Vatos_locos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2008 λοιπών έχουμε και λέμε έχουμε έναν 8500 θα είναι κάτω από νερό και η Ceramique τελείωσε και έρχομαι εγώ και ρωτάω σε όσους έχουν δοκιμάσει πάστες διάφορες ( όχι σοκολατίνες κλπ ) ποια από τις 3 θα βάζατε ?Arctic Silver http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977805&product=943541 Coollaboratory http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977805&product=1038974Arctic Ceramiquehttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977805&product=1041118 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Μάϊος 4, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 Ceramique Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάϊος 4, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 έλα ρε Obi όχι έτσι ξερά πες και τίποτα γιατί αυτή γιατί όχι τις άλλες ? εγώ είχα διαβάσει κάπου οτι η Coollaboratory είναι καλύτερη από τις άλλες 2 για πες την γνώμη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Μάϊος 4, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 την πρώτη...η δευτερη ειναι δύσκολη στο άπλωμα και διαβρωτική (ποτέ πάνω σε αλουμίνιο) οπότε θα σου σβήσει λογικα τα γράμματα απο την cpu !η 3η ειναι με μικρότερη θερμοαγωγιμοτητα αλλα την προτιμάμε σε vga .. λογο του οτι δεν ειναι καθόλου ηλεκτρικά αγώγιμη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάϊος 4, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 αγωγιμότητες και εγγυήσεις δεν μας ενδιαφέρουν πολύ sorry που ξέχασα να το γράψω και το καπάκι του cpu δεν έιναι αλουμίνιο συν οτι το block είναι χάλκινο αν ανησυχούμε για το χρώμα που έχει το καπάκι του cpu νίκελ δεν ξέρω τι είναι του κάνουμε ένα lapping και τότε μιλάμε για χαλκό με χαλκό οπότε αναθεωρούμε εδώ άσχετα αλλά θα ήθελα να δω όντος αν έχει τόση διαφορά όσο λένε αν κάποιος την έχει δοκιμάσει να μας πει αλλιώς με βλέπω να παίρνω και τις 3 και να κάνω δοκιμές εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Μάϊος 4, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 Αrtic Ceramic...Aυτήν ξέρω αυτήν εμπιστεύομαι...Μέχρι να μου την συστήσουν οι Subzero του forum, χρησιμοποιούσα Silver, αλλά μου την έδινε η δυσκολία στο άπλωμα.Με νερό όλες ίδιες μου φαίνονται οπότε την διαλέγω καθαρά για χρηστικότητα και ευκολία.Αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Μάϊος 4, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 Αrtic Ceramic...Aυτήν ξέρω αυτήν εμπιστεύομαι...Αυτά μια απο τα ιδια παντου κανει δουλεια η ατιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάϊος 4, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 οκ τότε περιμένω να δω αν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις θερμοκρασίες που επιτυγχάνουν οι 3 τους και εγώ αυτήν είχα αλλά τώρα ρωτάω να δω αυτή μήπως είναι καλύτερη ? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976889&product=1037080 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Μάϊος 4, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 δεν ειπα οτι το καπακι της cpu ειναι αλουμίνιο......απλα τονισα οτι δεν μπαινει αυτη η ''παστα'' πανω σε αλουμινιο.....γιατι θα εχει καταστρεπτικό αποτέλεσμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάϊος 4, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 ναι βρε συ δεν είπα το αντίθετο απλά και εγώ με την σειρά μου είπα οτι θα έιναι σε χαλκό αλλά τώρα ο Ντίνος με έβαλε στην πρίζα για αυτήν με τα υποτιθέμενα διαμάντια για αυτήν τι έχουμε να πούμε ? καμιά δοκιμή κανένας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Μάϊος 4, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 +1 για την Ceramique Link to comment Share on other sites More sharing options...
LastCrack Μάϊος 4, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 Καλο πατημα να εχει και βαλε οποια θες απο τις 3,και οι 3 καλες ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάϊος 4, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 ναι αλλά αν ισχύουν όλα αυτά που γράφονται και λένε 3-5 βαθμούς διαφορά η μία από την άλλη γιατί να μην τους τσιμπήσω και αυτούς ; θα μου πεις είσαι άπληστος και δεν θα έχεις και άδικο, αλλά αν τρέχεις pi με την ψυχή στο στόμα μην ανέβει 2 βαθμούς και φας restart καλή είναι η διαφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Μάϊος 4, 2008 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 Πίστεψέ με οι 2-3 βαθμοί δεν σε σώνουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάϊος 4, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 εγώ αδερφέ μου με τον 4300 κάτι τέτοιο είδα οτι σε κάποια θερμοκρασία και μετά έτρωγα restart και αν έδινα λίγο αέρα στο ψυγείο και το κράταγα με νύχια και με δόντια έβγαινε οπότε γιατί να μην διαλέξω κάτι καλό αφού θα πάρω πάστα όπως και να έχει αύριο θα ρίξω παραγγελία και έκανα το thread να δω ποια προτιμάνε οι περισσότεροι και ποιες έχουν δοκιμαστεί, στην χειρότερη θα πάρω 5-6 διαφορετικές και κάθε φορά που θα βγάζω το block θα αλλάζω να δω αν θα έχει διαφορά απλά πίστεψα πως θα έχει νόημα και σαν thread να υπάρχει κάποια προτίμηση πέρα από ότι λένε έξω στον ίnternet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Μάϊος 4, 2008 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2008 Oκ καλά κάνεις.Περιμένουμε αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilCry Μάϊος 5, 2008 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 Vatos_locos περιμένω αποτελέσματα ειδικά στη τελευταία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάϊος 5, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 ναι βασικά και εγώ αυτή λέω να πάρω να δω αν όντος ισχύουν αυτά που γράφουν αλλά ίσως πάρω και την coolaboratory γιατί είμαι πολύ περίεργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 5, 2008 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 H Ceramique είναι πολύ καλή και αυτή χρησιμοποιούμε όλοι... αλλά τι διάολο δεν βγήκε και καμιά άλλη καλύτερη τόσα χρόνια?Εχει καιρό να ψαχτεί αυτό το θέμα γιατί βολευτήκαμε όλοι με αυτή.Αντε νεολαία να σας δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Μάϊος 5, 2008 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 Αυτη με το διαμαντι που εχει μεσα λενε πως ειναι καλη και με τα υγρα μεταλα...Παντος σα τη κεραμικ δεν εχει, ποτε καποιος δεν ειχε προβλημα, και απο θερμοκρασιες και απο ατυχιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.