Jump to content

Της Πάστας το κάγκελο

Vatos_locos

Recommended Posts

λοιπών έχουμε και λέμε έχουμε έναν 8500 θα είναι κάτω από νερό και η Ceramique τελείωσε και έρχομαι εγώ και ρωτάω σε όσους έχουν δοκιμάσει πάστες διάφορες ( όχι σοκολατίνες κλπ )

ποια από τις 3 θα βάζατε ?

Arctic Silver

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977805&product=943541

Coollaboratory

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977805&product=1038974

Arctic Ceramique

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977805&product=1041118

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

έλα ρε Obi όχι έτσι ξερά πες και τίποτα γιατί αυτή γιατί όχι τις άλλες ?

εγώ είχα διαβάσει κάπου οτι η Coollaboratory είναι καλύτερη από τις άλλες 2 για πες την γνώμη σου :)

την πρώτη...

η δευτερη ειναι δύσκολη στο άπλωμα και διαβρωτική (ποτέ πάνω σε αλουμίνιο) οπότε θα σου σβήσει λογικα τα γράμματα απο την cpu !

η 3η ειναι με μικρότερη θερμοαγωγιμοτητα αλλα την προτιμάμε σε vga .. λογο του οτι δεν ειναι καθόλου ηλεκτρικά αγώγιμη !

αγωγιμότητες και εγγυήσεις δεν μας ενδιαφέρουν πολύ :p sorry που ξέχασα να το γράψω :)

και το καπάκι του cpu δεν έιναι αλουμίνιο συν οτι το block είναι χάλκινο αν ανησυχούμε για το χρώμα που έχει το καπάκι του cpu νίκελ δεν ξέρω τι είναι του κάνουμε ένα lapping και τότε μιλάμε για χαλκό με χαλκό :p

οπότε αναθεωρούμε εδώ

άσχετα αλλά θα ήθελα να δω όντος αν έχει τόση διαφορά όσο λένε αν κάποιος την έχει δοκιμάσει να μας πει αλλιώς με βλέπω να παίρνω και τις 3 και να κάνω δοκιμές εγώ :p

Αrtic Ceramic...Aυτήν ξέρω αυτήν εμπιστεύομαι...

Μέχρι να μου την συστήσουν οι Subzero του forum, χρησιμοποιούσα Silver, αλλά μου την έδινε η δυσκολία στο άπλωμα.

Με νερό όλες ίδιες μου φαίνονται οπότε την διαλέγω καθαρά για χρηστικότητα και ευκολία.

Αυτά

οκ τότε περιμένω να δω αν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις θερμοκρασίες που επιτυγχάνουν οι 3 τους και εγώ αυτήν είχα αλλά τώρα ρωτάω να δω :)

αυτή μήπως είναι καλύτερη ?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976889&product=1037080

δεν ειπα οτι το καπακι της cpu ειναι αλουμίνιο......απλα τονισα οτι δεν μπαινει αυτη η ''παστα'' πανω σε αλουμινιο.....γιατι θα εχει καταστρεπτικό αποτέλεσμα...

ναι βρε συ :D δεν είπα το αντίθετο απλά και εγώ με την σειρά μου είπα οτι θα έιναι σε χαλκό :) αλλά τώρα ο Ντίνος με έβαλε στην πρίζα για αυτήν με τα υποτιθέμενα διαμάντια για αυτήν τι έχουμε να πούμε ? καμιά δοκιμή κανένας ?

ναι αλλά αν ισχύουν όλα αυτά που γράφονται και λένε 3-5 βαθμούς διαφορά η μία από την άλλη γιατί να μην τους τσιμπήσω και αυτούς ; θα μου πεις είσαι άπληστος και δεν θα έχεις και άδικο, αλλά αν τρέχεις pi με την ψυχή στο στόμα μην ανέβει 2 βαθμούς και φας restart καλή είναι η διαφορά :p

εγώ αδερφέ μου με τον 4300 κάτι τέτοιο είδα οτι σε κάποια θερμοκρασία και μετά έτρωγα restart και αν έδινα λίγο αέρα στο ψυγείο και το κράταγα με νύχια και με δόντια έβγαινε οπότε γιατί να μην διαλέξω κάτι καλό αφού θα πάρω πάστα όπως και να έχει

αύριο θα ρίξω παραγγελία και έκανα το thread να δω ποια προτιμάνε οι περισσότεροι και ποιες έχουν δοκιμαστεί, στην χειρότερη θα πάρω 5-6 διαφορετικές και κάθε φορά που θα βγάζω το block θα αλλάζω να δω αν θα έχει διαφορά :D

απλά πίστεψα πως θα έχει νόημα και σαν thread να υπάρχει κάποια προτίμηση πέρα από ότι λένε έξω στον ίnternet...

H Ceramique είναι πολύ καλή και αυτή χρησιμοποιούμε όλοι... αλλά τι διάολο δεν βγήκε και καμιά άλλη καλύτερη τόσα χρόνια?

Εχει καιρό να ψαχτεί αυτό το θέμα γιατί βολευτήκαμε όλοι με αυτή.

Αντε νεολαία να σας δούμε...

Αυτη με το διαμαντι που εχει μεσα λενε πως ειναι καλη και με τα υγρα μεταλα...

Παντος σα τη κεραμικ δεν εχει, ποτε καποιος δεν ειχε προβλημα, και απο θερμοκρασιες και απο ατυχιες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.