέγω την Silver

τώρα που είπες για ζαλμαν εγώ είχα μια με ένα πινελάκι που δίνει, πολύ εύκολη στο άπλωμα και έχω βάλει στο chipset τις abit και είναι αρκετά καλή....

λίγο που μίλησα και με τον Ντίνο είπε και αυτός οτι είναι καλή αλλά εγώ έχω κολλήσει με τις 2 περίεργες τώρα :p

H Artic Silver ΔΕΝ είναι ηλεκτρικά αγώγιμη.Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κολλάτε σε αυτό.

Πάντα αυτή έβαζα..:p

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το άπλωμα (WTF μπαγιάτικες σας δίνουν?:D).

Tο site της Artic λέει οτι είναι λιγο καλύτερη απο Ceramique..

..αλλά δεν κάνει για Subzero.

λεπόν χτύπησα μια παραγγελία από πλαίσιο και μέσα στα λίγα πραγματάκια που πείρα ήταν μέσα και η πάστα με την διαμαντοτέτοια τέλος πάντων δεν με έπαιρνε να πάρω και τις άλλες γιατί ήμουν ήδη στα ~300€ :( αλλά ούτως η άλλος μόλις πληρωθώ πάλι έχω να πάρω και άλλα πράγματα κάθε μήνα θα παίρνω και μία διαφορετική να δούμε τι λένε :)

θα δούμε :p σε 1-2 μέρες να μου φέρουν τα πράγματα να τσιμπήσω κανένα ρεπό από το νετάδικο να κάτσω να ασχοληθώ μαζί του :)

ακόμα είμαι όμως με ένα διπλό ψυγείο 4*120 push pull ένα block της κακιάς ώρα για τον επεξεργαστή την μητρική και την κάρτα γραφικών στο νερό οπότε θα δούμε μεγάλα νούμερα δυστυχώς :p

ναι όντως, το είδα προχθές που πήρα το περιοδικό και πριζώθηκα για την Ic diamond, και μετά τσουπ νάτος και ρωτάει ο Vatos_locos.Δυστυχώς όμως δίνει τυπικές πληροφορίες χωρίς τεστάκια.Επίσης λέει ότι η Ic λόγο των στοιχείων τεχνητών διαμαντιών έχει (θεωρητικά πάντα) μεγαλύτερη θερμική αγωγιμότητα από το ασήμι(AS5).Παλιότερα ο Χρήστος είχε δείξει ως είδηση κάτι παρόμοιο, ένα "πείραμα" με βάση πάλι τα διαμάντια και είχε τρομερά αποτελέσματα.

Η Ic 7 ήρθε πριν λίγο μαζί με 4 μέτρα hot dog ( pimoflex ) από αύριο θα την βάλω στον 8500 να δούμε :)

ερώτηση τώρα :p

2 x διπλά ψυγεία σε μία λούπα Vs 1 τριπλό ?

τι να κάνω με αυτά τώρα ? μιλάμε για tank > pump > rad > cpu > chipset > vga

σε ενα επεξεργαστη μου τις καλυτερες θερμοκρασιες με διαφορα τις εχω χωρις παστα, τωρα μην με ρωτατε πως γινεται γιατι δεν ξερω.ουτε τον εχω λαπαρει ουτε τιποτα,αλλα μαλλον ειναι τελειο το καπακι

σε ενα επεξεργαστη μου τις καλυτερες θερμοκρασιες με διαφορα τις εχω χωρις παστα, τωρα μην με ρωτατε πως γινεται γιατι δεν ξερω.ουτε τον εχω λαπαρει ουτε τιποτα,αλλα μαλλον ειναι τελειο το καπακι

Όπως τον έχεις τώρα χωρίς πάστα, μέτρα θερμοκρασία και βγάλε την ψύκτρα και βάλε ceramique (όχι ένα τόνο! βάλε λίγο ίσα ίσα για να απλώσει πάνω στο CPU) και ξαναμέτρα θερμοκρασία.

Αν βάζεις πολύ πάστα θα έχεις μη επιθυμητά αποτελέσματα.

το ξερω οτι δεν θελει πολυ,ειχα βαλει ακριβως οση θελει.αυτη τη στιγμη δεν εχω μητρικη για τον επεξεργαστη αλλα ψαχνω αυτες τις μερες.χωρις παστα ειχε περιπου 30 σε idle και με παστα(κεραμικη) ηταν στους 34!αυτη την στιγμη τον εχω ξεκαπακωσει για να δω αν και χωρις την μεσα παστα θα παει καλυτερα γιατι δεν πιστευω να γινεται ολοισιο καπακι απο εξω και απο μεσα χαλια.(δεν πιστευω να εκανα μ***κια που εβγαλα το καπακι ε?)

ασχετο η ceramique σε ποσο καιρο στρωνει ?:D

επειδη παντα βαζω κεραμικη απο την δευτερη το πολυ μερα εχεις τις καλυτερες δυνατς θερμοκρασιες

ασχετο η ceramique σε ποσο καιρο στρωνει ?:D

Due to the unique shapes and sizes of the particles in Céramique, it will take a minimum of 25 hours and several thermal cycles to achieve maximum particle to particle thermal conduction and for the heatsink to CPU interface to reach maximum conductivity. (This period will be longer in a system without a fan on the heatsink.) On systems measuring actual internal core temperatures via the CPU's internal diode, the measured temperature will often drop slightly over this "break-in" period. This break-in will occur during the normal use of the computer as long as the computer is turned off from time to time and the interface is allowed to cool to room temperature. Once the break-in is complete, the computer can be left on if desired.

http://www.arcticsilver.com/ceramique.htm

Ενω

Due to the unique shape and sizes of the particles in Arctic Silver 5's conductive matrix, it will take a up to 200 hours and several thermal cycles to achieve maximum particle to particle thermal conduction and for the heatsink to CPU interface to reach maximum conductivity.

http://www.arcticsilver.com/as5.htm

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.