antonis Μάϊος 9, 2008 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 ωραια οποτε αυριο θα δω τις θερμοκρασιες στην gtx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάϊος 9, 2008 Author #42 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 λοιπών έχουμε και λέμε με την IC7 diamond παστούλα Orthos να τρέχει 3 ώρες και τον 8500 στα 500x8 1.32V ( με πολύμετρο ) έχω 60 βαθμούς σε load με το Real Temp και 55 με το Core Temp τώρα πάλι πιο πιστεύουμε θα σας γελάσω ss το βράδυ το άφησα πάλι να καίγεται στο Orthos πάτημα δεν έχω δει αν είναι καλό και η πάστα απλώνετε πιο δύσκολα από την ceramique όλα αυτά έγιναν σε διπλό ψυγείο με Ε8500 / Ρ35 / 7950Gt η λούπα έιναι με αυτή την σειρά Tank -> Pump -> Rad -> Cpu -> Chipset -> Vga -> Tank η abit κάνει τρελό vdroop με τον 8500 ενώ την έχω μοντάρει και το είχα ριθμήσει με τον 4300 πάνω και έχανε ~ 0.2 τώρα δίνω 1.352 στο bios και στο πολύμετρο έχω 1.32 :/ τι να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάϊος 9, 2008 Author #43 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 και εδώ λέω να είναι για κάθε μέρα τώρα αν θα ζήσει θα το δούμε στο μέλλον ( ποιο από τα 2 εμπιστευόμαστε ??? ) max τάση για benchmarks πόσο να φάει αυτός ? η επόμενη πάστα θα είναι η coolaboratory τον άλλο μήνα που θα αγοράσω καινούριο block αλλά το τεστ θα την κάνω με το ίδιο που έχω τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinos111 Μάϊος 9, 2008 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Ενα PI, ετσι οπως εισαι, μονο να συγκρινουμε με το αλλο που ετρεξες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάϊος 9, 2008 Author #45 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 ορίστε ακριβός τα ίδια settings με τα από πάνω, έτσι λέω να το έχω για κάθε μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Μάϊος 9, 2008 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Πολλά είναι και με τόσο λίγο ρεύμα, cpu και chipset, κοίτα λίγο αν πατάει καλά. Εδώ είμαι με 1.38 από bios με διπλό ψυγείο και ceramique (και εμπιστευόμαστε το Real Temp). To έτρεξα και περισσότερη ώρα και εκεί έμεινε η ίδια θερμοκρασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinos111 Μάϊος 9, 2008 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Webhunter: Test prιοrιty 7 - 5 minutesVatos: Test priority 9 - 3 HOURS!Διαφορετικα τεστ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Μάϊος 10, 2008 #48 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 η abit κάνει τρελό vdroop με τον 8500 ενώ την έχω μοντάρει και το είχα ριθμήσει με τον 4300 πάνω και έχανε ~ 0.2 τώρα δίνω 1.352 στο bios και στο πολύμετρο έχω 1.32 :/ τι να πω Δεν μπορείς να την ξαναρυθμίσεις ρε συ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάϊος 10, 2008 Author #49 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 Obi Βαριέμαι και θέλει πολύ υπομονή και να κάνω κάτι κουλαμάρες έτσι όπως έχω βάλει το τρίμερ κάποια στιγμή θα το κάνω και αυτό Αντρέα εγώ έχω και κάρτα γραφικών και chipset πάνω στην ίδια λούπα λογικά τσιμπάει και από εκεί θερμοκρασίες αλλά είναι και ώρες παραπάνω που έτρεχε τελικά με 1.39 είναι σταθερό και στα 4250Mhz 8.5x9 ( Orthos όλο το βράδυ ~9ώρες και η θερμοκρασία 63*C max με το Real temp ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Μάϊος 10, 2008 #50 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 Webhunter: Test prιοrιty 7 - 5 minutesVatos: Test priority 9 - 3 HOURS!Διαφορετικα τεστ!Πόση παραπάνω διαφορά να έχει...5-8 βαθμούς. Πάλι είμαι πιο κάτω σε θερμοκρασίες.Παναγιώτη, με την γνωστή κάρτα είσαι πάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 24, 2008 Author #51 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 Πόση παραπάνω διαφορά να έχει...5-8 βαθμούς. Πάλι είμαι πιο κάτω σε θερμοκρασίες.Παναγιώτη, με την γνωστή κάρτα είσαι πάνω? 7950 Gt 1.65 Vgpu ήταν τότε τώρα είναι σε άλλη λούπα τα τεστ δεν τα έχω ξεχάσει έστω και 2 μήνες μετά έστρωνα την IC7 τώρα φόρεσα την Coollaboratory αλλά περιμένω το Pc Power & Coolin γιατί ως γνωστών το etasis τίναξε πέταλα όταν φτιάξει η κατάσταση και με αυτή θα ποστάρω πια μου φάνηκε καλύτερη από τις 2 IC7 4250 Mhz 1.38 Vcore Real Max 50*C Load ( Prime ) 37*C Ambient το γράφω όταν με το καλό συγκρίνω με την Coollaboratory να δω αν έχει διαφορές αν και με τις θερμοκρασίες που έχουμε εδώ Αθήνα κάθε μέρα θα μετράω και άλλα, για τις μετρήσεις έχω το real temp με -2 calibration και στα 2 core ( έτσι μου είπε ο τύπος που το έγραψε να το βάλω το γιατί σε αυτόν εγώ δεν έχω ιδέα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.